zjištění historie vozidle z VIN kodu

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
Kamil Vašina
Člen Týmu

zjištění historie vozidle z VIN kodu

Příspěvek od Kamil Vašina »

Zdravím všechny, chtěl bych si koupit Avensis, ale chci si ověřit některé udaje z VIN kodu z vozidel které jsem si vybral, pomůže mi prosím někdo tyto udaje zjistit????
Maghreb
Věčnej rejpal

Příspěvek od Maghreb »

Ak je to SK alebo CZ vozidlo, tak si pozri tu:
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... ozu+toyota
Avensis Kombi 6/2006 D-CAT 130kW facelift - ukradnuty
AVEADA
Člen Týmu

Příspěvek od AVEADA »

Já si na stránkách Toyoty prošel vlastní auto a některé záznamy o servisních prohlídkách tam vůbec nejsou, i když mám doma faktury atd. Takže je otázka, jakou to má výpovědní hodnotu, asi záleží na tom kterém servisu a na tom, jak aktivní jsou zaměstnanci. Já si raději schovávám všechny faktury od servisů a oprav, je tam datum i najeté kilometry. Takže až budu auto prodávat ( což bude asi zanedlouho), můžu vše doložit. Samozřejmě mám i servisní knížku, ale tu si může udělat každý trochu šikovný podvodník.
Avensis 2007 D-CAT kombi
mrazik
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrazik »

U me to sedi na 100%
Toyota Avensis Kombi 2.0 D-4D 93kW - bejvávalo
Honda Jazz 1.4 CVT
stani
Věčnej rejpal

Příspěvek od stani »

Adamec_Pavel píše:Já si na stránkách Toyoty prošel vlastní auto a některé záznamy o servisních prohlídkách tam vůbec nejsou, i když mám doma faktury atd. Takže je otázka, jakou to má výpovědní hodnotu, asi záleží na tom kterém servisu a na tom, jak aktivní jsou zaměstnanci. Já si raději schovávám všechny faktury od servisů a oprav, je tam datum i najeté kilometry. Takže až budu auto prodávat ( což bude asi zanedlouho), můžu vše doložit. Samozřejmě mám i servisní knížku, ale tu si může udělat každý trochu šikovný podvodník.
Ano, tak to dělám i já. Máš potom přehled a kdyby jsi pak chtěl auto prodávat, tak novému zájemci můžeš vše ukázat a dokladovat.
Avensis T25 FL kombi 1.8 VVTi automat(HDM)
Nejsem natolik bohatý, abych si kupoval předražené věci.
stani.1blog.cz
Odpovědět

Zpět na „Avensis“