A prečo nie? Ja by som to nevylučoval pri tých prejazdoch po tankodromoch čo vznikli počas a po tejto zime mimoriadne vo velkom množstve. Práve tie menšie nerovnosti -niekedy aj kamienky citiť ked sú čapy vymlátené (alebo ako som písal osadenie tlmičov-tam je taká tmiace guma).No netvrdím a ani nemôžem to tvrdiť na 100%.
No a jak velke rany som pocitoval?? ufff.. No to je práve ten kamen úrazu,že napísať zvuk je ťažké..- no ako ti to mám opísať ??? . Záležalo na tom, akou rýchlosťou som nabehol na aku velkú prekážku (logické.. že?.

)
Musím však skonštatovať,že na tomto yarise ovela menej tie buchoty prechádzaju do kabiny v porovnaní s yarisomII -teraz pociťujem prechody cez nerovnosti v podobe jemne tlmených zvukov - čo som prekvapený,lebo podvozok je predsalen tvrdší "športovejší".
Toto práve musíš ty vedieť,či po prejdení tých istých kolají pred pol rokom a možno aj menej citelne buchot zvýšili.
Ked ten buchot máš často a fakt ťa to pri jazde viac "vyrušuje" ako to bolo v minulosti,choď s tým do servisu. Ak to vieš aj sám skontrolovať,treba ísť na jamu. Len-tak s vytočenými kolesami sa toho vela dozvedieť nemusíš.
Máš dobre nahustené pneu? Lebo ak ich máš trochu prehustené,samozrejme je auto tvrdšie a prejazdy sú citelnejšie a "hlučnejšie"