Ahojte. Vcera mi prisiel list zo servisu Toyota Kosice. Mam Avensis 1.8 rok 2003... Zevraj musia skontrolovat hriadel riadenia ak som spravne pochopil. Je to nieco zlozite? alebo moze to mat nejake nasledky...
Dakujem
mam rovnaky rocnik aj motor ako ty ale zijem v irsku. Ja som bol na tej zvolavacke asi mesiac dozadu.. trvalo to asi hodinu. Technik vravel ze zvolavaju vsetky auta s elektronickym posilnovacom riadenia aby to skontrolovali. Pokial to budes mat ok tak ti to menit nebudu..moj ok nebol taho menili. Vadna suciastka moze sposobit problem s riadenim tak spravili zvolavacku..som bol prekvapeny kedze sa jedna o 9 rocne auto a ja som uz treti majitel
Avensis T25, r.v. 4/2003, 1,8 VVT-i (129hp), sedan.
Doteraz Ford maniak.. tak som skusil vsadit na spolahlivost
Dakujem ze si sa podelil o svoju skusenost...Ja zijem v Nemecku ale vo Februari idem na Slovensko tak tam zabehnem....Takze menili suciastku a iba hodina....to je super lebo auto potrebujem hned...a aj si nieco platil?
nie nic sa neplatilo.. ale bol som tam na 2 krat.. prvy raz asi polhodka ked pozreli ci mi to treba vymenit a kedz zistili ze ano tak mi zabookovali najblizsi termin na vymenu.. Irsky system
Avensis T25, r.v. 4/2003, 1,8 VVT-i (129hp), sedan.
Doteraz Ford maniak.. tak som skusil vsadit na spolahlivost