sání 2zz-ge
- Lihus
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
sání 2zz-ge
Neví prosím někdo kam zapojit zbýle hadičky od airboxu (asi podtlak) při výměně za sportovní sání??? na fotkách od kitu nevypadá že by se do něj daly zapojit.
Ex: Corsa C 1,8 GSi
Ex: Celica t23 1zz-fe
Ex: Corolla T-Sport ZZE123, 2zz-ge
Lexus GS300 06
Lexus GS300 06
ZMAZAŤ: Nerob duplicitné príspevky!
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... highlight=
Píš svoje problémy tam, kde tvoje auto patrí.
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... highlight=
Píš svoje problémy tam, kde tvoje auto patrí.
- Mattyno
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Zvady, uklidni se! Ať si to píše kam chce, klidně do celic. Někdo mohl mít stejný problém na celice a nezajímajího corolly, tak by téma nenašel...
RX7 FD single GT35R, street port, RA super seals, cca 450 HP
RX8 stock 238 HP
RX8 RHD JDM 238 HP, in progress
Celica ST185, CP, EAGLE, now in progress, cca 0 HP
A6 Allroad stock 180 HP
Bravo 1.4 electric windows, cca 40 HP
RX8 stock 238 HP
RX8 RHD JDM 238 HP, in progress
Celica ST185, CP, EAGLE, now in progress, cca 0 HP
A6 Allroad stock 180 HP
Bravo 1.4 electric windows, cca 40 HP
Opakujem, ja som v klude, ale bavil som sa s moderátormi a zhodli sme sa na tom,že to tu nestíhajú čistiť, tak ako by chceli - a preto budem označovať príspevky, ktoré sú v zlej sekcií,duplicitné, či len "honenie" si ega nejakého užívateľa.
Treba si zvyknúť,že sa tu musí s času na čas spraviť poriadok.
- Lihus
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Napsal jsem to schválně i do Celic protože je větší šance že mi někdo poradí ty motory jsou jak v 7gen. celice tak v corolle a Celic je tu víc. Jestli je to fakt takovej mega problem tak to klidně smaznu. Ale pochybuju že někdo kdo má Celicu se jde podívat do Coroll.zvady2 píše:Opakujem, ja som v klude, ale bavil som sa s moderátormi a zhodli sme sa na tom,že to tu nestíhajú čistiť, tak ako by chceli - a preto budem označovať príspevky, ktoré sú v zlej sekcií,duplicitné, či len "honenie" si ega nejakého užívateľa.
Lexus GS300 06
Lexus GS300 06
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
A neporadi ti nikdo,protože to sani není určeno pro evropské verze 2zz-ge a každý pokus o montáž skončil neúspěšně. Navíc jestli je to ta ohnuta trubka a filtr končí za chladičem,tak díky teplu tomu moc nepomůžes. Raději dej vložku do origo airboxu.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
- Lihus
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Nn je to jen priruba a fitr, kit od apexi primo z jpn, no v corolle je to trosku jinak ale budu si k tomu delat privod vzduchu takze by to melo byt ok. Airbox se stejne prohreje a i hadice od nej takze si myslim ze je to vcelku jedno. Videl jsem to uk verzich no snad to pujde.libor12 píše:A neporadi ti nikdo,protože to sani není určeno pro evropské verze 2zz-ge a každý pokus o montáž skončil neúspěšně. Navíc jestli je to ta ohnuta trubka a filtr končí za chladičem,tak díky teplu tomu moc nepomůžes. Raději dej vložku do origo airboxu.
Lexus GS300 06
Lexus GS300 06
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
uk je stejný jako jpn. Eu a USA ca verze máji takovou věc jako hot wire váhu vzduchu a sekundární vzduch. Nebudu se v tom patlat,výsledek je stejný. Když namontujes to sani a ty hadičky nezapojis(ono není jak) cekej brzy check engine. Ono se to dá vyřešit vcelku elegantně,ale to si nechám na jindy až budu mít náladu rozdávat rady zdarma.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
- Lihus
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
libor12 píše:uk je stejný jako jpn. Eu a USA ca verze máji takovou věc jako hot wire váhu vzduchu a sekundární vzduch. Nebudu se v tom patlat,výsledek je stejný. Když namontujes to sani a ty hadičky nezapojis(ono není jak) cekej brzy check engine. Ono se to dá vyřešit vcelku elegantně,ale to si nechám na jindy až budu mít náladu rozdávat rady zdarma.
tak nakonec jsem vypátral že do KN Typhoon to jde zapojit a jedna se zaslepí tak to funguje normálně, ale jde to i jinak jen vědět jak
http://srandista.modan.sk/Cars/TS/6.jpg
Lexus GS300 06
Lexus GS300 06
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Srandista to má zapojené ale tak že rozřezali pouvodní airbox a jeho části nechali zapojené, to je celý zpusob...
Má to nevýhodu v tom že ve chvíli kdy to chceš vrátit nemáš airbox a jen tak ho neseženeš..
Navíc pokud si pamatuji tak i tak s tím byly nejaké problémy s volnobehem -- pokud si teda pamatuji správne..
Má to nevýhodu v tom že ve chvíli kdy to chceš vrátit nemáš airbox a jen tak ho neseženeš..
Navíc pokud si pamatuji tak i tak s tím byly nejaké problémy s volnobehem -- pokud si teda pamatuji správne..