Celda 4.10. na Technicky pred VUT

vše ohledně modelové řady Celica
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Celda 4.10. na Technicky pred VUT

Příspěvek od Artie »

Tak tu mame pokracovani serialu hleda se Celica ;)

Tohle byla cervena 5. gen Celicky s SPZ 2B8 .... taxe dobrovolne priznejte kdo to jste ;) Stala tam v 12:40 a otazka jak dlouho pak ete bude stat... ;)
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor ;)
fannda
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fannda »

brno??praha??
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

dyz VUT, tak Brno =)
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor ;)
wong
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wong »

fannda píše:brno??praha??
Brno samozrejme. Pokud vim, tak VUT je v Brne, v Praze je CVUT. Navic se znackou 2B8....

EDIT: Tak Artie byla rychlejsi :D

PS: stoji tam jeste ted? Sedim ted ve skole na Technicke, tak az pujdu domu, muzu se mrknout :)
crashed :'-( Toyota Carina II 1.6 GL ...prodana
Nissan Primera 1.6 LX (P10)
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

wong píše:
fannda píše:brno??praha??
Brno samozrejme. Pokud vim, tak VUT je v Brne, v Praze je CVUT. Navic se znackou 2B8....

EDIT: Tak Artie byla rychlejsi :D

PS: stoji tam jeste ted? Sedim ted ve skole na Technicke, tak az pujdu domu, muzu se mrknout :)
taxe mrkni, nevim, jesi tam ete stoji =)) kazdopadne stala tam na tom velkym parkovisti dyz prijedes od "okruhu na Svitavy" =)) ja v Brne trefim relativne, ale jmeno ulice znam akorat u fakulty a kde bydlime ;)
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

před ČVUT(to je v Praze) Felem nebo Strojárnou(jednou je tam pak zas tam) zase stává jedna černá 5.gen 1,6l a katastrofálnim stavu s příšernym křídlem:) takže pokud tohle majitel čte tak ať si nafackuje a dá to auto do kupy:)
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
TheEagle
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TheEagle »

garfielld píše:před ČVUT(to je v Praze) Felem nebo Strojárnou(jednou je tam pak zas tam) zase stává jedna černá 5.gen 1,6l a katastrofálnim stavu s příšernym křídlem:) takže pokud tohle majitel čte tak ať si nafackuje a dá to auto do kupy:)
Mno stav tyhle nebyl taky zadny buh vi jaky... i kdyz jak vypada uvnitr nemuzu posoudit... treba ma uzasny motor a podvozek a vzhled zevnejsku je takovy vice nez nevyrazny jenom aby nepoutal prilisnou pozornost ruznych zlych lidi, aby pak treba nedopadl jako Haky...
Moje holky:
Celica - na odvod peněz
Rav4 - na práci
Corolla - na zábavu
fannda
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fannda »

ale každé ráno kolem půl sedmé vídávám v brně kolem Kameňáku bílou celicu 5.g a to nevíte kdo to je??
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Já zase v Budějovicích tuhle viděl tu nádherně udělanou WRC Celicu 5 gen s polepama a se vsim vsudy. Nevite????
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

Tak to abychom zalozili Hledame Celicy, ne? =) at to nepisem do spatnyho topicu ;)
jirih
Řidič

Re: Celda 4.10. na Technicky pred VUT

Příspěvek od jirih »

Artie píše:Tak tu mame pokracovani serialu hleda se Celica ;)

Tohle byla cervena 5. gen Celicky s SPZ 2B8 .... taxe dobrovolne priznejte kdo to jste ;) Stala tam v 12:40 a otazka jak dlouho pak ete bude stat... ;)
a žádná jiná nikde v okolí nebyla :?:
a co já :?: stávám v přilehlých ulicích každej den dopoledne, ale mě nikdo nehledá :!: :!: :!:
že by diskriminace 6g :( to od Vás není hezký ...
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

To neni vubec pravda, akorat jsi jeste nebyl viden, tak dyztak musis o sobe dat nejak vedet ;) nebo prijed pred fildu =) ja koukam pulku prednasek z okna a dyz du na tramku taxe hodne rozhlizim, jesi nekde nestoji naka Celicka ;)
jirih
Řidič

Příspěvek od jirih »

Artie píše:To neni vubec pravda, akorat jsi jeste nebyl viden, tak dyztak musis o sobe dat nejak vedet ;) nebo prijed pred fildu =) ja koukam pulku prednasek z okna a dyz du na tramku taxe hodne rozhlizim, jesi nekde nestoji naka Celicka ;)
však já vim ... jen tak sem to plác ...

je pravda, že na tom předním velkým parkovišti moc nestávám ze strachu o lak, je tam dost šrumec, lidi tam parkujou jak ho..da ... už tak mi to v centru furt někdo oťukává, málem při každým mytí najdu ňákej novej škrábanec ...

zrovna ve středu mi někdo odřel pravý zrdcátko a v pátek sem po práci došel k autu a SPZka mi ležela před autem na zemi docela slušně pomuchlaná od něčí koule a to sem tam stál jen cca hoďku a půl :x
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

njn, zavist je strasna vec =/ tak kde stavas, at vim, kam se muzem prijit podivat? ;) (a poskrabat Ti lak :twisted: ) ... ne, neboj ;) nejsme vadny =)
jirih
Řidič

Příspěvek od jirih »

Artie píše:njn, zavist je strasna vec =/ tak kde stavas, at vim, kam se muzem prijit podivat? ;) (a poskrabat Ti lak :twisted: ) ... ne, neboj ;) nejsme vadny =)
ani bych neřek, že je to závistí ...
sou to takový ty malý parkovací úrazy, spousta lidí bohužél neví kde jim to končí ... jen u jednoho škrábance mám podezření, že to nebyla náhoda, je to něco podobnýho co se tu řešilo na Hakyho 7g jen ne na kapotě ale cca 7-8 cm vedle ní přímo nad pravým předním podběhem + to naštěstí nemám tak hluboký, takže to půjde rozleštit...

a kde parkuju? všude možně po Brně, mám takovou uběhanou práci :D
nejčastěji když ne u školy (Veveří, Rybkova, Žižkova) tak Jakubské náměstí, Běhounská a často večer Merhautova... Nejjistější je to každý všední dopoledne v okolí FAST VUT, pak už sem v práci a jezdim všude možně ...
za těch 15 měsíců co ji mám sem s ní nalítal cca 36 000 Km, z toho tak 90% Brno - takže by mě mělo být vidět docela dost :D
Odpovědět

Zpět na „Celica“