Pružiny Corolla E12 T-Sport

vše ohledně modelové řady Corolla
DjRaspby
Navigátor

Pružiny Corolla E12 T-Sport

Příspěvek od DjRaspby »

Zdravím všechny.
Na mé Corolle E12 TS mi praskla zadní pružina. Tak jsme s Honzou (Idahem) objednali pružiny na Corollu E12 (všechny verze včetně TS) v klasickém rozměru...leč auto potom vypadalo jak nakopnutá koza. Toyota celkově má nějaký bordel v katalozích, takže sem si s tím docela užil. Takže pro majitele TS, kteří někdy budou kupovat pružiny a chtějí ,,klasický rozměr", tak pokud to nebude originál Toyota, tak objednejte pružiny prostě na Corollu E12 s efektem -30mm. To potom odpovídá normálu modelu TS. fota k vidění zde: http://jdm-meeting.cz/forum/viewtopic.p ... 9&start=25
Toyota Corolla TS
DjRaspby
Navigátor

Příspěvek od DjRaspby »

Tak ještě jsem dostal info od jednoho člověka (ale nevím jestli je to skutečně tak), že ne Corollu TS před faceliftem jsou stejné pružiny jako na normální Corollu, po faceliftu jsou -15mm, a verze s compressorem -30mm...ale moc se mi to nezdá (že by z továrny bylo auto tak vysoké - když sem viděl jak to vypadá s normáoníma zadníma pružinama....)nicmeně můj předchozí příspěvek by měl platit, můžete si to ověřit dle fotek jak to vypadá ;)
Toyota Corolla TS
Lihus
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lihus »

Kámoš má origo podvozek a je to vysoký jako prase, jinak mám za to že ts je o malinko níž než normální ale je to skoro stejny.

Btw teď mám hr -45mm a půjde ještě dolu :D
Ex: Corsa C 1,8 GSi
Ex: Celica t23 1zz-fe
Ex: Corolla T-Sport ZZE123, 2zz-ge

Lexus GS300 06
DjRaspby
Navigátor

Příspěvek od DjRaspby »

Fakt jo? no já viděl zatím live jenom dvě další TSka, je pravda že jsem to moc nerozebírali, ale nikdo to nijak vysoký neměl...většinou stejně jako já..tak to asi měli taky snížený :-D no to by mě ten originál zajímal :-D pošli mi nějakou fotku ;). No já mám těch -30mm a níž už nemohu, tak tam mám ještě to lízátko tak už bych neprojel některé retardéry na cestě do práce, a ani bych nevyjel k nám do brány :-D...holt daily car no :-D
Toyota Corolla TS
Srandista
Manager Týmu

Příspěvek od Srandista »

Takto to mam ja... Od byvaleho majitela by tam mali byt pruziny -30 mm, a nizsie v ziadnom pripade nepojdem... Ako vravi kolega nadomnou, daily car ;)

Obrázek
DjRaspby
Navigátor

Příspěvek od DjRaspby »

No tak to jsem na tom teď zhruba stejně, já to mám opticky možná ještě trochu nižší kvůli tomu lízátku ale to už nebude skoro rozdíl...škoda že jsem se s Rebortem nestihl sejít než ji prodal :) rád bych se na ségru podíval. Jinak -45mm a chtít jít ještě níž..to už bude lowrider :-D to už si nějak ani moc nedokážu představit...těch -30mm mi přijde jako optimální :) nicméně až to bude, rád se podívám :)
Toyota Corolla TS
Lihus
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lihus »

To teda nevím co máte za pružiny :D Já to koupil s HR a v TUV byly dva rozměry 30mm a 45mm. Při pohledu na mezeru jsem usoudil že mám asi 30mm takže započlo hledání a našel sem v UK Apex -40mm. Hodil jsem je na auto a ono to bylo kupodivu ještě vyšší:D Takže stary HR na komaxitovat a zpatky a hledání začlo od znova minimálně 50mm. Nakonec si je budu nechávat vyrobit na zakázku protože 50mm bych musel objednat z australie :/

jinak na HR -45mm

Tak přemýšlím teda jestli dolů 5mm nebo 10 mm. Co myslíte?

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Naposledy upravil(a) Lihus dne stř 04.09.2013, 15:06, celkem upraveno 3 x.

Lexus GS300 06
Srandista
Manager Týmu

Příspěvek od Srandista »

Heh, my sme sa stretli v Gbeloch, som ani nevedel :)

Obrázek
Lihus
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lihus »

Já si řikal že mi je povědomá:D My sme tam byli jen chvilku páč sme se museli rychle vrátit :/ Jaktože máš českou SPZ?? :?: :shock:

Lexus GS300 06
Srandista
Manager Týmu

Příspěvek od Srandista »

Toz zijem a pracujem v Brne, tym padom nevidim ziaden dovod, abych ju mal prihlasenu na Slovensku (a to som to este mohol stihnut aj pred zavedenim Fico dane)...
Lihus
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lihus »

Srandista píše:Toz zijem a pracujem v Brne, tym padom nevidim ziaden dovod, abych ju mal prihlasenu na Slovensku (a to som to este mohol stihnut aj pred zavedenim Fico dane)...
Tak to je jiná. Fico daň je přesněji co?? Vím že na to lidi nadávají skrz auta. Jedeš 21. do Gbelu na sraz?

Lexus GS300 06
Srandista
Manager Týmu

Příspěvek od Srandista »

Toto je Ficodan.

Na JDM stretko bohuzial nejdem, v tom case budem v Nemecku na IAA... Snad niekedy nabuduce...
Lihus
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lihus »

Srandista píše:Toto je Ficodan.

Na JDM stretko bohuzial nejdem, v tom case budem v Nemecku na IAA... Snad niekedy nabuduce...
Tak to je škoda. Zrovna dobrej sraz.

Jinak ta Fico daň no nemám slov jak to nazvat.......

Lexus GS300 06
Lihus
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lihus »

DjRaspby píše:Fakt jo? no já viděl zatím live jenom dvě další TSka, je pravda že jsem to moc nerozebírali, ale nikdo to nijak vysoký neměl...většinou stejně jako já..tak to asi měli taky snížený :-D no to by mě ten originál zajímal :-D pošli mi nějakou fotku ;). No já mám těch -30mm a níž už nemohu, tak tam mám ještě to lízátko tak už bych neprojel některé retardéry na cestě do práce, a ani bych nevyjel k nám do brány :-D...holt daily car no :-D

teďka dává novej motor, rok mu to stálo, v servisu mu řekli 75 za opravu:/ před pár dny jsem mu sehnal nový motor takže jak to bude mít pojízdný tak ti to vyfotím.

jinak na netu jsem našel toto a celkem to i odpovídá :D
Obrázek

Lexus GS300 06
Srandista
Manager Týmu

Příspěvek od Srandista »

Ty vole, jaka offroad uprava :shock:
Odpovědět

Zpět na „Corolla“