Něco pro zasmátí

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
tabika
Manager Týmu

Něco pro zasmátí

Příspěvek od tabika »

Tak jsem zajel do aut.ser. v Hradci Králové a chtěl jsem koberečky do avensis T27. Jeden chlápek se neustále hrabal v pc a furt je nemohl najít,pak přišel druhej a ptá se do čeho to mám, já že avensis r.v.2010 t27 a on že to slyší poprvé!!!! Co myslíte jako poprvé a on že neslyšel nikdy označení t27. Tak jsem docela točil bulvy a říkám že T22, T25, T27 je docela známá věc :shock: a on znova říká, to slyším poprvé.Tak jsem mu řekl jestli si dělá srandu a odešel jsem.Tak nevím nevím :D
burexmen
Člen Týmu

Příspěvek od burexmen »

Tak to nemá chybu!! :lol:
Toyota Avensis 2.0 vvti A/T combi
Tygr
Věčnej rejpal

Příspěvek od Tygr »

:D

Nicmene.. u autorizaku se stava, ze E9 je E90, E10 je 100, E12 je 120. takze "stovková Corolla, stodvacítková Corolla..".. asi treba i Avensis dvestepadesát?
I to se mohlo stat, kdyz vynechame variantu, ze pan ze servisu by mohl byt jantar.
Kup si Toyotu a zustanes s ni navzdy a Celica je srdecni zalezitost:o)
mrazik
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrazik »

Kdyz jsem mel auto na pravidelny servis, tak jsem se dosel zeptat prodejce, kdy se zacne prodavat nove Verso. Tak pry az v polovine roku 2013, vzdyt ho jeste nai neukazali. Tak mu rikam, ze fotky jsou davno na internetu a predstavili ho uz na vystave. Koukal s otevrenou pusou, zacal svolavat ostatni zamestnance, ze uz ho konecne ukazali. V te chvili jsem pochopil, ze o tech autech vim vice nez prodejce. Smutne.
Toyota Avensis Kombi 2.0 D-4D 93kW - bejvávalo
Honda Jazz 1.4 CVT
m5t
Věčnej rejpal

Příspěvek od m5t »

Nevím co vás překvapuje :roll: , v prvé řadě je zajímá o kolik vás mohou skrouhnout, jedno za co jak a proč, konkrétní vůz,model a značka je zbytečný balast co rozptyluje :wink: sporadicky narazíte i na výjimky.
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou :-) Obrázek
http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
Atreides6
Manager Týmu

Příspěvek od Atreides6 »

Není to jen Toyota ale vetšinou kdekoliv v obchodě když se zeptáte na nějaké podrobnosti tak čumí jak telata co po nich chcete. Jediná výjmka jsou elektra kde Opravdu tomu co prodávají rozumí a pak železářství tam i když obsluhuje ženská tak ví prostě všechno -to zas čumím já :shock:
Avensis 2.2 D-cat
Odpovědět

Zpět na „Avensis“