Máte někdo prosím zkušenosti s dovozem aut z Polska? Uvažujeme o koupi Avensisu a v Polsku se mi jedna Toyotka líbí, ale máme poněkud obavy z Polska
Díky
Dovoz z Polska
Re: Dovoz z Polska
Není lepší si zajet do Německa. Může to být trošku dál, ale za ten klid, že auto je v pořádku se to vyplatí. 

Všem krásný den! Když hledám levné osvěžovače vzduchu zvolím velkoobchod drogerie.
Toyota Corolla E 12, 1,6 VVTi, 5HB, 05/2006 ex
Toyota Auris 1,6 Valvematic Luna, VSC+TRC, 5HB, červená 3R3, 06/2010
Toyota Yaris III, 1,0 VVTi Active 5HB červená 3P0, 08/2012 "Mixérik"
Toyota Auris 1,6 Valvematic Luna, VSC+TRC, 5HB, červená 3R3, 06/2010
Toyota Yaris III, 1,0 VVTi Active 5HB červená 3P0, 08/2012 "Mixérik"
Tady asi půjde o koupi ojetiny, i u nového vozu už není co bývávalo
hlavně po úpravě kurzu.

T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou

http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
když pijete se mnou pijete s Mírou

http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
Kupoval jsem v roce 2014 ale přímo v Toyotě a s odborníkem - Idaho. Auto mělo mouchy, ale cena se stáhla a pokrylo to vše. Původně jsem chtěl do Německa, ale to Polsko byla spíš náhoda.
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Hojec, tak jak slouží? dlouho jsi se neozvalMika86 píše:Kupoval jsem v roce 2014 ale přímo v Toyotě a s odborníkem - Idaho. Auto mělo mouchy, ale cena se stáhla a pokrylo to vše. Původně jsem chtěl do Německa, ale to Polsko byla spíš náhoda.

Ahoj pane, u mě v pohodě, nebylo v podstatě proč se ozvat. Resp. Auto v poho. Všechno funguje jak má. Teď budu dělat servis ve 160 tisicich a za dalších dvacet pak rozvody. To se ti určitě ozvu pro objednání dílů.Idaho píše:Hojec, tak jak slouží? dlouho jsi se neozvalMika86 píše:Kupoval jsem v roce 2014 ale přímo v Toyotě a s odborníkem - Idaho. Auto mělo mouchy, ale cena se stáhla a pokrylo to vše. Původně jsem chtěl do Německa, ale to Polsko byla spíš náhoda.
Zdravim, chcem obnovit toto tema, ci niekto v poslednom case bral auto z PL ?
Bohuzial na Slovensku nie je toyota moc predavana, tzn tu moc velky priestor pre kupu ojazdeneho auta nie je. Preto pozeram aj na cz strankach alebo na toyota.pl. tak sa chcem spytat ci niekto v poslenom case riesil nieco podobne a ci sa to vobec oplati/ neoplati ?
Dik za kazdu radu
Bohuzial na Slovensku nie je toyota moc predavana, tzn tu moc velky priestor pre kupu ojazdeneho auta nie je. Preto pozeram aj na cz strankach alebo na toyota.pl. tak sa chcem spytat ci niekto v poslenom case riesil nieco podobne a ci sa to vobec oplati/ neoplati ?
Dik za kazdu radu
Toyota Auris TS 2014 Trend+ 6M/T Blue
Toyota Yaris Gold 99 1.0, unstoppable

Toyota Yaris Gold 99 1.0, unstoppable