Tachometr

vše ohledně modelové řady Carina
Odpovědět
DJ
Člen Týmu

Tachometr

Příspěvek od DJ »

Zdravim mam problem, nejde mi na Carine Tachometr. Zajimalo by mne jestli nemate nekdo treba schema jak je to v motoru zapojeny to cidlo a hlavne kde ... dneska jsem to tam zbezne hledal a nenasel. Nebo jestli nemate nejaky zkusenosti cim by to mohlo byt ... a kolik by asi tak stala oprava ... dekuji moc za kazdou radu
Georg
Člen Týmu

Tachometr

Příspěvek od Georg »

AhojMam tentyž problem!To čidlo ktery hledáš je na převodovce shora v zadu na diferenciálu.mam carinu e 1997 motor 4AFE,moje skušenost:když sem ji koupil tak tachometr fungoval ale proměřoval tak sem ho rozebral a zjistil ze stahovali kylometry a poškodily pružinku ale i krokový motorek počítadla kamoš mi řekl že to nejde opravit.tak sem chvilku jezdil tak až nakonec přestal fungovat uplně a vím že čidlem to není.takže teď sháním a sháním a nemůžu žádný tachometr sehnat a 6000 za nový nedám.pokud bys měl jenom špatny to čidlo tak to nebude taková pálka!max 1500,-Kdybys o nejakym tachometru věděl tak dej vědět!
Carina E 1997 1,6 78KW AT190L
Milan72
Člen Týmu

Tachometr

Příspěvek od Milan72 »

Cau chlapi!
Jen tip.
Mel jsem obdobny problem - obcas mi vynechaval tachometr. Treba rano jedu do prace a normalne ukazoval, pocital kilometry. Odpoledne uz ne. Ostatni budiky jely. Stavalo se to casteji, casteji, az to zustalo trvale. Vymontoval jsem celou tu pixlu s budikama z palubky, rozpojil konektory a vsechny je RADNE VYSTRIKAL SPREJEM NA KONTAKY.
Od te doby bez problemu.
Zkuste to nez zacnete neco kupovat.
Carina E, 3SFE
Odpovědět

Zpět na „Carina“