ShellV-Power Nitro+
- Vaclav Kopecky
- Navigátor
ShellV-Power Nitro+
Do své Toyoty Corolly občas tankuji palivo Shell V-Power(95oktanů) v neděli pro body Shell CLUBSMART. Při poslední návštěvě u Shellu jsem zjistil na stojanu tuto nabídku: Shell FuelSave Natural 95 a Shell V-Power Nitro+. Dřívější skladba benzínů byla Shell 95, V-Power(95 s přísadami) a V-Power Racing(100). Je nový produkt V-Power Nitro+(36,90Kč) náhrada za V-Power Racing a má 100oktanů? Jaké jsou vaše praktické zkušenosti s tímto novým benzínem.

-
Sobala Jan
- Člen Týmu
S E10 1.6 jsem tankoval Shell do doby,než zvedli ceny,pak jsem začal tankovat u Hypernovy a tankuji tam stále bez jakýchkoli problému.
Teď mám tři roky E11 1.6 VVTi,letos veškeré palivo Hypernova a doteď průměrná spotřeba 6.3l/100Km a to mám rád svižnou jízdu.
Tankuji vždy plnou a nuluji denní počítadlo.
Dlouhodobě používáme v rodině u aut-E10-prodána-najeto 250000Km,teď E11,E12 a felicie,olej Cinol 10-40-270Kč4/l a jak čtu na foru ty spotřeby a ty drahé ropné produkty co do svých miláčku lejete,tak se nestačím divit.A o Aurisech raděj pomlčím.
Kámoš nalil do Yarise 1.3 VVTi jednou Shell V Paver a tvrdí,že si to svinstvo už nekoupí-možná to zrovna špatně namíchali.
Teď mám tři roky E11 1.6 VVTi,letos veškeré palivo Hypernova a doteď průměrná spotřeba 6.3l/100Km a to mám rád svižnou jízdu.
Tankuji vždy plnou a nuluji denní počítadlo.
Dlouhodobě používáme v rodině u aut-E10-prodána-najeto 250000Km,teď E11,E12 a felicie,olej Cinol 10-40-270Kč4/l a jak čtu na foru ty spotřeby a ty drahé ropné produkty co do svých miláčku lejete,tak se nestačím divit.A o Aurisech raděj pomlčím.
Kámoš nalil do Yarise 1.3 VVTi jednou Shell V Paver a tvrdí,že si to svinstvo už nekoupí-možná to zrovna špatně namíchali.
- Ahold
- Věčnej rejpal
Doporučuji koukat na nálepku co je na pistoly. U nás na OMW mají Carrera 100 a na nálepce je 98oktanový benzín napsaný, v Olmíku mají Carrera 100 a i na nálepce 100 oktanu...
Tak bych koukám spíš už jen na nálepky a né na jména
Tak bych koukám spíš už jen na nálepky a né na jména
Jsem Zoofilní plyšomil a nestydím se za to.
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
Tady bych si dovolil mírně nesouhlasit. Ta norma asi udává cosi jako minimum, protože (i když jsem ji přímo nečetl) tak při kontrolních měřeních se často vyskytuje u N95 třeba rozpětí od 95 do 97, kdy to normě jakoby vyhoví. Takže to, že to nemá přímo oporu v normě ještě neznamená, že to nemůže být v něčem lepší, v tomto případě "oktanovější" 
Jimmi, jsi mimo... Nejvyssi rafinerska norma je proste oktanove cislo 98. Proto veskere celni deklarace na benziny !lepsi! jsou v kategorii benzin s oktanovym cislem 98. A konec..
J e to holt na hlavu postavene a zavedene oznaceni smesi linearniho a rozvetveneho Oktanu jakozto idealizovaneho benzinu. 
Back in Czech.
- Ahold
- Věčnej rejpal
Tak to nevím, jen u nás je Carrera 100 s nálepkou 98okt a stojí o nějakou kačku víc jak normální, v olomouci potom mají Carrera 100 s nálepkou 100okt a stojí o nějaké 4-5kčaczasa píše:Jimmi, jsi mimo... Nejvyssi rafinerska norma je proste oktanove cislo 98. Proto veskere celni deklarace na benziny !lepsi! jsou v kategorii benzin s oktanovym cislem 98. A konec..J e to holt na hlavu postavene a zavedene oznaceni smesi linearniho a rozvetveneho Oktanu jakozto idealizovaneho benzinu.
Jsem Zoofilní plyšomil a nestydím se za to.