tak mozna tohle poradi : Nejdriv jim uject pak se opit a pak je zbitTheEagle píše:Nahodou ne vsichni co maj Fobii jsou hrozni. Treba moje teta je docela v pohode![]()
A u piva teda nevim, kdyz chces pak napraskat Fobiakum na silnici... A hlavne... to bych musel jit pesky a to se mi v tomhle vedru fakt nechce
A co misto toho to udelat takhle> Nejdriv jim uject, pak JE opit a pak je ZLITALIEN píše:"...tak mozna tohle poradi : Nejdriv jim uject pak se opit a pak je zbit![]()
...to je samozrejme only JOKE..."
Tak tady v NJ se Celicky 5th taky rozmnozily... to sem zvedav, jestli se mi je podari poznatja mam tady v repych 3 kolegy celikare 5th a vubec nevim kdo to je...a v Praze jich musi bejt daleko vic...Tak pojdte aspon na Colu
Souhlasim s tebou.....Ja myslel ze udelame celica sraz,ne toyota sraz,toyot je tri prdele,celicek malo,proto jsem to napsal sem,protze tady se schazi celicari...btw me je fakt ukradeny jestli okolo me codi nekdo z toyotaklubu a ma treba RAV.....CELICA je srdecni zalezitost u ty se kumulujou dobry lidi....TheEagle píše:To staci, to je pravda, ale tahle diskuze je mi takova blizsi... takova vic Celica
je to videtALIEN píše:....CELICA je srdecni zalezitost u ty se kumulujou dobry lidi....
Jsem pro, ale Mrkam jen vecer a v nociALIEN píše:tak co,udelame si soukromej "mrkaci i nemrkaci" sraz ?
Staci se dohodnout na pribliznej cas a konkretni misto.....no problemo...to zmaknem