POZOR-Servisna akcia
POZOR-Servisna akcia
Toyota vyhlasila servisnu akciu na JP modely Yarisa a Versa, z dovodu netesnosti hl. brzdoveho valca. Je nutna jeho kontrola a vymena. Nahlaste to dealerovi, je to zadara, akurat som sa chystal menit brzdovku, aspom usetrim 

Toyota Yaris, 1.0 VVTi, r.v.99
Honda Civic, sedan, 1.6 VTEC, r.v.2004
Teraz to je hlavny brzdovy valec. Pre istotu zavolaj dealera, je to na jap. modely 1999-2001.
Dnes som tam bol, asi to bolo vazne, lebo maju prikaz vybrat valec a zistit unik kvapaliny za posilnovacom. Prikaz znel "demontovat a ceruzkou zistit, ci za posilovacom nie je naleptany lak na karoserii"
)
Som velmi spokojny, nenasli chybu, dali novu kvapalinu a odvzusnili brzdy a spojku. Spojka to uz potrebovala, je to dost citit, ide pekne lahucko.
Dnes som tam bol, asi to bolo vazne, lebo maju prikaz vybrat valec a zistit unik kvapaliny za posilnovacom. Prikaz znel "demontovat a ceruzkou zistit, ci za posilovacom nie je naleptany lak na karoserii"

Som velmi spokojny, nenasli chybu, dali novu kvapalinu a odvzusnili brzdy a spojku. Spojka to uz potrebovala, je to dost citit, ide pekne lahucko.
Toyota Yaris, 1.0 VVTi, r.v.99
Skúsim to tu oprášiť..- ak o niečom niekto vie,dajte to sem,lebo bežne sa k "akciám" typu napr.čistenie klimy(ako to bolo min.rok) robili za nejakých10€ a bežný človek sa niekedy o tom ani nedozvie.... 

Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
2 Muco
Pozri sa na stránky Toyota sk, http://www.toyota.sk/cars/new_cars/akci ... ampan.aspx tam je akcia okrem iného aj na čistenie klimy, platí to vo všetkých autorizovaných servisich Toyota. Niekedy robia autorizované servisy vlastné akcie a zvyknú poslať zákazníkom, ktorí u nich kúpili a servisujú auto, reklamný letáčik, ale na webových stránkách túto ich akciu nezverejnia.
Pozri sa na stránky Toyota sk, http://www.toyota.sk/cars/new_cars/akci ... ampan.aspx tam je akcia okrem iného aj na čistenie klimy, platí to vo všetkých autorizovaných servisich Toyota. Niekedy robia autorizované servisy vlastné akcie a zvyknú poslať zákazníkom, ktorí u nich kúpili a servisujú auto, reklamný letáčik, ale na webových stránkách túto ich akciu nezverejnia.
Toyota Corolla E 12, 1,6 VVTi, 5HB, 05/2006 ex
Toyota Auris 1,6 Valvematic Luna, VSC+TRC, 5HB, červená 3R3, 06/2010
Toyota Yaris III, 1,0 VVTi Active 5HB červená 3P0, 08/2012 "Mixérik"
Toyota Auris 1,6 Valvematic Luna, VSC+TRC, 5HB, červená 3R3, 06/2010
Toyota Yaris III, 1,0 VVTi Active 5HB červená 3P0, 08/2012 "Mixérik"