Opět po roce se v Lysé nad Labem koná Autosalon&Tunig&Rychlá kola....po loňském úspěchu,kdy se sešlo 11Celic je jasné,že letos si srázek zopakujeme....termín 10.10.-11.10.
Sledujte pozorně tento topic..program přidám co nejdříve,neboť jsou něktré věci stále v řešení
A vězte,že se něco chystá
Další info na
www.vll.cz
Celica sraz..aneb Lysá kola 2012
Tak to je vtipné. Ještě že jsem to dočetl až do konce, protože na poprvé jsem došel k závěru že jsem to už pro.. (_)o(_). Ale 10.11. - 11.11. to bych ještě mohl stihnout . Samozřejmě už na zimních gumách.
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
Chcete mi říct,že se budete válet doma,když máte možnost si pohonit ego a vystavit si skoro zadarmo Celicu??....a hlavně,že za mnou nedojedete??
Hanba Vám!!
...nemusíte mít zimní gumu,páč počasí má být tak nějak.
...chcete mi říct,že ...například manželky jsou Vám přednější??
...budete se válet doma a tupě čumět do bedny..
..NEHLEDĚ NA TO,ŽE SI MOŽNÁ /A JÁ VÁM TO ODPOUŠTÍM/... NEUVĚDOMUJETE VÁŽNOST SITUACE...TOHLE JE POSLEDNÍ SRAZ....NE,ŽE V TOMTO ROCE,ALE POSLEDNÍ...a až to 21.12.odpískaj tak budete pozdě litovat
...takže umejte si ty svoje parodie na sporťáky,naleštěte shnilé karoserie a v sobotu Vás čekám
Hanba Vám!!
...nemusíte mít zimní gumu,páč počasí má být tak nějak.
...chcete mi říct,že ...například manželky jsou Vám přednější??
...budete se válet doma a tupě čumět do bedny..
..NEHLEDĚ NA TO,ŽE SI MOŽNÁ /A JÁ VÁM TO ODPOUŠTÍM/... NEUVĚDOMUJETE VÁŽNOST SITUACE...TOHLE JE POSLEDNÍ SRAZ....NE,ŽE V TOMTO ROCE,ALE POSLEDNÍ...a až to 21.12.odpískaj tak budete pozdě litovat
...takže umejte si ty svoje parodie na sporťáky,naleštěte shnilé karoserie a v sobotu Vás čekám