Koupit Verso?

vše ohledně modelové řady Verso
Odpovědět
Tomulda
Člen Týmu

Koupit Verso?

Příspěvek od Tomulda »

Zdar všichni! Potřebuji nové auto a Verso je zatím favorit. Jezdím 75% po městě a za rok najedu tak 10 tis. Vybral jsem si motor 1.8. Chtěl bych požádat o Vaše zkušenosti s tímto vozem a tímto motorem ( i za skušenosti s motorem 1,6 , možná, že by stačil). Naftu bych bych raději, ale asi bych jí při stylu mého ježdění ( např. moje jízda za den má tak max. 7 km) odrovnal. Chtěl bych vědět za kolik jezdíte, kolik stojí servisky apod. Moc děkuji za všechno co napíšete, mějte se!
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

Ahoj, ja mam verso 1,6ku. co sa tyka porovnavania tak neviem porovnat. s autom jazdim mesto, mimo mesta v pomere 40 ku 60. spotreba okolo 6,3 v lete na nadrz teraz tak do 7l. ale mam najazdene cez 26tis. a treba auto rozjazdit.servis je podla cennika v ZA uz si nepamatam ale spokojnost s autom je velmi dobra. u benzinu neslapnes vedla
Obrázek
Tomulda
Člen Týmu

Příspěvek od Tomulda »

Než jsem si přečetl tvoji odpověď, tak jsem tak minutu čuměl na video u tvé přezdívky mooooc pěkné. Co je " servis je podla cennika v ZA " ? Když si naložený a jedeš po dálnici 130 km/h máš ještě sílu na nějaké předjíždění a kolik si vezme auto při jízdě ve městě a kolik na dálnici?
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

ano ma silu este ist po dialnici aj rychlejsie. mam pocit ze od 130 do 160kmh auto oziva a ma druhy dych. pri akejkolvek motorizacii si musi sofer zvyknut na danu motorizaciu ze kde auto "ide" viem napr. ked mam 60kmh rychlost a chcem vystartovat-dam 2 prevod.stupe.ale pri 80ke dam 3ku a ide ako raketa.teda na 132konikov je to super a mne to staci. nikoho neprehovaram a nehovorim ze to moje je to naj, ale mne toto urcite vyhovuje
Obrázek
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

cennik servisu podla ZA je cennik autorizovaneho servisu v Ziline
Obrázek
Tomulda
Člen Týmu

Příspěvek od Tomulda »

a co spotřeba?
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

spotrebu mas celkovu pod mojimi prispevkami. je to celkova spotreba od zaciatku co auto mam. mam ho skoro 1,5roka. cize aj jednu zimu. cez leto to ide okolo 6,3 v zime trochu viac.
Obrázek
Tomulda
Člen Týmu

Příspěvek od Tomulda »

Jo spotřebu jsem našel, slušný. Už si musel něco za toho 1,5 roku řešit v servisu? Nějaká závada apod? Máš nějakou radu před koupí? Jinak mooc díky za odpovědi.
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

za ten cas co mam auto som nenasiel teda ani neriesiel nijaku chybu.kdesi na nete som videl clanok kde urobili test versa po 100tis.km a nenastala tam ziadna chyba. rada pred kupou co sa tyka konkretneho modelu si dovolim povedat ze nevyskytuju sa tam chyby. teda riesenie pred kupou len s ohladom natlaku na predajcu o zlacnenie auta resp. o nejaky bonus pri kupe. pretoze vsetko ohladne toho co som od auta ocakaval a chcel je v zaklade-bezpecnost. ak mas otazky tak sa pytaj
Obrázek
satanda
Navigátor

Příspěvek od satanda »

Nazdar, jestli někdo znáte auto.cz tak se mrknete na test! http://www.auto.cz/test-toyota-verso-1- ... uran-73385
Sem u toho tak vytekl, uz si jen precist nadpis a clovek nechape.
Nechtel sem zakládat new vlákno, tak sem to hodil sem...
Toyota Yaris Dream(2010) 1,33 Dual VVTi 74KW
Mirek 53
Člen Týmu

Rezavý výfuk

Příspěvek od Mirek 53 »

Tak jsem dnes přezul na letní gumy. Když jsem měl zvednuté auto,zhrozil jsem se při pohledu na výfuk. Auto je staré 8 měsíců a výfuk rezavý jak liška po celé délce. Ono už to signalizovaly rezavé kapance v garáži, ale to jsem nečekal. Před tím jsem měl Mondeo a Fokuse a auta jsem prodával vždy po šesti létech s origo výfukem, který ještě léta sloužil. Toyotu chválím, ale to jsou první mínusové body. Asi to nerez nebude.
Toyota Verso 1.8l Valvematic 2012
Ford Focus
Ford Mondeo
Citroen ZX, Favorit, Lada, Moskvič
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Toyota na vyfuky nikdy nepouziva nerez... Leda na koncovky.. :-) Ale co mam starsi toyotu, tak i ta rez je velmi velmi velmi mala. Nejhorsi jsou jen spoje sekci. JInak holt miri vse ke zlevnovani vyroby.. .co bys holt cekal, ze?
Back in Czech.
Odpovědět

Zpět na „Verso“