Klimatizace u 4x4

vše ohledně modelové řady Celica
Farock
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Klimatizace u 4x4

Příspěvek od Farock »

Mam problémek a nevím čím to je při zapnutí klimatizace mně to chvíly maká a pak se to po 5 vteřinách automaticky vypne nemam vubec sajn proc nemáte s tím někdo skušenost?? :cry: myslím si že to bude něaká prkotinka jak to tak bývá!!
Toyota Celica 2.0 turbo 4WD
My TOYOTA is fantastic
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

hou hou

Příspěvek od micron »

tak s timhle mam tu samou zkušílenost 2roky zpátky... fachala mi asi 5-10seKUND a pak nic. Řešil sem to se dvěma lidma special na klimatizace... zasponzoroval sem je solidně, ale nakonec sem to vyřešil...

prostě jsem se nasral a celou klimu jsme Vyrvali (předělali řemen) a vyhodili do kontajneru. lost of money! fuckin AC.

2 výhody- lehčí auto :-) a navíc ekologický :-)

spínač? motůrek? relé? úniky? bad bad bad, ale přeju víc štěstí... já sem to vzdal. -10.000 de-invest :mad:

ps: tohle nebude ojedinělej MEGA AC problém-případ (myslel sem si do teď že se týkalo jen mojí celdy... tak ostatní PŘIZNAT! kdo tohle rozlouskne, měl by dostat nějakej dárek od Toyoty, třeba větrák :shock:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Farock
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Farock »

No dávat do toho 10 000 nehodlám a rvát ji otamtud taky nebudu skusim se na to mrknout a tu záhadu rozlousknout popř to někomu odvezu at se na to mrkne podle mně to bude hovadina!! jinak by ani nenaběhla :D
My TOYOTA is fantastic
Petr
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr »

ahoj jestli někdo budete prodávat klimu na 5.gen na st182 2.0.gti tak kupuji ja si stím tu práci dám aby to fakalo jak nový toyota to má vymakaný a je jen otazka času a chuti tomu přijít na kloub chce to trpělivost tak se hlaste petet.h@seznam.cz
aevn
Řidič

Re: Klimatizace u 4x4

Příspěvek od aevn »

Farock píše:Mam problémek a nevím čím to je při zapnutí klimatizace mně to chvíly maká a pak se to po 5 vteřinách automaticky vypne nemam vubec sajn proc nemáte s tím někdo skušenost?? :cry: myslím si že to bude něaká prkotinka jak to tak bývá!!
přesně takhle to vypadá, když ŘJ klimatizace nedostane zpátky informaci, že se kompresor po zapnutí opravdu otáčí, tzn. zadřený kompresor, čidlo, vedení, ŘJ A/C
Ovšem v tom případě ještě začne blikat kontrolka na spínači A/C (teda nevím jestli i na celdě)
Mrkni kolik vývodů jde z kompresoru.
Farock
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Farock »

Ok na to se mrknu už zítra ale ta kontrolka na tom A/C mi svítí když jde a až přestane tak začne blikat přesně jak říkáš!!
My TOYOTA is fantastic
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

vymakaný??!!

Příspěvek od micron »

PETR>>> toyota u 5G celicy klimu vymakanou nemá, má jí pěkně na Shit na Ntou. bohužel. ps> jestli ti připadaj 3měsíce "sraní" pardon a snažení se ten nesmysl- šmejd zprovoznit (déle než 10sekund), jdi do toho. :lol:

Farock>> to samý naprosto, taky to blikalo blik blik blik grrr...

jinak si počkám jak to dopadne, ale klimu bych taky koupil... jedině ale v perfektním stavu... po 10-15 letech tyhle manual Smade klimy chcípaj.

Ideální by byla nějaká universal klima made in Taiwan-china-malaysia atd. ale NEW třeba poloautomatika . :idea:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
ALIEN
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ALIEN »

kupte si nanuka 8) ..to je pro ty co se snazi dat klimu do auta ktery ji nemelo ve vybave :).Pac je to fakt nesmysl ,je hodne pravdy na tom ze 5th ma ten system napi_u.Taky jsem si ji tam chtel dat,ale kdyz jsem videl co to obnasi....ztrata casu a penez,prodej to co mas a kup si nakou s klimou :) jestli po tom tak touzis.
a nebo toho nanuka :)
aevn
Řidič

Příspěvek od aevn »

no jo, nejlepší by bylo, kdyby slunko svítilo někam jinam, hlavně ne do auta, klima by se namontovala za 5 minut, po dožití auta by sama vyskočila a šla chladit ještě dalších 150 let ke mně domů a případná oprava by byla zadarmo a hotová asi tak nejlíp hned.
No to byla paráda .......
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

klima na pivko

Příspěvek od micron »

ideální dárek pokavaď nemáte klimu. Xtra COOLER
www.darujdarky.cz/scripts/podrobnosti.php?IDZ=17
"upevnitelné přes hlavu" (místo pásů :-))

a tohle když nemáte vychytaný na autě všechny mouchy (video must see :-)
http://www.darujdarky.cz/scripts/podrobnosti.php?IDZ=31
ObrázekObrázekObrázek
ALIEN
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ALIEN »

aevn píše:no jo, nejlepší by bylo, kdyby slunko svítilo někam jinam, hlavně ne do auta, klima by se namontovala za 5 minut, po dožití auta by sama vyskočila a šla chladit ještě dalších 150 let ke mně domů a případná oprava by byla zadarmo a hotová asi tak nejlíp hned.
No to byla paráda .......
a popripade se sama refilovala :lol:
ALIEN
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ALIEN »

Tak to vypada ze tema MONTAZ KLIMATIZACE TAM ,KDE NENI , je definitivne poslapano :),ale myslim ze je to dobre,aspon jsme usetrili penezenku tomu kdo se o to chtel pokusit :)
aevn
Řidič

Příspěvek od aevn »

já myslím, že původní téma mělo řešit jak opravit klimu, která už je namontovaná, ale nefunguje.
Rozhodně si ale nemyslím, že koupit jetý auto s klimou je nějaká výhra, možná spíš opak.
Jinak koukám, že je to tu samý odborník na klimatizace, možná by se hodilo navrhnout nějakýmu servisu aby se nic nespravovalo, ale rovnou vyhazovalo, třeba když mě do servisu dovezou na odtahovce. :shock:
ALIEN
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ALIEN »

aevn píše:já myslím, že původní téma mělo řešit jak opravit klimu, která už je namontovaná, ale nefunguje.
Rozhodně si ale nemyslím, že koupit jetý auto s klimou je nějaká výhra, možná spíš opak.
Jinak koukám, že je to tu samý odborník na klimatizace, možná by se hodilo navrhnout nějakýmu servisu aby se nic nespravovalo, ale rovnou vyhazovalo, třeba když mě do servisu dovezou na odtahovce. :shock:
- :sneaky: mas pravdu,puvodní téma bylo jine.
- Ale pořád je lepší koupit auto s AC,nez koupit auto bez AC a pak se to
tam snazit narvat.
- tak mozna by prospelo kdyby se naky auta vyhazovaly cely, ikdyz jim treba dojde jen voda v ostrikovacich :P (ehm...treba......FABIA.... 8) )
Petr
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr »

ale lidi když mám celdu bez klimy tak to není takový problém vždyt je to tam nachystaný pojistky vypínač kabely jen to zapojit dat relé vyparník kopmresor atd.tak co z toho děláte za vědu za předpokladu že koupíte funkčí klimu to je jasný příští rok se to tam chystám dát sice to bude stát trochu času a i peněz ale bez píle se nic nedá dělat to umí každej koupit auto s klimou ale sám to zprovoznit a udelat to je kumšt
taky jsem si mohl nechat vyměnit těsnění pod hlavou ale proč bych to dělal když to zvládnu sám něco se naučím a mám z toho radost že to dokážu a to nejsem automechanik znám na svým autě každý šroubek a je mi to líto prodat za 50tis.a koupit tu 6.gen za 150tis.z klimou
no je to jen můj názor jasny když někdo je na to levej tak tomu jen uškodí
ale znám pár lidí co si koupí celdu zamachrují s ní a potom jak se neco pokazí tak průser co ted!!!
a prodaji to díly drahý starý auto tak pryč s tím a to mě docela štve pokud to auto ma člověk rád tak bych se k němu tak nechoval
takže heslo zní nic není nemožné TOYOTA!!!! O:K.
Odpovědět

Zpět na „Celica“