Avensis 2.0 r.98-stresni okno

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
iman
Člen Týmu

Avensis 2.0 r.98-stresni okno

Příspěvek od iman »

Ahoj vsichni
Mam problem se stresnim oknem,dojede do poloviny a dost/ zrejme koncaky/,ale ted mi de hlavne o to abych ho zavrel.Vim,ze nektere typy aut maji imbus,kterym lze okno pri poruse zavrit,ale nenasel sem.Za kazdou radu diky.
Z Volva na Toyotu????
Toyota Starlet 1300
Toyota Avensis 2.0
iman
Člen Týmu

Příspěvek od iman »

Okno opraveno,byl to posunuty motorek ,zrejme se to stalo pri otevirani v tech teplech,okno bylo prilepene k ramu,takze pozor na to..........
Z Volva na Toyotu????
Toyota Starlet 1300
Toyota Avensis 2.0
petrikss
Člen Týmu

Příspěvek od petrikss »

Ahoj
bylo by možný podrobněji popsat v čem ta oprava spočívala? Jak posunutý motůrek, jak se to opravilo, dělal jsi to sám nebo na co to přišlo,.. ? Mam totiž podobný problém na Carině E. Mě se okno začne při zasouvání předčasně zvedat a už se nazasune.
Carina E, 1996, 1.6 lean burn
iman
Člen Týmu

Šíbr

Příspěvek od iman »

Nechal sem si to delat /nemel sem cas /,Stalo me to 600 kc,delal to elektrikar v neznackovym servisu,rekl mi,ze motorek na sibr byl posunut a tim se zmenilo postaveni koncovych dorazu a okno si v polovine myslelo ,ze je zavrene......Motorek je v predu pod ovladanim sibru.Udajne mel sundany komplet tapicirunk strechy a vrchni poloviny sloupku.Stacilo pry nastavit polohu motorku a okno slapalo jak ma.Vic nevim.
Z Volva na Toyotu????
Toyota Starlet 1300
Toyota Avensis 2.0
Odpovědět

Zpět na „Avensis“