Toyota ProTect - skúsenosti
Toyota ProTect - skúsenosti
Chcel by som sa spýtať, či má niekto túto ochranu povrchu. V oficiálnom pdf-ku sú na ňu ódy. Ďakujem.
mam secondhand kapotu a po nejakych osmi letech jsou na ni puchyre a praskliny, nevim jak to uplne osetrit, ale je to docela .... no, podle me draha zbytecnost. proste jen pridaji "sklenenou" vrstvu na lak... ale ta se stejne "opotrebovava" je v diskretnich mistech a ne komplet zaroven, takze je potom horsi ji dostat dolu nebo obnovit... Tot me pozorovani.
Back in Czech.
Vďaka za názor. Dnes sa propagujú rôzne zlepšováky na ochranu laku.aczasa píše:mam secondhand kapotu a po nejakych osmi letech jsou na ni puchyre a praskliny, nevim jak to uplne osetrit, ale je to docela .... no, podle me draha zbytecnost. proste jen pridaji "sklenenou" vrstvu na lak... ale ta se stejne "opotrebovava" je v diskretnich mistech a ne komplet zaroven, takze je potom horsi ji dostat dolu nebo obnovit... Tot me pozorovani.
To je pravda, zkus kontaktovat Stani ho.... Ma celou sekci v detailungu..
Rad ti poradi... Ja si stale myslim, ze je to nesmysl a vyhozene penize...
Lepsi to po deseti letech prelakovat za cca 25 - 30k Kc nez kazdou chvili do toho .... sypat po nejake te stokorune a hlavne par hodinach vlastniho casu.. .

Back in Czech.
Řešil jsem s prodejcem, jak aplikace probíhá a nic extra to z toho jak jsem ho chápal není. Použití kvalitního vosku či nějaké celé detailingové řady bude IMHO lepší nápad. Ipregnace 1x, zaplatit 7000Kč a trvanlivost 7 let? Myslím, že je to blbost, tak dlouhou dobu nevydrží nic.
Osobně bych doporučil toto: http://detailing-obchod.cz/collinite-476-s.html , asi zatím nejvýdržnější co jsem měl. Pokud je člověk líný a není mu líto peněz, tak bych doporučil využít nějakou detailingovou firmu. Pokud je člověk líný a je mu líto peněz, tak má prostě smůlu a neřeší to či jezdí do kartáčů.
Osobně bych doporučil toto: http://detailing-obchod.cz/collinite-476-s.html , asi zatím nejvýdržnější co jsem měl. Pokud je člověk líný a není mu líto peněz, tak bych doporučil využít nějakou detailingovou firmu. Pokud je člověk líný a je mu líto peněz, tak má prostě smůlu a neřeší to či jezdí do kartáčů.

- Luke_Luke
- Věčnej rejpal
aczasa: dam trosku offtopic.
Ohledne te prace, je to ted nejak moc pouzivany termin...a docela mne prudi. Pokud nekdo dela sichtaka od 6 do 14hod a pak ma volno, nema zadne podnikani, pak jeho cas po 14hod ma nulovou cenu. Pokud je to podnikatel-soukromnik, nebo nekdo, kdo treba po praci v kanclu umi vydelat penize i bokem, potom by se to dalo rict, ze kdyz neco delas, ztracis penize, ktere bys mohl vydelat...ale co mne nejvice se*e je to, ze prestoze jsem schopen vydelavat i mimo me primarni zamestnani rekneme po pracovni dobe, tak ja pracuju, abych zil, ne ziju abych pracoval...takze kdyz delam neco na aute, je to proto, ze je to muj konicek, ze se u toho zrelaxuju, oddechnu...nekdo relaxuje u fotbalu, nekdo u piva, nekdo v prirode...a tak. Prece si nebudes taky pocitat, ze kdyz jdes s rodinou na 2hodky do prirody, ze jsi prisel o 1500Kc zisku...nebo snad jo?
Ohledne te prace, je to ted nejak moc pouzivany termin...a docela mne prudi. Pokud nekdo dela sichtaka od 6 do 14hod a pak ma volno, nema zadne podnikani, pak jeho cas po 14hod ma nulovou cenu. Pokud je to podnikatel-soukromnik, nebo nekdo, kdo treba po praci v kanclu umi vydelat penize i bokem, potom by se to dalo rict, ze kdyz neco delas, ztracis penize, ktere bys mohl vydelat...ale co mne nejvice se*e je to, ze prestoze jsem schopen vydelavat i mimo me primarni zamestnani rekneme po pracovni dobe, tak ja pracuju, abych zil, ne ziju abych pracoval...takze kdyz delam neco na aute, je to proto, ze je to muj konicek, ze se u toho zrelaxuju, oddechnu...nekdo relaxuje u fotbalu, nekdo u piva, nekdo v prirode...a tak. Prece si nebudes taky pocitat, ze kdyz jdes s rodinou na 2hodky do prirody, ze jsi prisel o 1500Kc zisku...nebo snad jo?

2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox

A nemas pravdu Luke.
Tvuj pohled je pouze vyustenim predpokladu, ze delas co te bavi.
Pripadne ze za vsechno co delas dostanes okamzite odmenu..
A tak to neni..
Ono konicek a posedlost je pomerne blizko sebe.. takze jestli dame predpoklad, ze Stani stravil honenim se, strikanim a surovanim sveho auta dobu od 8 mi rano do 18ti vecer, tak bych tomu zase konicek uz pomalu nerikal..
Navic muj pohled je zameren na moznost, nikoliv na nutnost, tedy mohl by vyuzit svuj cas lepe? Vzdy je odpoved ANO, mohl..

Ono konicek a posedlost je pomerne blizko sebe.. takze jestli dame predpoklad, ze Stani stravil honenim se, strikanim a surovanim sveho auta dobu od 8 mi rano do 18ti vecer, tak bych tomu zase konicek uz pomalu nerikal..

Navic muj pohled je zameren na moznost, nikoliv na nutnost, tedy mohl by vyuzit svuj cas lepe? Vzdy je odpoved ANO, mohl..

Back in Czech.
- Luke_Luke
- Věčnej rejpal
Jiste souhlasim, cas muzes vzdy vyuzit lepe, ale ne vzdy za to lepsi vyuziti pribyde neco na konte...tzn argument s tim, ze zapomnel pripocitat cenu sve prace nechapu, kdyz je to jen moznost.
Mels napsat rovnou, ze mel jit klatit svoji pritelkyni nebo manzelku, nebo si jit zabehat, nebo neco jineho, co rad dela a ne neco o penezich
)
Mels napsat rovnou, ze mel jit klatit svoji pritelkyni nebo manzelku, nebo si jit zabehat, nebo neco jineho, co rad dela a ne neco o penezich

2019 Proceed 7DCT GTline PLUS