odlesky pristrojovky v celnim skle
odlesky pristrojovky v celnim skle
ahoj kazde leto resim problem, ze se mi v celnim skle me ave leskne plast nad kaplickou , je takovej lesklej a pak pres to blbe vidim ... resil to tady nekdo ? ave je t25
Avensis 2005, 2.2 d4d 110kw
vím, že nové brýle nejsou zrovna levná záležitost, ale určitě se vyplatí a můžeš si je nechat udělat i s polarizační vrstvou...dexter píše:no o brylich jsem take premyslel, ale nosim dioprticke a to bzch musel mit cocky - a ty nemam v ridicaku takze jestli mne zastavi policie, tak mam pruser .....
RAV4 HSD AWD ;r.v.´18
ex - Auris 1,6 Valvematic ;r.v.´16
ex - Avensis 2,0 D-4D ;r.v.´07

Já jezdím v autě jak idiot, mám dvoje brýle, vespod klasické a navrch polarizační zatmavené, kdyby mě zastavili policajti a nestačil jsem si je sundat, tak by mě asi rovnou poslali k Doc. Chocholouškovi

Hlavně si nenechávej dělat samozabervovací brýle, protože ty se mě v autě nezabarvujou, okna maji uv filtr, polarizační tmavé dioptrické brýle zase nemůžeš nachávat v autě ve vedru ti popraskaj skla a pak se přes ně nedá dívat taky s tim mam problémy.

Yaris 3 / 1.33 2011
VW Tiguan 2.0, 150k, 2018, po Praze do 6,8l, dálnice 6,4l
měl jsem E12U 1.4, E15U 1.6, T27 2.2.aut, RAV 4.4 - 2.2 aut.
VW Tiguan 2.0, 150k, 2018, po Praze do 6,8l, dálnice 6,4l
měl jsem E12U 1.4, E15U 1.6, T27 2.2.aut, RAV 4.4 - 2.2 aut.
Já mám palubovku poměrně světlou (taková středně šedá) a oproti jiným vozidlům se neleskne skoro vůbec. Je prostě matná. Že by u novějších Toyot šly i podobné detaily až tak dolů.....?
Jinak já řídím v samozatmavovacích brýlích, když už na to někdo zavedl řeč, a v autě vozím takové ty sklopné klapky, polarizační. Takže když svítí sluníčko, je po dešti apod., tak je nasadím a odlesky nejsou. A kdybych vjel někam do šera, stačí nadzvednout a je to.
Jinak já řídím v samozatmavovacích brýlích, když už na to někdo zavedl řeč, a v autě vozím takové ty sklopné klapky, polarizační. Takže když svítí sluníčko, je po dešti apod., tak je nasadím a odlesky nejsou. A kdybych vjel někam do šera, stačí nadzvednout a je to.
Tenhle "problém" se snad týká všech aut co mají palubovku a čelní sklo. Mě se odráží jen někdy asi záleží na intenzitě sluneční svitu a jeho uhlu dopadu na sklo. Řešení je demontovat palubní desku pak už se odrážet ve skle nebude. S brýlemi jezdím nerad -špatné periferní vidění do zrcátek kvůli obroučkám.
Avensis 2.2 D-cat