Proc to vlastne pisu : nahradni dily jsou odedneska trochu drazsi nez byly, teda primo z toyoty...
To já s jistotou nevim, ale rikal, ze toyota v cely evrope ..., já mám třeba prachovky posílaný z francie a ty podložky z holanska (frieska), skutečně nevimsaab píše:to arcci: to přeceňování dělala Toyota v celé Evropě nebo jen u nás ? Co vím, tak třeba brněnská Toyota Hukr si spoustu náhradních dílů vozila z Toyoty v Rakousku, protože tam byli díly levnější než od oficiálního českého zastoupení v Praze
rozvody s japonskou kvalitou sa daju kupit aj tu: www.superauto.sk, www.automatejcek.czvlado píše:no kua,,, tka to je potesujusa info... a t osom chcel ist kupit rozvody, budem musiet asi hlbsie siahnut do vacku
no tak levneji než od matejčka to budeš mít u mnedrgi píše:rozvody s japonskou kvalitou sa daju kupit aj tu: www.superauto.sk, www.automatejcek.czvlado píše:no kua,,, tka to je potesujusa info... a t osom chcel ist kupit rozvody, budem musiet asi hlbsie siahnut do vacku
ak sa rozhodnes objednat veci od Matejceka, mozeme si ich nechat poslat spolu a usetrime na postovnom. (http://toyotateam.sk/forum/viewtopic.php?t=1153)
je to asi tak dvojnasobok normalnej ceny.djmartyn píše:Mi v servisu říkali že si mám připravit 6000 za rozvoďák a kladky a to myslím že bez práce.Nezdá se vám to moc??