Zda se mi ze moje celica ST182 GTI nejede jak by mela a to mam bavlnenou vlozku green nedavno cistenou, nove iridiove svicky denso, novy olej, ladeni vyfuk i se svody bez katalyzatoru, lamda sonda tam je + laserova geometrie kol.
Pri rychlostech nad 130km/h i pri plnem plynu auto moc nejede az od 5000 citelne zrychluji. Kolem 5000 rpm to dostane kopanec, ale obcas kdyz stojim na neutral tak se mi zda jakobych slysel lehke klepani takove t t t t, ktere nesouvisi s sitim motoru. Je to rok 93 a ma nalitano 180 bez GO. Predchozi majitel dost cepoval v-power racing100 a ja cepuji jen v-power95. Ve meste zere pri sviznejsi jizde 10 litru v kurivu 12-14 podle intenzity.
Mam take prave predni kolo o 0,5cm dozadu, doufam ze to je ramenem a ne napravou (proto to asi predchozi majitel prodal...). Auto tahne lehce do prava. Je mozne abych tim razantne ztracel vykon?
Jede mi to nastejno s nissanem 100nx gti, ktery je lehci cca o 70kg, ma 105kw + iridiove svicky denso. Nacipovany stary bmw 320 kombi s poladenou pumpou, bez omezovace me na trojku brutalne znicil.
Pomohla by mi diagnostika nebo serizeni ventilu?
Kolik to tak stoji a kde se to dela?
Ramena bych udelal na jare pokud je to ale naprava tak na to seru a budu si kupovat gumy na jednu sezonu...
Nevite co mam s autem?
Nevite co mam s autem?
vcelka V4-2.0 93 (prodano)
pazout 406 coupe V6-3.0 02 (prodano)
camaro z28 m6 V8-5.7 97 (valici se ingot)
První věc, jak velký tam máš kola? 16ky už jsou docela dost znát.
Druhá věc, tvoje Celica má nejvyšší krouťák ve 4 800 otáčkách a nejvyšší výkon v 6 600 ot. Takže s ní podle toho musíš jezdit. Pokud chceš závodit, musíš jí rozjet a nepouštět pod 4 500 otáček.
Sprinty s Celicou nemá smysl jezdit (pokud nemáš rádně poladěnou turbínu). Bez problémů tě rozbije většina turbotraktorů a to BMW má průběhy výkonu a krouťáku taky posazená do jiných otáček. Na druhou stranu, když dojde na pěkně točenou okrsku, těžko tě budou honit.
To t t t t by mohly být třeba vstřikovače, ale taky spousta jiných věcí :-/.
Ale jenom z popisu těžko říct, jestli je to ok, nebo jestli máš opravdu problém. Něco jsem s touhle Celicou taky najezdil, takže vím, jak se chová. Jenom v těch rychlostech nad 130 jsem rozhodně neměl pocit, že by to nechtělo jet. Ale nikdy jsem na ní neměl větší kola než předepsaný 185/65R14.
Druhá věc, tvoje Celica má nejvyšší krouťák ve 4 800 otáčkách a nejvyšší výkon v 6 600 ot. Takže s ní podle toho musíš jezdit. Pokud chceš závodit, musíš jí rozjet a nepouštět pod 4 500 otáček.
Sprinty s Celicou nemá smysl jezdit (pokud nemáš rádně poladěnou turbínu). Bez problémů tě rozbije většina turbotraktorů a to BMW má průběhy výkonu a krouťáku taky posazená do jiných otáček. Na druhou stranu, když dojde na pěkně točenou okrsku, těžko tě budou honit.
To t t t t by mohly být třeba vstřikovače, ale taky spousta jiných věcí :-/.
Ale jenom z popisu těžko říct, jestli je to ok, nebo jestli máš opravdu problém. Něco jsem s touhle Celicou taky najezdil, takže vím, jak se chová. Jenom v těch rychlostech nad 130 jsem rozhodně neměl pocit, že by to nechtělo jet. Ale nikdy jsem na ní neměl větší kola než předepsaný 185/65R14.
- ArnieGT
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Tak tady je zakopaný pes,..sundej kola, dej tam ultralehké 15ky a poznáš co to umí,...jinak na Tvoji otázku co by Ti pomohlo když tě drtí 320 kombi je odpověď ,...jiné autored píše:Mam tam 17ky...
Bohuzel prvni auto... Dneska uz bych to udelal uplne jinak...

Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
to je masakr :-)
RED>nějakej mentoš prodává zimní 15" BBS na foru možná by se ti hodily... 15"forever 

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

Dik moc, mam jeste asi 14 nebo 15ky ALU zimaky tak je tam pred zimou dam a zkusim jak to pojede. Predchudce tam prave dal 17ky, auto sice skvele drzi do raidu v pohode 160 a ani to nehvizdne a vypada to super, ale na druhou stranu kde to v praze vyuziju. Jeste to zvazim a dik za radu kluci 

vcelka V4-2.0 93 (prodano)