Akú diagnostiku na dôkladné diagnostikovanie aj RJ
-
- Člen Týmu
Akú diagnostiku na dôkladné diagnostikovanie aj RJ
Mohol by mi niekto poradiť chcel by som si zakúpiť diagnostiku na Yarisa len neviem akú aby mi dokaonale zdiagnostikovala všetky RJ
-
- Člen Týmu
TOYOTA Mongoose USB
[/code] TOYOTA MONGOOSE USB
-
- Člen Týmu
Re: Akú diagnostiku na dôkladné diagnostikovanie aj RJ
Neskusis nieco take?? je to super vec: samozrejme je dostupne aj pre iPhoneMarek Yaris píše:Mohol by mi niekto poradiť chcel by som si zakúpiť diagnostiku na Yarisa len neviem akú aby mi dokaonale zdiagnostikovala všetky RJ
ked mas smartfon s androidom tak si mozes sledovat diagnostiku svojho auta ak ma tu koncovku na pripojenie v servise typu OBD2. Malo by mat aj tvoje auto ...
musis si kupit bluetooth adapter tu:
http://www.amazon.co.uk/OEM-CAN-BUS-Blu ... 515&sr=8-8
a potom si stiahnes na MArkete aplikaciony: Torque a mozes si citat cokolvek , chybove hlasky, co je zle, aka je spotreba,vykon a pod...super vec za par korun!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=Ay-ZvTn3fLo
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
-
- Člen Týmu
-
- Člen Týmu
-
- Člen Týmu
Naj na toyotu co poznam je soft Techstream, pouziva sa priamo v Toyota servisoch. Na nete je kopec cinskych kablov aj s tymto softom. Samozrejme su to klony, soft je zlodejina, ale mozes si ho aj stiahnut priamo na toyote tech a kupit si napr. 1h licenciu, stoji to myslim 3 evri.
Na testy a chyby ti staci max 3 hodiny, po case aj 2h.
Tento soft ti najde vsetko, vsetky jednotky a vsetky chyby.
Skusal som to hlavne preto, lebo som si chcel v komfortnej jednotke nakodit zamykanie dvery ak prektocim 15km/h, sklopenie zrkadiel při cuvani, zatiahnutie okien při zamknuti, ale jedine co tam slo (na yaris), bolo ze si mozes zrusit zvuk aj kontrolku (rozne varianty) při nezapnutych pasoch.
Inak sa tam da vela věci otestovat, napr. som si testoval kontrolky zapínat vypínat, ci nemas ziarovku vypalenu, spotřebu, vidíš tam napr. vsetky udaje od snimacov, napr. tlak v klime, ABS cidla, menil som si VVTi při pustenom motore ci to ide, sranda.
Da sa tam prepisovat ECU, mapy motora, na to sa prave chystam, musim ale kuknut aku maju poslednu verziu na Toyota tech (to je plateny pristup) a ak by bola novsia tak ju prepisem, dufam ze mi klesne spotřeba
. Nejak na to ale nemam teraz cas a trosku mam aj strach nech do nedojebabrem 
Na testy a chyby ti staci max 3 hodiny, po case aj 2h.
Tento soft ti najde vsetko, vsetky jednotky a vsetky chyby.
Skusal som to hlavne preto, lebo som si chcel v komfortnej jednotke nakodit zamykanie dvery ak prektocim 15km/h, sklopenie zrkadiel při cuvani, zatiahnutie okien při zamknuti, ale jedine co tam slo (na yaris), bolo ze si mozes zrusit zvuk aj kontrolku (rozne varianty) při nezapnutych pasoch.
Inak sa tam da vela věci otestovat, napr. som si testoval kontrolky zapínat vypínat, ci nemas ziarovku vypalenu, spotřebu, vidíš tam napr. vsetky udaje od snimacov, napr. tlak v klime, ABS cidla, menil som si VVTi při pustenom motore ci to ide, sranda.
Da sa tam prepisovat ECU, mapy motora, na to sa prave chystam, musim ale kuknut aku maju poslednu verziu na Toyota tech (to je plateny pristup) a ak by bola novsia tak ju prepisem, dufam ze mi klesne spotřeba

Toyota Yaris II, 1.3 VVT-i, 2006 TerraCool
Citroen Berlingo 1.8i, 1998
Tak ten techstream se da docela lehce hacknout, takze to je asi nejlepsi volba, jen k tomu sehnat fungujici kabel.
A hura do toho a pul je hotovo.
Je fakt, ze hodinka predplatneho docela staci na kdeco, na flashovani FW do ECU je to teda horsi, tam bych klidne sel i do celeho dne, ale hlavne druhou baterku nebo pichnout auto na nabijecku..

Je fakt, ze hodinka predplatneho docela staci na kdeco, na flashovani FW do ECU je to teda horsi, tam bych klidne sel i do celeho dne, ale hlavne druhou baterku nebo pichnout auto na nabijecku..

Back in Czech.
na anglickom ebay daj hladat "mini vci toyota techstream" a vyhodi par kablov (podla mna vsetky su od jedneho max 2 vyrobcov). Ja som kupil ten s tym oranzovym suchym zipsom, postovne bolo zdarma, cena cca 500 CZK, no nekup to
. Doslo to asi za 5 dni. Najprv mi to dost padalo, ale ked som ponastavoval vo win ten prevodnik z com na usb tak to prestalo. Blbe je ze ten driver ma nejakeho trojskeho kona, neviem ci skutocneho alebo len blbne antivir. Cinania pisu ze tam nie je, no neviem.
Skusal som to len raz, asi 3 hodiny som sa s tym hral, naozaj je tam kopec funkcii, ale co som xcel som tam nenasiel

Skusal som to len raz, asi 3 hodiny som sa s tym hral, naozaj je tam kopec funkcii, ale co som xcel som tam nenasiel

Toyota Yaris II, 1.3 VVT-i, 2006 TerraCool