Zdravím, mám dotaz na všechny vlastníky Toyota Rav 2010 - 2012. Má Ravka je narozena 2011 a na tachometru má 28t. Km. Bohužel jsem si před časem všiml, značného poškození kožené sedačky u řidiče. Poškození se nachází na levém boku sedáku ( tam kde leží stehno). Také mám značně ošahané polstrování u malda dveří řidiče. Dle sdělení Toyoty je toto poškození normální. Bohužel mě se to nezdá, sedadlo i madlo je dosti použité.
Rád bych všechny požádal o vaše zkušenosti s vaším sedadlem, případně o zaslání fotografie Vaší sedačky a stav km na email ( cchonza@centrum.cz), abych věděl jak jsou na tom i ostatní, něž se pustím do boje s Toyotou.
Předem díky Všem Cchonza.[/img]
Rav 2011 - Poškozená kožená sedačka
Rav 2011 - Poškozená kožená sedačka
Toyota Avensis 2.0i, sun.r.v 98
Skoda Fabia 1.4i, r.v 00
Toyota Corolla 1.6 sport. r.v 04
BMW 116i r.v 07
Toyota Rav4 2.2 D4-D. r.v 11.
Skoda Fabia 1.4i, r.v 00
BMW 116i r.v 07
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Kůže by se měla pravidelně udržovat speciálníma prostředkama, který udrží pružnost a chrání kůži aby právě praskala a trhala se. Jinak levá strana sedáku řidiče je klasicky namáhaná u všech aut. Takže Toyota po tobě může chtít doložit, že ses o sedačku staral.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Lexus IS200
Lexus RX400h
-
- Člen Týmu
Častý problém. Koža je veľmi tenká. a to nemusí sedieť ani človek s vyššou hmotnosťou. Prasklinu na boku sedáka som sa pokúšal zlepiť.Bolo to nanič. Potom mi neostávalo nič iné ako ísť za odborníkom. Odtieň novej kože bol veľmi približný. Ale bolo potrebné vybrať sedadlo, celý ten bočný kus dať preč a znovu našiť . Výsledok je veľmi dobrý. Cena: 40 Eur.
RAV 4,III, 130kW, 177 HP
vilo jurášek píše:Častý problém. Koža je veľmi tenká. a to nemusí sedieť ani človek s vyššou hmotnosťou. Prasklinu na boku sedáka som sa pokúšal zlepiť.Bolo to nanič. Potom mi neostávalo nič iné ako ísť za odborníkom. Odtieň novej kože bol veľmi približný. Ale bolo potrebné vybrať sedadlo, celý ten bočný kus dať preč a znovu našiť . Výsledok je veľmi dobrý. Cena: 40 Eur.
Díky, za odpověd. Zdá se, že je to normální stav sedaček. Je to pro mě velké zklamání, měl jsem o kvalitě Toyoty velké mínění, ale tahle Ravka je trošku jinde než bych čekal. Zlatá Avensis a Corolla.
Toyota Avensis 2.0i, sun.r.v 98
Skoda Fabia 1.4i, r.v 00
BMW 116i r.v 07
Skoda Fabia 1.4i, r.v 00
BMW 116i r.v 07
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel je nutno konstatovat, že katování kostů postihlo i Toyoty a už to není, co to bývalo
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
Lexus IS200
Lexus RX400h
To ano, ale kvalitou bude furt o patro, dvě vejš.
S těma sedačkama, tak z mojí zkušenosti bmw x5 viena kůže po 80 tis praskala, Mitsu Outlander po 60tis, Korejec po měsíci, u řidiče je to háklivý jak sedáš z boku...
Na té tvojí mohl sedět prasopes, váha a cvočky na džínách dělaj taky svoje...
S těma sedačkama, tak z mojí zkušenosti bmw x5 viena kůže po 80 tis praskala, Mitsu Outlander po 60tis, Korejec po měsíci, u řidiče je to háklivý jak sedáš z boku...
Na té tvojí mohl sedět prasopes, váha a cvočky na džínách dělaj taky svoje...
RAV4 HSD AWD 2018
ex-RAV4 4gen 2.0 Multidrive Valvematic 2013
ex-RAV4 4gen 2.0 Multidrive Valvematic 2013