uskakuje zadek

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
Hafan
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

uskakuje zadek

Příspěvek od Hafan »

Zdar, taky mam dostaz mam ST182 r.v 91 a zda se mi dost problem v zatackach atd..Proste s emi zda ze mi ujizdi zadek, nejak nedrzi stopu.Kdyz treba vjizdim do nejaky zatacky a je tam treba boule na kterou zadkem najedu, tak mi cela prdel odskoci :(
Cim by to mohlo bejt? mam tam novy tlumice.Ale ozyvaji se mi rany pri prejizdeni nerovnosti atd..Silentbloky je to mozny ze za to muzou oni?

A jeste jeden dotaz, mam pneu Dunlopy 205/55 R14 ale mam dost problem s tim ze kdyz tam mam dvojku a cca 60km/h a chci predjizdet tak na to slapnu a zacnu hrabat, proste se mi to auto cely roztancuje :( takze ja si tak nejak ten plyn nemuzu uzit.Je to normalni nebo jeste lepsi pneu???
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

to že ti ta prdel uskakuje je úplně normální, ostatně co by si taky chtěl, je to daň za tvrdší podvozek a náhon jen na ejdnu nápravu, ty rány od zadu bych tipnul na 90% na silenbloky, ale přeju příjemné hledání než zjistíš kterej z těch cca 16ti to dělá:) no a s těma gumama sis myslim docela sám odpověděl, buď si kup širší nebo lepší pneu, nebo nešlap na plyn tak z ostra:)
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
ALIEN
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ALIEN »

Jsou to ty silentbolky nebo kosti stabilizatoru,me to dela taky a uz me to ser_e takze to vyresim....
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

Já bych šel reklamovat ty tlumiče..... :idea:
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
ALIEN
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ALIEN »

Jimmi píše:Já bych šel reklamovat ty tlumiče..... :idea:
Blbost ,ja mam novy a taky mi to dela....
Odpovědět

Zpět na „Celica“