Lupání v řízení??
Lupání v řízení??
Mám Aurise 2011 naj. 15000km a poslední dobou se mi zdá, že mi jde někdy při otáčení volantu nějaké lupnutí asi někde od řízení. A když se rozjíždím s otočeným volantem doprava, tak se to ozve taky. A při nastartovaném motoru a otáčením volantem doprava a jakmile volant pustím, tak tam lupne. Myslíte že je to na servis a co by to mohlo být? Auto je ještě v záruce.
Toyota Auris 1,6 Valvematic Terra Cool,3R3, 03/2011
- Luke_Luke
- Věčnej rejpal
Vim, ze na podobny problem byla svolavacka, neco ohledne tyce rizeni...ale byly to podle mne verze pred faceliftem a jen nektere vozy...muj tam nespadal a o cca 2roky mladsi pred faceliftovy, co mame v praci jo. Tak se zkus poptat v servise...rozeberou, promazou, vymeni na zaruku 

2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox

2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox

Hmm, tak to je dobrý, můžeš mi, prosím, dát vědět jak jsi na tom servise dopadl, co Ti řekli, co je to za závadu? Díkyhároš píše:Mám stejný problém s řízením jako ty,mám stejně starýho aurise a i km mám velmi podobné,až mně napadá myšlenka,jestli nebude nějaká vadná serie už z výroby.Nicméně v pátek to bude řešit servis,tak uvidíme.
Takže informuju jak jsem dopadl, nevím jestli se mám radovat nebo smutnit. Smutné na tom je to, že u 2 roky starého auta, s 15000km najetými odejde řízení, bude ještě něco dalšího ?? A dobrá zpráva je ta, že za týden mě budou měnit řízení, nevím jestli tyč řízení nebo i něco jiného, to sem dám až budu mít papír co měnili. Takže asi tak