4AFE rachtání
4AFE rachtání
Zdarec borci, Avík mě zneklidňuje rachtáním, co vydává... jedno jestli je motor studenej nebo zahřátej.. rachtání přestávám slyšet až tak kolem 3 tisíc, ale to spíš už přehluší normální hluk motoru.. jinak to jede zcela normálně..
http://www.youtube.com/watch?v=jseLRjI32rA
snad to někdo ze zvuku videa pozná
http://www.youtube.com/watch?v=jseLRjI32rA
snad to někdo ze zvuku videa pozná
Honda Integra Type-R 1,8, 1998
Toyota Avensis Linea Terra 1,6, AT220- 1998
Yamaha R1, RN04 - 2000
Yamaha R1, RN04 - 2000
ještě jsem s tím v servisu nebyl ale jde to z levé strany... přesněji je buď v prdeli čerpadlo na servo nebo, a to je asi pravděpodobnější možnost, je v prdeli ložisko na výstupu u vodního čerpadla.. Před rokem se měnilo, protože to nějak netěsnilo (to jsem s tím autem ještě já nejezdil), šetřilo se a je tam nějaké No Name čerpadlo takže si myslím, že to je vončo
až bude času a nějakej peníz navíc tak to hodím do servisu

Yamaha R1, RN04 - 2000
Yamaha R1, RN04 - 2000
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
nedellai se náhodou s vodním čerpadlem i rozvody? pokdu ano tak asi tuším kde je problém ..hlada píše:ještě jsem s tím v servisu nebyl ale jde to z levé strany... přesněji je buď v prdeli čerpadlo na servo nebo, a to je asi pravděpodobnější možnost, je v prdeli ložisko na výstupu u vodního čerpadla.. Před rokem se měnilo, protože to nějak netěsnilo (to jsem s tím autem ještě já nejezdil), šetřilo se a je tam nějaké No Name čerpadlo takže si myslím, že to je vončoaž bude času a nějakej peníz navíc tak to hodím do servisu
trvej na odstranení závady, nikoliv na vymenení čerpadla ( jde o stanovení co mají udelat, pokud jim potvrdíš že chceš vymenit čerpadloa bude to co si mylsím, tak ti čerpadlo vymení randál to bude delat dál a ty budeš platit.. - poslechni si stetoskopem prosto vačkového kola zda to nejde odtamtud.. )
je to ta pumpa
ve ctvrtek jim to tam vezu že to přes pátek udělají.. seřídili spjku a s tím dodaly, že už dál štelovat nejde ://
EDIT: tak po výměně, origo pumpa, bylo mi řečeno, že starline vydrží tak rok a čau.. což je tedy i můj případ.. s tím výměna i řemenů.. suma sumárum, 3,5 k v čudu

EDIT: tak po výměně, origo pumpa, bylo mi řečeno, že starline vydrží tak rok a čau.. což je tedy i můj případ.. s tím výměna i řemenů.. suma sumárum, 3,5 k v čudu

Yamaha R1, RN04 - 2000
Yamaha R1, RN04 - 2000