V noci pri zapnuti svetiel som spozoroval ze odraz svetla na stene oproti autu sa nehybe. Mam xenony a uhol svietenia je regulovany automaticky pomocou nejakeho zatazoveho regulatora ktory by mal byt niekde na naprave
Chystam sa na STK a mam tusaka ze koli tomu neprejdem, menil to uz niekto, ake su naklady?
zatazovy regulator
zatazovy regulator
Toyota Avensis T25, 2.2D-4D, 110 kW, r.v.2008, sedan
pokial sa dobre pamatam ked bolo auto nove tak ten odraz sa vzdy hybal pri zapnuti svetiel, teraz sa nehybe tak by to malo byt pokazene nie? Neviem ci to nema suvis s tym ked mi v servise menili komplet svetla koli znamemu problemu s parabolami. Na druhej strane mame na dispeji kontrolku automatickeho nastavenia svetiel a ta nesvieti (cize by to malo byt v poriadku), tak teraz neviem...
nedavno som bol s passatom na STK a technik vyslovene pozeral ci ten gyroskop funguje, zistil to tak ze pri zapnuti svetiel sa odraz hybal
nedavno som bol s passatom na STK a technik vyslovene pozeral ci ten gyroskop funguje, zistil to tak ze pri zapnuti svetiel sa odraz hybal
v manualu je pre vystraznu kontrolku automat.nastavenia sklonu napisane:
Kontrolka se rozsvítí, když otočíte klíč zapalování do polohy "ON", a po několika sekundách zhasne.
Pokud se kontrolka rozsvítí, nechejte vozidlo zkontrolovat kterýmkoliv autorizovaným prodejcem nebo servisem Toyota, nebo jiným řádně kvalifikovaným a vybaveným odborníkem.
Tie dve vety si ako keby odporovali, v kazdom pripade ked otocim kluc do ON nic nesvieti, ani pocas jazdy
ako je to u teba?
Kontrolka se rozsvítí, když otočíte klíč zapalování do polohy "ON", a po několika sekundách zhasne.
Pokud se kontrolka rozsvítí, nechejte vozidlo zkontrolovat kterýmkoliv autorizovaným prodejcem nebo servisem Toyota, nebo jiným řádně kvalifikovaným a vybaveným odborníkem.
Tie dve vety si ako keby odporovali, v kazdom pripade ked otocim kluc do ON nic nesvieti, ani pocas jazdy
ako je to u teba?
No mne to v zivote nespravilo headlight leveling, ale mam pocit, ze to reguluje - aj ked som bol plne nalozeny nesvietil som do nebies. Na passatoch som to sice nevidel, ale na renaulte megane hned po starte rozhybal xenonmi vsetkymi smermi, ale tie sa natacali aj do stran.
Avensis Kombi 6/2006 D-CAT 130kW facelift - ukradnuty