Tak mi v noci poskrabali Celicu:(

vše ohledně modelové řady Celica
Haky
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Tak mi v noci poskrabali Celicu:(

Příspěvek od Haky »

Rano me u auta cekalo prekvapeni, nejakej dobrak mi v noci poskrabal klicem kapotu:(
Jsou tam dva skrabance (2x 35cm)
Chtel sem se zeptat, jestli je nejaka sance to opravit, nebo budu muset nechat nastrikat celou kapotu? Zkousel sem to tempem rozlestit a moc to nepomohlo:(
Diky za rady!
Toyota Auris 1.6 rok 2013 ...... http://www.sportovnivozy.cz
Toyota Celica 7gen 1.8 VVTi rok 2000 (měl jsem 2006 až 2013)
Haky
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Haky »

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
fannda
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fannda »

poradit ti neumím,ale jen by mě zajímalo co za hajzly tohle udělá.já parkuju na sídlišti a mě do toho zase kopou.
mít co ty parkuju jen v garáži
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

tohle je problém velkejch měst.. kámoš má v Praze AR 155 Q4 a radši jí ani neumejvá, řiká že když jí umeje tak hned přitahuje pozornost, už se mu taky nějakej zmrd proběhl po kapotě. Já měl ted celdu venku cca 5měsíců a na autě krom hoven od ptáků ani Ň, holt malý město a malá anonimita.

Jinak tohle sou fakt hluboký škrábance a bojim se že to asi ničim nerozleštíš.
Taky se mi zdá, že ty škrábance máš už trochu dýl, aspoň podle fotek vypadaj dost špinavě?
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Komanche

Re: Tak mi v noci poskrabali Celicu:(

Příspěvek od Komanche »

Haky píše:Rano me u auta cekalo prekvapeni, nejakej dobrak mi v noci poskrabal klicem kapotu:(
Jsou tam dva skrabance (2x 35cm)
Chtel sem se zeptat, jestli je nejaka sance to opravit, nebo budu muset nechat nastrikat celou kapotu? Zkousel sem to tempem rozlestit a moc to nepomohlo:(
Diky za rady!
nekdo tu nekde nabizel ze to umej delat, podle fotek neuveritelny veci... zkus to tady prohledat, kdo hleda, najde ;)
drgi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drgi »

mozno by pomohla nejaka korekcna pastelka a rozlestenie.
'Zero' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AF hatchback bez plutvicky, 162 000km.
'Hrča' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AGE GTi liftback s plutvickou, 400 000km.
http://www.toyotateam.sk
Haky
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Haky »

drgi,komanche: diky za tip, zkusim to..
garfielld: je to skutecne den stary, pouze sem mel spinavou kapotu..
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: Tak mi v noci poskrabali Celicu:(

Příspěvek od garfielld »

Komanche píše:nekdo tu nekde nabizel ze to umej delat, podle fotek neuveritelny veci... zkus to tady prohledat, kdo hleda, najde ;)
Nechci bejt posel špatnejch správ, ale nepleteš si to s tim jak tu jeden borec nabízel že umí vyrovnak pomačkaný plechy? pokud vim tak s lakem nedělali nic.. :?
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

jo lidi jsou svině.
Já mám taky zajímavé sousedy, dovezl jsem opravené a čerstve nastříkané mondeo a stálo mi před barákem dva dny. potom mi spadla taška ze střechy,trefila kapotu ( kterou jsem jako jedinou nedával stříkat :D ).

Náhoda jako svině. jen mi vrtá hlavou jedna věc. Z místa kde chybí taška když spustím kolmici k zemi tak bych měl mít místo dopadu. Auto ( a kus té tašky ) bylo ale od toho místa dopadu vzdálené cca 8-10.. to nechápu , vítr tu žádnej nebyl :(

..jako by tem sviním nestačilo že mi tahaj benzín z aut :( dnes jsem ale trošku zreorganozoval auta na dvoře a monedo už pujde do dvor..

Doufám že opet nespadne z projíždějícího náladáku dlažední kostka ( nebo cihla ) a náhodou opět nepřeletí 1,8m plot a netrefí se přímo do čelního skla některého z aut za plotem :( - to už jsem taky zažil , jak říkám, náhoda...

:evil: :evil:
Tygr
Věčnej rejpal

Příspěvek od Tygr »

Mně náhodně někdo 2x zalepil sekunďákem zámek u bytu, potřetí u Celicky, u řidiče. Taky mi někdo náhodou podrápal bok na pravé straně auta..
No a ve finále za 2 noci po sobě mi někdo podrápal Avensis, tehdy kombikovou. Náhody se dějí, no.

A tak jsme se náhodně přestěhovali.

Někdy si člověk říká.. tak asi někomu vadím. Ono ale.. kdybych byl s někým v křížku, hned bych asi věděl, kdo to byl.. jenže tohle je prostě hnus. A já nevím.
Kup si Toyotu a zustanes s ni navzdy a Celica je srdecni zalezitost:o)
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

polep to

Příspěvek od micron »

normálně si kup samolepky (celý plato) vystřihni si podle gusta a přelep to... rovnou doporučuju do zásoby :-) investovat do laku se v našich škrábacích končinách nevyplatí... a dělaj to za A: malý zdegenerovaný parchanti za B: dospělý postižený a závistivý chudáci.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
saus
Řidič

Příspěvek od saus »

Jsou to závistivý svině. Jednou mě probudil v noci alarm od auta a když jsem k němu přiběhnul tak sem rozmlácený boční okno. Nakonec se ukázalo že to byli cikáni co bydlí nedaleko od nás. K***Y
Celica 4WD turbo 5.gen
ombre
Věčnej rejpal

Příspěvek od ombre »

2 haky: to je až na plnicí tmel, takže to nerozleštíš.
Jak píše drgy, pastelka může pomoct, ale pořád to bude vidět.
Jediná možnost, aby to nebylo vůbec poznat je vyčistit, zakytovat, zbrousit, zastříkat.
Pokud chceš nadále parkovat na ulici, tak to asi fakt nemá smysl. To pak možná jen zakytovat a zapastelkovat :-).

2 garfielld: Ty škrábance nemusí být staré, to je jen plnicí tmel a zřejmě tam nalezlo i to Tempo, když se to haky pokušel rozleštit.
Obrázek
peta
Manager Týmu

Příspěvek od peta »

Tygr píše:Mně náhodně někdo 2x zalepil sekunďákem zámek u bytu, potřetí u Celicky, u řidiče. Taky mi někdo náhodou podrápal bok na pravé straně auta..
No a ve finále za 2 noci po sobě mi někdo podrápal Avensis, tehdy kombikovou. Náhody se dějí, no.

Někdy si člověk říká.. tak asi někomu vadím. Ono ale.. kdybych byl s někým v křížku, hned bych asi věděl, kdo to byl.. jenže tohle je prostě hnus. A já nevím.
V Tv jsem videl jak manikovi porad nekdo propichoval gumy u auta, nasral se a dal si do auta kameru a ta pristihla jeho primeho souseda - zakomplexovaneho duchodce, ktery proste jenom zavidel.
Corolla E11 liftback, 4E-FE, rv. 98 (Prodáno)Obrázek
Škoda Superb 2 1.8TSI DSG EleganceObrázek
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

peta píše:
Tygr píše:Mně náhodně někdo 2x zalepil sekunďákem zámek u bytu, potřetí u Celicky, u řidiče. Taky mi někdo náhodou podrápal bok na pravé straně auta..

V Tv jsem videl jak manikovi porad nekdo propichoval gumy u auta, nasral se a dal si do auta kameru a ta pristihla jeho primeho souseda - zakomplexovaneho duchodce, ktery proste jenom zavidel.
nco podpbného dávali před cca rokem v jednom publicistickém pořadu. Tuším že to bylo v anglii vnějakém větším měste někdo pravidelně probodával gumy autum v jedné ulici a bylo to třeba za noc i pět až šest aut.
Nakonec tam město na nátlak obyvatel dalo kamery a ponekolik dnech zjistili, že ty gumy prokousávala "smečka" nekolika větších lasicovitých šelem ( asi zdivočelé fretky nebo tchoři ). Mluvil o tom veterinář a že ty potvurk ynejakým zpusobem přišli na to , že když prokousnout tu gumu tak ten unikajicí vzduch jin dělal nějak dobře, takže přišli ke gume a kousali a kousali až prokousali a zustavali zakouslí dokud z toho ten vzduch ucházel :D Potom šli k dalšímu autu :)

třeba si nejaké zvířátko chodí na tvuj lak brousit drápky :)
Odpovědět

Zpět na „Celica“