PS: To DarkLogic jsi zvany taky, i kdyz mas MR2

nestal jsi nekdy v patek nebo tak nejak vecer za tmy kousek od namesti na parkingu jak je tam nejaka hospoda, ci co? jsem tam prochazel a stala tam cervena a z prave strany strikla zlute - vice jsem nezkoumalOli píše:Zdravím všechny
Všiml jsem si-5.gen.,bíla 4x4,černa,šedá a modrá na dlouhe-parking 5m od sebe,pak tu sviští taky jedna red,a ta moje-dalmatin,červena střikla zlutým tmelem bez předních čených lišt vypouštějící ze sebe neovladatelný hukot(ne na dlouho-už nový,bossal,výfuk) Někdy můžem hodit malé skupinové rally:))
Nic, ale je to zajímavej příspěvek abyste nemachrovali že je u vás tolik včeliček. Kolik má NJ obyvatel, co??? Určitě mnoho a mnohonásobně víc jak malá dědina (cca 1000obyv. co Radus??)TheEagle píše:A co to ma spolecneho s Celicama v NJ?Radus2,0Gti píše:No tak ve Vysokých Popovicích, což je cca. 30km od Brna bývají o víkendu již tři červené. Pak to musíme nafotit a dát sem.
Mne by hrozne zajimalo, proc to daval do Celica v NJ a neudelate si Celica ve Vysokych Popovicich...vy machri =))))) to je fakt absurdni ten tvuj prispevekpetiss2.0Gti píše:Nic, ale je to zajímavej příspěvek abyste nemachrovali že je u vás tolik včeliček. Kolik má NJ obyvatel, co??? Určitě mnoho a mnohonásobně víc jak malá dědina (cca 1000obyv. co Radus??)TheEagle píše:A co to ma spolecneho s Celicama v NJ?Radus2,0Gti píše:No tak ve Vysokých Popovicích, což je cca. 30km od Brna bývají o víkendu již tři červené. Pak to musíme nafotit a dát sem.
BTW já jsem jeden z těch třech co se vyskytují v té naší vesnici kousek od Brna.
Jinak vás všecky zdravím