POmoc
POmoc
AHojte prosim vas chcem sa opytat kamos na toyote avensis vybral bateriu a teraz mu nejde radio,hodiny atd sa vymazalo treba na to nejaky kluc.??? resp KOD.. ci sa to automaticky po chvile jazdy naprogramuje same.? dakujem
Ahoj, nič sa nenaprogramuje, stanice rádia si musí znovu uložiť a tak isto aj nastaviť hodiny. Nie jepotrebný nato žiadny kľúč ani nič. Ďalšia vec ktorá sa mu vymazala sú koncové body otvárania a zatvárania okien. Teraz musí prvý krát otvoriť a zatvoriť okná - tým že podrží tlačidlá a potom mu to už bude fungovať tak ako predtým.
TondoS píše:Ahoj, nič sa nenaprogramuje, stanice rádia si musí znovu uložiť a tak isto aj nastaviť hodiny. Nie jepotrebný nato žiadny kľúč ani nič. Ďalšia vec ktorá sa mu vymazala sú koncové body otvárania a zatvárania okien. Teraz musí prvý krát otvoriť a zatvoriť okná - tým že podrží tlačidlá a potom mu to už bude fungovať tak ako predtým.
2007 r.v
Ahoj radio ani nezapne,nejdu cd vybrat radio vrcy a radio pise chybu pri citani nevies mi poradit nereaguje. dakujem
Odpojený akumulátor
Mám stejného avíka jako TondoS a jak píše, rádio si musíš znovu naladit a hodiny taky.Okna jsem poprvé neuměl aktivovat,ale v toyota servise v Havířově mi to ochotně vysvětlili a zdarma aktivovali. Baterku jsem měl odpojenou cca 3hod.
Re: Odpojený akumulátor
Buldouš píše:Mám stejného avíka jako TondoS a jak píše, rádio si musíš znovu naladit a hodiny taky.Okna jsem poprvé neuměl aktivovat,ale v toyota servise v Havířově mi to ochotně vysvětlili a zdarma aktivovali. Baterku jsem měl odpojenou cca 3hod.
A radio si mal uplne zhasnute.??? ked nejde ani zapnut cd akoby nacitavalo..