E11 - Kazetový přehrávač

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
Premos
Člen Týmu

E11 - Kazetový přehrávač

Příspěvek od Premos »

Ahoj, pořídil jsem corollu 1,4vvti 99rok a na druhý den přestal fungovat kazetový přehrávač (chtěl jsem používat kazetový adaptér s 3,5jackem). Nemá kazeták náhodou vlastní pojistku nebo jak vyměnit za jiné rádio nebo kde sehnat popřípadě levně originální?
Díky za reakce
Přéma
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

radio ma pojistku DOME. Levne sezenes jak na vrakaci, tak na ebay nebo alegro.pl. Vymeni se to lehkou rozborkou a vysroubovanim ramecku kolem. Nic tezkeho, nic sloziteho... Pokud by to byla pojistka, tak by neslo vnitrni osvetleni a zapalovac cigaret... Pokud to pojistka neni, tak je to jinde.. :-))) K vymene radia jeste bude potreba prechod z toyota konektoru na ISO...
Back in Czech.
Premos
Člen Týmu

Příspěvek od Premos »

aczasa píše:radio ma pojistku DOME. Levne sezenes jak na vrakaci, tak na ebay nebo alegro.pl. Vymeni se to lehkou rozborkou a vysroubovanim ramecku kolem. Nic tezkeho, nic sloziteho... Pokud by to byla pojistka, tak by neslo vnitrni osvetleni a zapalovac cigaret... Pokud to pojistka neni, tak je to jinde.. :-))) K vymene radia jeste bude potreba prechod z toyota konektoru na ISO...
Díky za odpověď.

Ještě bych se zeptal, jaký manuál byste mi doporučili, kde najdu umístění dílů, např. jaké žárovky, pojistky (DOME se mi nepodařilo nalézt), atd.
Naposledy upravil(a) Premos dne ned 04.08.2013, 21:01, celkem upraveno 2 x.
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Jo, to je pech, nekde tady asi bude v navodech i manual na E11. Jinak dome je v motorovem prostoru vpravo kolem baterky (jestli si vzpominam dobre - ale E11 jsem mel pred vvti). Kazdopadne hodne toho je i na www.toyodiy.com a tam dle VIN najdes v parts catalogu skoro vse potrebne.. s davkou anglictiny.. :-)))
Back in Czech.
Premos
Člen Týmu

Příspěvek od Premos »

aczasa píše:Jo, to je pech, nekde tady asi bude v navodech i manual na E11. Jinak dome je v motorovem prostoru vpravo kolem baterky (jestli si vzpominam dobre - ale E11 jsem mel pred vvti). Kazdopadne hodne toho je i na www.toyodiy.com a tam dle VIN najdes v parts catalogu skoro vse potrebne.. s davkou anglictiny.. :-)))
Výborný stránky, díky!
Odpovědět

Zpět na „Corolla“