Tohle byla cervena 5. gen Celicky s SPZ 2B8 .... taxe dobrovolne priznejte kdo to jste

Brno samozrejme. Pokud vim, tak VUT je v Brne, v Praze je CVUT. Navic se znackou 2B8....fannda píše:brno??praha??
taxe mrkni, nevim, jesi tam ete stoji =)) kazdopadne stala tam na tom velkym parkovisti dyz prijedes od "okruhu na Svitavy" =)) ja v Brne trefim relativne, ale jmeno ulice znam akorat u fakulty a kde bydlimewong píše:Brno samozrejme. Pokud vim, tak VUT je v Brne, v Praze je CVUT. Navic se znackou 2B8....fannda píše:brno??praha??
EDIT: Tak Artie byla rychlejsi
PS: stoji tam jeste ted? Sedim ted ve skole na Technicke, tak az pujdu domu, muzu se mrknout
Mno stav tyhle nebyl taky zadny buh vi jaky... i kdyz jak vypada uvnitr nemuzu posoudit... treba ma uzasny motor a podvozek a vzhled zevnejsku je takovy vice nez nevyrazny jenom aby nepoutal prilisnou pozornost ruznych zlych lidi, aby pak treba nedopadl jako Haky...garfielld píše:před ČVUT(to je v Praze) Felem nebo Strojárnou(jednou je tam pak zas tam) zase stává jedna černá 5.gen 1,6l a katastrofálnim stavu s příšernym křídlem:) takže pokud tohle majitel čte tak ať si nafackuje a dá to auto do kupy:)
a žádná jiná nikde v okolí nebylaArtie píše:Tak tu mame pokracovani serialu hleda se Celica
Tohle byla cervena 5. gen Celicky s SPZ 2B8 .... taxe dobrovolne priznejte kdo to jsteStala tam v 12:40 a otazka jak dlouho pak ete bude stat...
však já vim ... jen tak sem to plác ...Artie píše:To neni vubec pravda, akorat jsi jeste nebyl viden, tak dyztak musis o sobe dat nejak vedetnebo prijed pred fildu =) ja koukam pulku prednasek z okna a dyz du na tramku taxe hodne rozhlizim, jesi nekde nestoji naka Celicka
ani bych neřek, že je to závistí ...Artie píše:njn, zavist je strasna vec =/ tak kde stavas, at vim, kam se muzem prijit podivat?(a poskrabat Ti lak
) ... ne, neboj
nejsme vadny =)