Navíjení pásu
Navíjení pásu
Zdravim Toyoťáci. Na mojí Corollce E11 před FL nenavíjí pás u spolujezdce. Mechanismus je vykuchanej. Dá se někde funkční sehnat? Nový nebo bazar. Byl jsem na jednom vrakovišti a u všech Corollek byl vystřelenej po nehodě.
Tak už jsem jí koupil. Auto bylo v minulosti lehce bouchlí na čumák, dostal jsem k tomu fotky. Vystřelenej je jen pás spolujezdce. Řidičův pás a zadní pásy funkční. Sehnat pás s tím mechanismem bude teda asi problém no. To ani nedoufám, že bych ho mohl sehnat do světlého interiéru, který jsem u jinejch E11 zatím nikde neviděl.
- Ahold
- Věčnej rejpal
Když to tady je...
Mám problém se zadním pásem, když se vytáhne do 3/4 tak se zasouvá zpět tak začne cvakat a nejde vytáhnout dokud se nezasune celej. Není tam nějaká děcká pojistka? Já nic nemužu najít a docela mě to štve.
Mám problém se zadním pásem, když se vytáhne do 3/4 tak se zasouvá zpět tak začne cvakat a nejde vytáhnout dokud se nezasune celej. Není tam nějaká děcká pojistka? Já nic nemužu najít a docela mě to štve.
Jsem Zoofilní plyšomil a nestydím se za to.
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
- hanz
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
to je normalne - je to zabezpecovaci mechanizmus. Akonahle sa pas vytiahne o viac ako tie cca 3/4 tak ho treba navit uplne a potom funguje normalne.Ahold píše:Když to tady je...
ex avensis T25 2AD-FTV 2008
ex avensis T25 2AD-FTV 2006
ex corolla E12 1CD-FTV
ex corolla E10 4E-FE
ex corolla E12 1CD-FTV
ex corolla E10 4E-FE
- hanz
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
to je normalne - je to zabezpecovaci mechanizmus. Akonahle sa pas vytiahne o viac ako tie cca 3/4 tak ho treba navit uplne a potom funguje normalne.Ahold píše:Když to tady je...
ex avensis T25 2AD-FTV 2008
ex corolla E12 1CD-FTV
ex corolla E10 4E-FE
ex corolla E12 1CD-FTV
ex corolla E10 4E-FE
Pásy
Tak jsem bohužel nikde žádný bezpečnostní pás nesehnal. Rozhodl jsem se vyndat nefunkční pás u spolujezdce a nahradit ho pásem ze zadu, kde téměř nikdy nikoho nevozim. Otázká zní, jestli to půjde? Máte s tím někdo nějaké zkušenosti? díky