Ahojky.
Předně, jsem zde nový a všem přeji hezký večer.
Jsem majitelem zánovního Aurise. Bohužel mě v něm chybí vyhřívání sedadel a nechat si to namontovat v Toyotě se mě moc nechce (finance + ješitnost).
Dle schématů a manuálu jsem našel, že v tunelu u ruční brzdy je konektor pro vyhřívání předních sedadel. Odtud vede kabel pod sedačku.
Na netu jsem našel sadu pro vyhřívání:
http://www.9000.cz/vyhrivani-sedadel/ka ... atem-csh-2
Plán je takový, že v prostoru původního konektoru se provede propojení a kabel k sedadlům je již natažen.
Zkoušel to již někdo domontovat? Pár rad by se hodilo. Spíš mám vítr z odčalounění sedačky než z elektriky.
Díky Baisy
Vyhřívání sedadel
Ahojky.
Díky za odkaz. Ale již jsem koupil to vyhřívání z odkazu a chtěl jsem to tento víkend namontovat. No ale syn je nemocnej a tak cesta k babičce je odsunuta.
Jinak zkoušel jsem to vyhřívání doma na sedačce v obýváku a je to fakt super. 3 teploty jsou asi nesmysl, ale když rozdíl byl dvě kila.....
Baisy
Díky za odkaz. Ale již jsem koupil to vyhřívání z odkazu a chtěl jsem to tento víkend namontovat. No ale syn je nemocnej a tak cesta k babičce je odsunuta.
Jinak zkoušel jsem to vyhřívání doma na sedačce v obýváku a je to fakt super. 3 teploty jsou asi nesmysl, ale když rozdíl byl dvě kila.....
Baisy