Celica v NJ

vše ohledně modelové řady Celica
TheEagle
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Celica v NJ

Příspěvek od TheEagle »

Tak sem byl zase tyden doma a nestacil sem se divit jak se nam tady premnozily celicky :-) Videl sem 5th gen - bilou, cervenou a cernou, ale slysel jsem, ze tady jezdi jeste nejaky. Tak kdyby nekdo z vas cetl tohle forum (a doufam ze cte) a chteli byste dat nekdy sraz, tak dejte vedet :-)

PS: To DarkLogic jsi zvany taky, i kdyz mas MR2 :lol:
Moje holky:
Celica - na odvod peněz
Rav4 - na práci
Corolla - na zábavu
Oli
Člen Týmu

Celica NJ

Příspěvek od Oli »

Zdravím všechny

Všiml jsem si-5.gen.,bíla 4x4,černa,šedá a modrá na dlouhe-parking 5m od sebe,pak tu sviští taky jedna red,a ta moje-dalmatin,červena střikla zlutým tmelem bez předních čených lišt vypouštějící ze sebe neovladatelný hukot(ne na dlouho-už nový,bossal,výfuk) Někdy můžem hodit malé skupinové rally:))
Kneza
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Re: Celica NJ

Příspěvek od Kneza »

Oli píše:Zdravím všechny

Všiml jsem si-5.gen.,bíla 4x4,černa,šedá a modrá na dlouhe-parking 5m od sebe,pak tu sviští taky jedna red,a ta moje-dalmatin,červena střikla zlutým tmelem bez předních čených lišt vypouštějící ze sebe neovladatelný hukot(ne na dlouho-už nový,bossal,výfuk) Někdy můžem hodit malé skupinové rally:))
nestal jsi nekdy v patek nebo tak nejak vecer za tmy kousek od namesti na parkingu jak je tam nejaka hospoda, ci co? jsem tam prochazel a stala tam cervena a z prave strany strikla zlute - vice jsem nezkoumal ;-)

sorry za takovej popis, ale nejsem mistni :)
Celicka 5.gen 1.6 - uzasnej modrej broucek ;-)
Spotreba: Obrázek
Radus2,0Gti
Věčnej rejpal

Příspěvek od Radus2,0Gti »

No tak ve Vysokých Popovicích, což je cca. 30km od Brna bývají o víkendu již tři červené. Pak to musíme nafotit a dát sem.
RAV4 D-CAT
TheEagle
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TheEagle »

Radus2,0Gti píše:No tak ve Vysokých Popovicích, což je cca. 30km od Brna bývají o víkendu již tři červené. Pak to musíme nafotit a dát sem.
A co to ma spolecneho s Celicama v NJ? :roll:
Moje holky:
Celica - na odvod peněz
Rav4 - na práci
Corolla - na zábavu
Diablo
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Diablo »

Semtam projíždím,ale asi si mě Neviděl-maxim.rozmazaně... :lol: :lol: 8) Ale bydlim v Ostravě...je to kousek,až odhališ ty ostatní celdy dame někdy batle (třeba na mošnově),třeba i na sněhu... Mam 4x4.. :twisted: :twisted:
TOYOTA Celica 2.0 Turbo 4WD
Obrázek
petiss2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petiss2.0Gti »

TheEagle píše:
Radus2,0Gti píše:No tak ve Vysokých Popovicích, což je cca. 30km od Brna bývají o víkendu již tři červené. Pak to musíme nafotit a dát sem.
Nic, ale je to zajímavej příspěvek abyste nemachrovali že je u vás tolik včeliček. Kolik má NJ obyvatel, co??? Určitě mnoho a mnohonásobně víc jak malá dědina (cca 1000obyv. co Radus??)
BTW já jsem jeden z těch třech co se vyskytují v té naší vesnici kousek od Brna.
Jinak vás všecky zdravím 8)
TheEagle
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TheEagle »

Jake zase machrovani? Jestli chce nekdo machrovat tak ja to fakt nejsem, dle "tonu" tveho prispevku bych to spis tipoval na tebe, ale o to tady nejde... Chtel sem vedet jestli tu nekdo z tech lidi s celicama chodi a kdyztak si s nima dat sraz pokecat, povymenovat zkusenosti a tak... Uprime receno po te co jsem si poridil konecne celicu a ony se tam po tom zacaly mnozit, sem z toho nemel zrovna radost... Boze... ja chci machrovat :roll:
Tak mam pocit ze posledni dobou lidi nejak blbnou... to bude zase nejake utajene zareni :!:
Moje holky:
Celica - na odvod peněz
Rav4 - na práci
Corolla - na zábavu
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

petiss2.0Gti píše:
TheEagle píše:
Nic, ale je to zajímavej příspěvek abyste nemachrovali že je u vás tolik včeliček. Kolik má NJ obyvatel, co??? Určitě mnoho a mnohonásobně víc jak malá dědina (cca 1000obyv. co Radus??)
BTW já jsem jeden z těch třech co se vyskytují v té naší vesnici kousek od Brna.
Jinak vás všecky zdravím 8)
Mne by hrozne zajimalo, proc to daval do Celica v NJ a neudelate si Celica ve Vysokych Popovicich...vy machri =))))) to je fakt absurdni ten tvuj prispevek :roll:
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor ;)
petiss2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petiss2.0Gti »

2 TheEagle: rozhodně sem neměl v úmyslu aby to vyznělo jako machrování, omlouvám se za špatnou volbu slov. chtěl jsem říci že i v našich končinách se vyskytuje hodně čelik. z okruhu pár km vím aspoň o dalších 3 co mám vysledovaný.
Máš pravdu v tom že se počet těchto aut postupně rozrůstá, jestli to nebude tím že to auto je prostě pěkný. už se mě ptalo několik kamarádů že by si chtěli koupit jiný auto a že uvažují o čeldě.
Tak promiňte že sem vám zasáhl do diskuze :cry:
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

guten tag

Příspěvek od micron »

Ich habe diese forum gefunden... ist das Celica ins Deutche sprÁche? jaja NJ nemecky jazyk? das ist gut :-)

hallo petiss... alles ist in ohnung :-) naturlich :wink: kein problem ich bin von sonnenshein

bitte meine freunden...wie...ehmm jak se dává přehlasovaný O a A? meine Czechische Englishe klávesnice to "nicht pobieren"... ich muss ins deutchland visitieren und kaufen oder was ist schweinische problem ja? danke :-)
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
TheEagle
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TheEagle »

microne microne... durazne te zadam abys laskave nezasahoval svym hulenim do teto plodne diskuze, diiik :lol:
Moje holky:
Celica - na odvod peněz
Rav4 - na práci
Corolla - na zábavu
BRunner
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRunner »

2 micron: Ich habe zwei echte deutche Tastaturen. Wen du Interesse hast, ich kann dir beide auf das unsere nechste Toyota Treffen bringen.

No, už jsem z toho nějak vypad :?
saus
Řidič

Příspěvek od saus »

Hmm, co to vlastně znamená to NJ :roll:
Celica 4WD turbo 5.gen
ALIEN
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ALIEN »

Koukam ze tu vsichni sabotujete Eagle´s seanci :)
Odpovědět

Zpět na „Celica“