POMOC

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
Martinka
Člen Týmu

POMOC

Příspěvek od Martinka »

Čaute, před týdnem jsem si koupila avensise 2.0 D4-D 85kw, rv.2005, sedan.Super auto, ale ničemu nerozumím. Prosím Vás o pár rad. Auto je dovoz z Německa a manuál nemám. Nemáte prosím někdo nějaký odkaz kde bych ho našla v češtině?
1, včera jsem jela po dálnici a chtěla vyzkoušet tempomat, bohužel jsem nepřišla na to jak ho zapnout? Rada?
2, Můžete mi poradit jaké xenonové výbojky koupit? Moje svítí do modra a ho.. nic nevidím.(na netu jich je hodně,ale nevím které jsou dobré a za rozumnou cenu).
3, Našla jsem něco pod sedadlem, myslela jsem,že to je CD měnič, ale je tam napsáno Toyota DVD navigation system, v něm bylo dvd mapy. Co s tím? Na předním panelu nic není, jen na displeji mi to něco píše, ani nevím jakou řečí :lol:
Předem moc děkuji za rady. UPOZORŇUJI NEJSEM BLONDÝNA
Maghreb
Věčnej rejpal

Příspěvek od Maghreb »

Manual, neviem ci je to aj na pred faceliftom, ale myslim, ze je to skoro to iste:
http://uloz.to/x5eKNZd/avensis-06-cz-pdf

1. Tempomat, najprv stlacis zboku tlacidlo na tej packe, rozsvieti sa cruise na palubovke - elektronika je pripravena. Potom:
a) packa dole - nastavenie aktualnej rychlost
b) packa nahore - znova nastavenie poslednej zapamatanej rychlosti (ak si pribrzdila, stlacila spojku, atd.)
c) packa k sebe - zrusenie rychlosti
V pripade, ze uz ides tempomatom, tak packou nahor zrychlujes, packou nadol spomalujes

2. Vybojky - predpokladam, ze tam su D2S o 6000K alebo 8000K. Pre istotou si to vsak treba skontrolovat (vymontovanim asi len), ci tam je D2S alebo D4S. Ak chces zlte svetla - 4300K. Ak chces do biela 6000K, ak chces modre 8000K.

3. Navigacia je nejak implementovana v radiu alebo v displayi hore. Ale nemyslim si, ze by si chcela pouzivat tu staru navigaciu ak je nahodou na tom miniaturnom displayi :) Ja mam taktiez navigaciu pod sedadlom, mini display na radiu a zvysoka na to kaslem. Nezavadzia to tam, nechavam to tak. Navigaciu mam v mobile.
Avensis Kombi 6/2006 D-CAT 130kW facelift - ukradnuty
Martinka
Člen Týmu

Příspěvek od Martinka »

Super, díky moc za rady. Navigaci si dám raději svoji. Ty xenony všude píšou, že náhrada do originálu jsou 4300k a že nejlépe svítí, tak nevím. Jaké máš ty a jak jsi s nima spokojený?
hudyss
Věčnej rejpal

Příspěvek od hudyss »

Tech 6000K uz jde taky do modra. Tech 4300 je optimalni
T Avensis Wagon 2.0 D-4D /2004/ -Ex
Ford Grand C-max 1,6 EB /2012/
Maghreb
Věčnej rejpal

Příspěvek od Maghreb »

Ja mam 6000 ale pojdem naspat na 4300 najblizsie.
Avensis Kombi 6/2006 D-CAT 130kW facelift - ukradnuty
Martinka
Člen Týmu

Příspěvek od Martinka »

Díky a jaká značka je dobrá?
T Avensis 2.0 D-4D
hudyss
Věčnej rejpal

Příspěvek od hudyss »

To je jak u žárovek. Philips, Osram atd.
T Avensis Wagon 2.0 D-4D /2004/ -Ex
Ford Grand C-max 1,6 EB /2012/
kadel
Věčnej rejpal

Příspěvek od kadel »

To, ze nic nevidis, neni to spis tenhle problem? http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=12099
RAV4 HSD FWD
gooffyy
Věčnej rejpal

Příspěvek od gooffyy »

taky bych se přikláněl pročíst celé vlákno jako kdysi já...
koupil jsme avika 4letýho po leasingu a jelikož to nikdo před tím nezkoumal, tak jsem měl paraboly samozřejmě vypalený..

tak se na to zaměř, ať nemáš zbytečně nové výbojky a stejně Ho**o uvidíš.
Toyota Avensis 2,2 D4D 110KW
cnapo
Navigátor

Re: POMOC

Příspěvek od cnapo »

Martinka píše:Čaute, před týdnem jsem si koupila avensise 2.0 D4-D 85kw, rv.2005, sedan.Super auto, ale ničemu nerozumím. Prosím Vás o pár rad. Auto je dovoz z Německa a manuál nemám. Nemáte prosím někdo nějaký odkaz kde bych ho našla v češtině?
1, včera jsem jela po dálnici a chtěla vyzkoušet tempomat, bohužel jsem nepřišla na to jak ho zapnout? Rada?
2, Můžete mi poradit jaké xenonové výbojky koupit? Moje svítí do modra a ho.. nic nevidím.(na netu jich je hodně,ale nevím které jsou dobré a za rozumnou cenu).
3, Našla jsem něco pod sedadlem, myslela jsem,že to je CD měnič, ale je tam napsáno Toyota DVD navigation system, v něm bylo dvd mapy. Co s tím? Na předním panelu nic není, jen na displeji mi to něco píše, ani nevím jakou řečí :lol:
Předem moc děkuji za rady. UPOZORŇUJI NEJSEM BLONDÝNA

2. Dobrý den.
email z TMCZ

Ano TMCZ mění bezplatně přední xenonová světla, pokud u nich dojde ke snížení svítivosti.
do 5 let nebo 150 000 km

S pozdrave
TOYOTA AVENSIS COMBI 2.0 D-4D 93 kW
Odpovědět

Zpět na „Avensis“