Počet MR2 TURBO v ČR?
- Danw
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Počet MR2 TURBO v ČR?
Kdo z vás má MR2 Turbo? Napište jakou verzi, generaci, ročník.. Zajímavé by mohly být i úpravy, co jste kdo provedli a čeho jste dosáhli.. Rád bych věděl, jak na tom jsme u nás v ČR a kolik nás aktuálně je..
[/img]

MR2 2.0 GTi 16 ´91 (Ferrari red)
- Danw
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
zemi už ne.. :)
V sedmém měsíci 2012 jsem zadřel atmosféru, koupil od Zemiho komplet pohonné ústrojí a od konce listopadu už to lítá. Z RHD to šlo do levostranné 1991 gti s JDM gen 3, bez catu s blitz BOV, jak Zemi dodal..
BTW: Motor šlape jak hodinky, pro Zemiho hluboká poklona a tisíceré díky..
Vím o jedné zelené USDM v Praze.. Někdo jiný?
BTW: Motor šlape jak hodinky, pro Zemiho hluboká poklona a tisíceré díky..
Vím o jedné zelené USDM v Praze.. Někdo jiný?
MR2 2.0 GTi 16 ´91 (Ferrari red)
- kolja
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Kolja už neni na pokuty a na body , i když stále pokukuji po nějaké,a jako další důvod byl, že jsem ty auta a díly neměl kde skladovatTJSumar píše:Kolja ji prodal no, i když se mu divím, je to teď můj mazel
a jinak mohl bys poslat nějaké foto, jestli to už máš upravené podle svého??
možná pokud se naskytne nějaké turbo v UK tak bych ještě jednu složil, ale zatím tam nic nebylo

byl jsem se nedávno v SRN podívat na jedenu EMRku, ale ta byla v hrozném stavu karoserie dvakrát nabořená ,motor kouřil, a němec za ní chtěl 5500eček, tak jsem cestou koupil golfa cabrio abych nejel na prázdno
MR 2 TARGA 180 kW (245 PS)
- kolja
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
jj ahoj díky, jinak občas se na mě obrací zájemci na náhr. díly, tak jsem je odkázal na tebe, tak nevím zda tě někdo kontaktoval, chtěli většinou blatníky a nějaé drobnosti na karoserii atd.TJSumar píše:Ahoj Koljo, teď Emerka zimuje v garáži 3x5 m takže tam moc místa na jakékoli úpravy není, zatím mám v plánu poladit jen nějaké drobnosti, jinak později červená barva, kola atd. Určo pošlu foto jakmile se emerka nějak změní
ještě jsem našel v garáži nějaké drobnosti jako klimu, komplet hlavu na 129kW, altíky nějaké světlo, tak nevím zda to nemám dát do hliníku abych měl na pivo

Naposledy upravil(a) kolja dne pon 28.01.2013, 10:30, celkem upraveno 2 x.
Kdyby o MR2ky byl zajem tak bych je nabizel, ale ty dve co jsem mel v lete byla tragedie prodavat.... V ty z ktery ma Dan motor mi jeste lezi 25tis... A hlavne vozit neco starsiho nez Rev3 je uplne zcestny... Kdo jel v obou verzich tak mi da za pravdu. 

UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
608 37 28 48[/b]
608 37 28 48[/b]
- kolja
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
ty máš nějakou na prodej?? nebo jak tomu mám rozumět??Zemi píše:Kdyby o MR2ky byl zajem tak bych je nabizel, ale ty dve co jsem mel v lete byla tragedie prodavat.... V ty z ktery ma Dan motor mi jeste lezi 25tis... A hlavne vozit neco starsiho nez Rev3 je uplne zcestny... Kdo jel v obou verzich tak mi da za pravdu.