Udaje o vozu, seznam oprav a fotografii na netu...

Tlachání o všem - bez zaměření!
Rop
Člen Týmu

Udaje o vozu, seznam oprav a fotografii na netu...

Příspěvek od Rop »

Zdravim, jsem tu novej, vratil jsem se od Nissana zpet k Toyotě. Byl jsem clenem Nissanklubu. Tu mi chybi jedna vec, a to ze neni kam si zapsat udaje o opravach, výměně oleje atd. Na Nissanclubu sme to meli takto:
http://www.nissanclub.cz/vozidlo/nissan ... sni-knizka
http://www.nissanclub.cz/vozidlo/nissan-almera-1404
Je tu zde neco takoveho taky k dispozici? Zatim jsem nic nenašel. Jak toto řešíte? Na nejakych jinych servrech k tomu urcenych? Nasel jsem na netu www.elektronicka-servisni-knizka.cz ale tam me to přijde že to totálně umřelo, takze škoda prace tam něco zapisovat, kdoví jak dlouho to pojede.
Už pomalu uvažuju že si udělam tabulku v Excelu, uložim si k tomu naskenovany doklady a hotovo.... Diky za rady.. Rop
zmaxxx
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: Udaje o vozu, seznam oprav a fotografii na netu...

Příspěvek od zmaxxx »

Rop píše:Zdravim, jsem tu novej, vratil jsem se od Nissana zpet k Toyotě. Byl jsem clenem Nissanklubu. Tu mi chybi jedna vec, a to ze neni kam si zapsat udaje o opravach, výměně oleje atd. Na Nissanclubu sme to meli takto:
http://www.nissanclub.cz/vozidlo/nissan ... sni-knizka
http://www.nissanclub.cz/vozidlo/nissan-almera-1404
Je tu zde neco takoveho taky k dispozici? Zatim jsem nic nenašel. Jak toto řešíte? Na nejakych jinych servrech k tomu urcenych? Nasel jsem na netu www.elektronicka-servisni-knizka.cz ale tam me to přijde že to totálně umřelo, takze škoda prace tam něco zapisovat, kdoví jak dlouho to pojede.
Už pomalu uvažuju že si udělam tabulku v Excelu, uložim si k tomu naskenovany doklady a hotovo.... Diky za rady.. Rop
Ahoj

pokud to chceš mít veřejně dostupné, není níc snažšího než vytvořit dokument na GoogleDocs a publikovat jej (resp. odkaz na něj.)

Nebylo by třeba od věci pak mít tu sekci, třeba i v pavlači, kde své záznamy zveřejňovat.. Jako podnět dobrý ;)

Příklad:
Serviska :)

Z.
Rop
Člen Týmu

Příspěvek od Rop »

No veřejne dostupny to ma smysl tam, kde to k necemu bude. Cili idelani přimo tady, muze to sloužit jako voditko po ostatní při řesení stejnych problemu nebo situaci. Co je na Nissanclubu mi naprosto vyhovovalo. Upřímě řečeno, nejak jsem tu s tím taky automaticky počítal.... nemám tušení jak by bylo složitý to tu zavést, ale myslim ze by to stalo za to. Mě to tu fakt chybí, to by mel být základ celé takové komunity, podělit se s ostaníma co se kdy s mým autem chronologicky dělo, jak se to řesilo, kolik to stálo, možnost přihodit fotku té které události.... Snad si kvuli tomu nebudu muset koupit Nissana :) :)
m5t
Věčnej rejpal

Příspěvek od m5t »

Jo chlape tady je to vedeno hodně ve volném stylu, hafo anonymů, problém udat aspoň v podpisu motorizaci, zato se dovíš že je bohatý a nestydí se za to :-) nebo je tu vševěd co má jasno o problémech jiných apod, v galerii taky nula nula prd, za bydliště se taky stydí , nakonec jsem rád že to tu aspoň funguje a je přístupné pro kohokoliv kdo má zájem okoštovat Toyotku a před koupí Toy se doví pro i proti :wink: existuje i web toyklubu podobné té tvé nissan, ale nějak se neuchytil a postupně zamrzl, asi toyaťacké povaze vyhovuje zdejší nespoutaná varianta webu :D
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou :-) Obrázek
http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
Rop
Člen Týmu

Příspěvek od Rop »

Takovy lidi jsou všude, to si nevybereš... Udelam si tabulku v excelu, naházu si do ní doklady a faktury a budu to mit zase pekně po kupě. Fakt by mi to chybelo, poradek musi být.
hudyss
Věčnej rejpal

Příspěvek od hudyss »

Ja si to vsechno vedu na www.spritmonitor.de i s tankovanim.
T Avensis Wagon 2.0 D-4D /2004/ -Ex
Ford Grand C-max 1,6 EB /2012/
VladoK
Řidič

Příspěvek od VladoK »

Tiez na to vyuzivam spritmonotor ale privital by som take nieco priamo tu ma fore.
TOYOTA AVENSIS Kombi T27 2.0 D-4D (91kW / 124HP) 2012 - 1AD-FTV
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Proboha proč to srat sem na fórum? Když už to je jinde...
Back in Czech.
petrbk
Věčnej rejpal

Příspěvek od petrbk »

Něco takovýho je i na honda clubu. Prostě pořizovací cena, investice atd... ale myslim si, že je to zbytečný nějak se chlubit tim, co a jak všechno stálo.
Rop
Člen Týmu

Příspěvek od Rop »

Cenu auta si každej jednoduše zjistí, to neni žádný chlubení, je to prostě číslo ktery je veřejně dostupný. Co stály opravy atp, může sloužit jako vodítko pro ostatní. Kolikrát jsou velky rozdíly ve značkovém servisu a neznačkovém, i za pouzití značkových dílů. Tady myslim neni informaci nikdy dost. A že se pochlubím že jsem si tam "nabastlil" třeba zástěrky nebo HiFi, dam k tomu fotku to přece není nic proti ničemu. V Nissanclubu jsem si nasel chlapka se stejnym autem a početl si v jeho servisce, podival se na jeho fotky.. Koneckoncu nebylo to povinny si tam tu servisku vezt, kdo nechtěl nemusel... Mě to tu ale chybí. Nechci vystavovat na obdiv co mám a že na to mám, na druhou stranu mit strach nahodou nekdo nevedel ze jsem si nechal vymenit za 1.500 značkovej olej.. to už je paranoidní. Proste mi to tu chybí. Bez toho je toto celý pro mě polovičním přínosem. Jestli vůbec. Prostě taková zmršenina "Facebooku" s nějakýma všemožně zastrkanýma informacema pro maniky co maj Toyotu. Udělam si sám pro sebe tabulku v excelu a nikomu ji neukážu. Abych tu nebyl za milionáře :) Sorry ale toto tady fakt neni co jsem od toho čekal, Nissaňáci to meli zmáknutý lip, hlavně bez paranoidních předsudků... Jasný teď si vyslechnu jako "nováček" krutou kritiku od "starousedliků" jak je vsecko správně a jak je to nejlepší jak může být...
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

:D
Holomek!
hudyss
Věčnej rejpal

Příspěvek od hudyss »

Já si to taky vedu jako svou servisku, abych věděl kdy se co dělalo.
T Avensis Wagon 2.0 D-4D /2004/ -Ex
Ford Grand C-max 1,6 EB /2012/
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Ty pico... Právě jdu z piva a co se tady píše za kokotiny.....
Jako že tady snad i něco chybí... A něco zase přebývá...
A pak si jedno nedej....
Naposledy upravil(a) aczasa dne ned 10.02.2013, 23:06, celkem upraveno 1 x.
Back in Czech.
Kubrt
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kubrt »

Rampa89 píše::D
--------------------
Superkalifradžilistikexpialidózní nabídka:
Superantikontramultiextraunikatni :twisted:

-------------

btw: serviska super az budu kupovat nejaky auto tak doufam ze narazim na nekoho tak pecliveho. Ja hazu listky a faktury do krabice od bot s tim ze na to pisu najete km. Fotky udelam az do inzeratu. Snad se budouci majitel az bude odjizdet s krabici od bot neurazi :D
"Jsem zly a zeru male deti"

Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
Kubrt
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kubrt »

aczasa píše:Ty pico... Právě jdu z piva a co se tady píše za kokotiny.....
Jako že tady snad i něco chybí... A něco zase přebývá...
A pak si jedno nedej....
Prave jsi me donutil vylezt s postele, v papuckach jit prebehnout dvorek k demyzonu a dat si stamprlicku. Snezi kurde .... aj v nedelu se moze pit ...
"Jsem zly a zeru male deti"

Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“