KOLIK Vam zbejva bodu do konce roku

?
Me uz jenom 7

.Vcera me zastavili cetnici a s usmevem na tvari me informovali,ze mam jiz mesic propadlou STK a emise.
Dal mi vycetli ze jsem nezablikal,kdyz jsem prejizdel z pruhu do pruhu(sice tam nebylo zadny auto,az tak 1 km zamnou se neco hejbalo,predemnou to samy,ale to me neomlouva).Dalsi vec byla,ze jsem nepusti chodce,ktery v dobe meho prejezdu prechodu postaval asi tak 2m od prechodu,ale cetnici tvrdili ze mel nakrocino (byli 2 tak nemelo smysl se hadat,pac ja byl sam,tak to bylo 2na1

).Next problem bylo nesvitici zadni svetlo,tusim ze prave.Zarovky jsem se ani nepokousel hledat,protoze jsem vedel ze je nemam

(h4 dopredu mam a pojistky taky

),v kufru vozim jen kartony s pitim (cocacola,ne pivo

) a lekernicku,na te taky nasli vadu,mel jsem 2mesice propadle face(to je na trest smrti,vozit prelezelej fac

,nebo snad ne

).Posledni vec bylo praskly sklo,asi tak 10cm prasklinka,ne skrz,jen takova ta carecka co neni ani poradne videt,skoda ze jsem byl na vymenu obednanej az na pondeli....ale to mi taknak prominuli.Moh jsem to mit za vic bodu,ale taknak jsem to uhral,takze jsem nakonec vyfasnul bodu "jen" 5

.Prislusnici byli dokonce tak laskavy,ze mi nabidli,abych si u nich nechal malej technicak,odstavil auto a sel peso

hodny co

.Nato jsem jim odpovedel ze jim radsi ujedu

,protoze nechat auto pres noc v praze u silnice v neobydleny casti.....rano bych ho nenasel.Meli vymazlenou policejni Fabii 1,2HTp,to by ani nebyl utek

,spis odchod

.Na pokutu se ani neptejte

,potrebuju koupit zadni tlumice,taxem myslel ze bych celde koupil sportovni podvozek,no enomze pokuta se rovnala cene sportovniho podvozku

,takze si koupim hezky 2 obycejny Monroe a budu vzpominat na magicke datum 13.7.2006
BTW v praze v Repych je jedna celda....tusim ze dvoulitr a zeby cervena.....Nenavstevuje tento web jeji majitel?