TAXEM ZTRATIL BODY

vše ohledně modelové řady Celica
ALIEN
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

TAXEM ZTRATIL BODY

Příspěvek od ALIEN »

KOLIK Vam zbejva bodu do konce roku :lol: ?
Me uz jenom 7 :mad: .Vcera me zastavili cetnici a s usmevem na tvari me informovali,ze mam jiz mesic propadlou STK a emise. :P
Dal mi vycetli ze jsem nezablikal,kdyz jsem prejizdel z pruhu do pruhu(sice tam nebylo zadny auto,az tak 1 km zamnou se neco hejbalo,predemnou to samy,ale to me neomlouva).Dalsi vec byla,ze jsem nepusti chodce,ktery v dobe meho prejezdu prechodu postaval asi tak 2m od prechodu,ale cetnici tvrdili ze mel nakrocino (byli 2 tak nemelo smysl se hadat,pac ja byl sam,tak to bylo 2na1 :idea: ).Next problem bylo nesvitici zadni svetlo,tusim ze prave.Zarovky jsem se ani nepokousel hledat,protoze jsem vedel ze je nemam :)(h4 dopredu mam a pojistky taky :wink: ),v kufru vozim jen kartony s pitim (cocacola,ne pivo :) ) a lekernicku,na te taky nasli vadu,mel jsem 2mesice propadle face(to je na trest smrti,vozit prelezelej fac :D ,nebo snad ne :?: ).Posledni vec bylo praskly sklo,asi tak 10cm prasklinka,ne skrz,jen takova ta carecka co neni ani poradne videt,skoda ze jsem byl na vymenu obednanej az na pondeli....ale to mi taknak prominuli.Moh jsem to mit za vic bodu,ale taknak jsem to uhral,takze jsem nakonec vyfasnul bodu "jen" 5 8) .Prislusnici byli dokonce tak laskavy,ze mi nabidli,abych si u nich nechal malej technicak,odstavil auto a sel peso :banana: hodny co :stupid: .Nato jsem jim odpovedel ze jim radsi ujedu :bigups: ,protoze nechat auto pres noc v praze u silnice v neobydleny casti.....rano bych ho nenasel.Meli vymazlenou policejni Fabii 1,2HTp,to by ani nebyl utek :xmas: ,spis odchod :D .Na pokutu se ani neptejte :evil: ,potrebuju koupit zadni tlumice,taxem myslel ze bych celde koupil sportovni podvozek,no enomze pokuta se rovnala cene sportovniho podvozku :mad: ,takze si koupim hezky 2 obycejny Monroe a budu vzpominat na magicke datum 13.7.2006
BTW v praze v Repych je jedna celda....tusim ze dvoulitr a zeby cervena.....Nenavstevuje tento web jeji majitel?
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

bastardi

Příspěvek od micron »

tenhle bodovej nesmysl je stejně jen Sociální test... půlroční... pak to ODS zruší... protože by za A: nikdo nejezdil autem, tudíž by nikdo nekupoval benzín tudíž by nešly prachy do státní kasy... anebo varianta 2: Hackeři ten system, kterej podle mě je centrální a chráněnej na 100% microsoftem ROZPORCUJOU.

ps: už se těšim na ty závody-ujíždění ke konci roku- až budou lidem zbejvat třeba 3 body.... to bude teprve danger ACTION!

visit: http://najisto.chcetezmenu.cz

JO chceme! antipolicebuzeration!
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

:D..hackeri....to sou reci...

ve vsech zemich bodovej system uspesne funguje, za nakou dobu se to uklidni a zmenej se spis jenom postihy...jako ze treb az chodce by nemeli bejt body a tak...
drgi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drgi »

povinne citanie:

http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2006061803
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2006071001

a este toto:

http://www.chcetezmenu.cz/index.php?opt ... &Itemid=15

"Zásadně nic neuznávejte na místě a postupujte tak, jak je výše uvedeno. Alespoň úvodní část by měl zvládnout každý, kdy byl schopný udělat řidičský průkaz. A pokud někdo výše uvedené nechápe, má opět dvě možnosti – buď jezdit tak, aby se nedostal do žádného konfliktu s POLICII, nebo se smířit s tím, že nejdříve zaplatí docela slušný obnos v řádech až stovek tisíc korun a pak stejně jezdit nebude…

Pamatujte na následující : pokud bude řízení vedeno dále, nikoho již tak moc nezajímá, co se skutečně stalo. Podstatné je pouze to, co je v papírech … a o tom rozhodujete výhradně a jenom Vy. Co ale není v papírech a dokladech, to se nestalo… Myslím si, že stávající sankce a rizika plynoucí z bodového systému stojí zato, aby byl člověk alespoň trochu v „obraze“ jak se demagogii zákona dá stejnou demagogií bránit."
'Zero' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AF hatchback bez plutvicky, 162 000km.
'Hrča' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AGE GTi liftback s plutvickou, 400 000km.
http://www.toyotateam.sk
Fikus
Manager Týmu

Příspěvek od Fikus »

Asi takhle. O přidělování bodů nerozhoduje policie ale daný správní úřad - pověřená obec. A to ještě záleží na policistovi, zda ten přestupek, za který dal pokutu odešle do systému, podle kterého se pak body přidělují.
Co jsem to studoval, tak propadlá technická není na pokutu na místě, ale musí se sepsat oznámení o dopravním přestupku a to se pak odesílá. Myslím, že je to za 2 body.
Tenhle systém je takový nedodělaný :?
Ave 2002 - zlatá metal, liftback
ALIEN
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ALIEN »

Fikus píše:Asi takhle. O přidělování bodů nerozhoduje policie ale daný správní úřad - pověřená obec. A to ještě záleží na policistovi, zda ten přestupek, za který dal pokutu odešle do systému, podle kterého se pak body přidělují.
Co jsem to studoval, tak propadlá technická není na pokutu na místě, ale musí se sepsat oznámení o dopravním přestupku a to se pak odesílá. Myslím, že je to za 2 body.
Tenhle systém je takový nedodělaný :?
Me to nerikej :),precti si celej muj pribeh.Ono..spis sem anrazil na blbce no.
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

jj... když sem slyšel(viděl) tu cenu pokuty taxem nevěřil vlastním očím(četl sem to z obrazovky) :) bejt majitelem nějaký Š120 nebo tak něčeho, tak pánum policajtům směla odložím i klíčky od vozu a od auta se distancuju :lol:
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
ALIEN
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ALIEN »

garfielld píše:jj... když sem slyšel(viděl) tu cenu pokuty taxem nevěřil vlastním očím(četl sem to z obrazovky) :) bejt majitelem nějaký Š120 nebo tak něčeho, tak pánum policajtům směla odložím i klíčky od vozu a od auta se distancuju :lol:
:lol: 8)
ArnieGT
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ArnieGT »

Tak tomu říkám "ze života" no tak to MASAKR.,...ono mít trošku levnější auto tak jim ho tam fakt nechat stát,
Neříkali někde že se budeme moci po zrušení tohoto nesmyslného bodového zákona odvolat a pokuty a hříchy nám tak budou smazány?...nebo jsem to nějak špatně pochopil?... :roll: :oops:
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
Petr
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: TAXEM ZTRATIL BODY

Příspěvek od Petr »

ALIEN píše:KOLIK Vam zbejva bodu do konce roku :lol: ?
Me uz jenom 7 :mad: .Vcera me zastavili cetnici a s usmevem na tvari me informovali,ze mam jiz mesic propadlou STK a emise. :P
Dal mi vycetli ze jsem nezablikal,kdyz jsem prejizdel z pruhu do pruhu(sice tam nebylo zadny auto,az tak 1 km zamnou se neco hejbalo,predemnou to samy,ale to me neomlouva).Dalsi vec byla,ze jsem nepusti chodce,ktery v dobe meho prejezdu prechodu postaval asi tak 2m od prechodu,ale cetnici tvrdili ze mel nakrocino (byli 2 tak nemelo smysl se hadat,pac ja byl sam,tak to bylo 2na1 :idea: ).Next problem bylo nesvitici zadni svetlo,tusim ze prave.Zarovky jsem se ani nepokousel hledat,protoze jsem vedel ze je nemam :)(h4 dopredu mam a pojistky taky :wink: ),v kufru vozim jen kartony s pitim (cocacola,ne pivo :) ) a lekernicku,na te taky nasli vadu,mel jsem 2mesice propadle face(to je na trest smrti,vozit prelezelej fac :D ,nebo snad ne :?: ).Posledni vec bylo praskly sklo,asi tak 10cm prasklinka,ne skrz,jen takova ta carecka co neni ani poradne videt,skoda ze jsem byl na vymenu obednanej az na pondeli....ale to mi taknak prominuli.Moh jsem to mit za vic bodu,ale taknak jsem to uhral,takze jsem nakonec vyfasnul bodu "jen" 5 8) .Prislusnici byli dokonce tak laskavy,ze mi nabidli,abych si u nich nechal malej technicak,odstavil auto a sel peso :banana: hodny co :stupid: .Nato jsem jim odpovedel ze jim radsi ujedu :bigups: ,protoze nechat auto pres noc v praze u silnice v neobydleny casti.....rano bych ho nenasel.Meli vymazlenou policejni Fabii 1,2HTp,to by ani nebyl utek :xmas: ,spis odchod :D .Na pokutu se ani neptejte :evil: ,potrebuju koupit zadni tlumice,taxem myslel ze bych celde koupil sportovni podvozek,no enomze pokuta se rovnala cene sportovniho podvozku :mad: ,takze si koupim hezky 2 obycejny Monroe a budu vzpominat na magicke datum 13.7.2006
BTW v praze v Repych je jedna celda....tusim ze dvoulitr a zeby cervena.....Nenavstevuje tento web jeji majitel?
tak to je smůla ale nechápu že si nevšímneš že nemáš technickou když to auto máš tak rád to mi není jasný ale jinak je to buzerace to souhlas.... :?:
Fikus
Manager Týmu

Příspěvek od Fikus »

Nechci se hádat, ale kdybych to ohodnotil tak ak jsi napsal, tedy kompletní nasčítání, tak by mě asi odstíhali :lol: Můžou ti dát jen pokutu za nejzávažnější přestupek a tedy i přidělení bodů jde jen za nejzávažnější věc. NELZE SČÍTAT!!! A jak jsem uvedl, to jestli ten počítačovej odečet bodů pošlou? S jednou pokutou je to administrativa z jeho strany na docela dlouhou dobu.
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

vcera byl kamarad v praze a u makra prochazel policajt a on mel u pickupu mesic proslou STK ale dostal jen 1000,- a bez bodu!! coz mi prislo divny jen se zminil ze bby v tom ani nemel jet ze kdyz naboura bude platit i z druhyho i za sebe..a policajt to byl prave pac prej volal na ustrednu a podle znacky vsechno zjistil...takze je to divny kdyz sazba je min 1500 a pokud vim za STK body jsou taky..
Fikus
Manager Týmu

Příspěvek od Fikus »

Řešili jsme to asi 14 dní. Za propadlou STK nelze dát pokutu na místě. Vždy musí být vypsáno Oznámení o přestupku a o výši rozhodne správní úřad.
Bylo by divné, kdyby v republice panovaly odlišné právní názory. Ale vzhledem k tomu jak je tenhle systém postavený a jak na něj složky nepřipravené, tak se moc nedivím.
A to že kámoš dostal bez bodů? O tom zda ti byly odečteny body se dozvíš, až ti správní úřad pošle : Odevzdejte řidičský průkaz, ztratil jste 12 bodů :shock: Nebo vlastním dotazem. Polda ti žádné body na místě nedá! Jen se můžeš domnívat, že za ten přestupek o ně asi přijdeš.
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Body

Příspěvek od Pavo.B. »

Ve vyhlášce je jenom: cituji: "řízení vozidla, které je technicky nespůsobilé k provozu na poz. komunikacích podle zvláštního práv. předpisu tak závažným způsobem, že bezprostředně ohrožuje ostatní učastníky provozu na poz. komunikacích" je to za 5, slovy pět bodů . Nic jinýho tam o tech. způsobilosti neni!!!!! dále ten chodec na přechodu je za 3 body . Jestli chcete tak vám ty body ofotim a můžem je sem hodit. Sou to S.W.I.N.....ě
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

ve vyhlasce je taky napsano ze minimalni sazba je 1500 a dostal 1000 ;)
Odpovědět

Zpět na „Celica“