Ve středu sem jel z Pardubic do Ústí.n.L a potkala mě taková docela nečekaná příhoda v Hradci směrem na Jičín na jedný křižovatce sem sešlápl spojku a taky sem jí sešlápl naposledy...Nechal sem to v jednom docela zapadlim servisu v Hradci...Tam mi bylo zděleno že oprava bude trvat týden ne-li víc...Co to může být spojkovej pomocnej válec nebo hlavní spojkovej válec nemáte stím někdo zkušenosti mám ST162...Pomocnej by se dal sehnat ale ten hlavní nikdo nemá skladem....
NOD32CZE píše:Ve středu sem jel z Pardubic do Ústí.n.L a potkala mě taková docela nečekaná příhoda v Hradci směrem na Jičín na jedný křižovatce sem sešlápl spojku a taky sem jí sešlápl naposledy...Nechal sem to v jednom docela zapadlim servisu v Hradci...Tam mi bylo zděleno že oprava bude trvat týden ne-li víc...Co to může být spojkovej pomocnej válec nebo hlavní spojkovej válec nemáte stím někdo zkušenosti mám ST162...Pomocnej by se dal sehnat ale ten hlavní nikdo nemá skladem....
spojkový válec nebo problém s přítlačákem, pochybuju že spojkový válec se proejví okamžite bez předchozích příznaku ( kterých sis nemusel všimnout ). spíš bych to videl na něco šprajclého v přítlačáku ( to samé měl kamarád na hondě - uvolnil se jeden ze šroubku co drží přítlačák a sekl se mezi "prsty" přítlačáku, a držel ho nosntop v jedné poloze.. -taky zustal pedál promáčklej
NOD32CZE píše:Ve středu sem jel z Pardubic do Ústí.n.L a potkala mě taková docela nečekaná příhoda v Hradci směrem na Jičín na jedný křižovatce sem sešlápl spojku a taky sem jí sešlápl naposledy...Nechal sem to v jednom docela zapadlim servisu v Hradci...Tam mi bylo zděleno že oprava bude trvat týden ne-li víc...Co to může být spojkovej pomocnej válec nebo hlavní spojkovej válec nemáte stím někdo zkušenosti mám ST162...Pomocnej by se dal sehnat ale ten hlavní nikdo nemá skladem....
spojkový válec nebo problém s přítlačákem, pochybuju že spojkový válec se proejví okamžite bez předchozích příznaku ( kterých sis nemusel všimnout ). spíš bych to videl na něco šprajclého v přítlačáku ( to samé měl kamarád na hondě - uvolnil se jeden ze šroubku co drží přítlačák a sekl se mezi "prsty" přítlačáku, a držel ho nosntop v jedné poloze.. -taky zustal pedál promáčklej
Mno nevim ale asi mě pěkně natáhne vtom servisu zdá se..Už kupuje pomocnej spojkovej válec mě hlásil fakt nevim....Kdybych měl někoho kdo by mě odtáhnul z5 do Pardubic tak bych našel někoho dá se říct serioznějšího a nebo bych se na to juknul sám...Jenomže nikdo takovej není.(právě sem se do Pardubic přistěhoval).
Mno nevim ale asi mě pěkně natáhne vtom servisu zdá se..Už kupuje pomocnej spojkovej válec mě hlásil fakt nevim....Kdybych měl někoho kdo by mě odtáhnul z5 do Pardubic tak bych našel někoho dá se říct serioznějšího a nebo bych se na to juknul sám...Jenomže nikdo takovej není.(právě sem se do Pardubic přistěhoval).
v servisu tě vždy natáhnou.. samzřejmě že má větší marži když ti vnutí novej pomocnej váleček než opravnou sadu která to na 99% vyřeší taky ale stojí 1/10...
nejsem pardubák ani z okolí jinak bych ti píchnul..
Je mi to celkem jasný ale na konec mi řekne že tam musí bejt ten hlavní spojkovej...Pak má smůlu já už nebudu dál čekat protože ten se nedá nikde sehnat na prodejnách nikde není skladem až na ty sady ty sem našel...To si snad proto auto pojedu a odtáhnu ho pěšky...
NOD32CZE píše:Je mi to celkem jasný ale na konec mi řekne že tam musí bejt ten hlavní spojkovej...Pak má smůlu já už nebudu dál čekat protože ten se nedá nikde sehnat na prodejnách nikde není skladem až na ty sady ty sem našel...To si snad proto auto pojedu a odtáhnu ho pěšky...
ten spojkoven válec na auto co máš v podpisu? mám takovej dojem že je shodnej se suprou a ty taky nejsou ..zkusím s epodívat ale jak říkám nevěřm ž e to tím bude, i když možné je vše.
Jasné mám auto které udávám v podpisu...No sem zvědavej co mě zavolá v Pondělí prý by měl mu příjít ten pomocnej spojkovej válec..No a zjistil sem že ten servis je zařazen do programu autoštangl půjčení auta během servisu zdarma...No tak to se ho teda zeptám protože to auto fakt potřebuju....
Diablo píše:Mě se 3x odesral pracovní váleček(na převodovce),takže celkem časté...
ale nakonec sem koupi TRW za nějaké 400Kč a MAM POKOJ...
JJ,prej to už je v pořádku bylo to tim dal tam pomocnej spojkovej válec,natlakoval to a prej to je v pořádku tak nevim ani nevim co myslíš tím TRW.Uvidim zítra prý už to je hotový tak sem zvědavej...
Tak sem si dneska přivezl konečně auto...Ten pomocnej spojkovej váleček byl prý úplně out...Mno oprava mě přišla i sprací na cca 2tisíce i zvýměnou lanka od ručky docela poměrně drahý...Takže auto fachá akorád vzádu prý mám fuč pakny takže to prej brzdí o plech tak nevim...Kde se to dá sehnat a kolik mě to příjde....Má to něco společnýho z brzdovým systémem nebo jenom z ruční brzdou???
NOD32CZE píše:Tak sem si dneska přivezl konečně auto...Ten pomocnej spojkovej váleček byl prý úplně out...Mno oprava mě přišla i sprací na cca 2tisíce i zvýměnou lanka od ručky docela poměrně drahý...Takže auto fachá akorád vzádu prý mám fuč pakny takže to prej brzdí o plech tak nevim...Kde se to dá sehnat a kolik mě to příjde....Má to něco společnýho z brzdovým systémem nebo jenom z ruční brzdou???
Ano, má to něco společného s brzdovým systémem .
... a je opravdu dobré to vyměnit.