Jaké zimní gumy
Jaké zimní gumy
Ahoj řeším dilema při nákupu zimních pneu - rozhoduju se mezi Continental TS850 a Barum Polaris 3.
Hodně lidí mi říkalo že tz Barumky nejsou až tak špatný ale nikdo je nemá v rozměru na Ave T25 - nemáte s tou Polariskou někdo zkušenost oproti tomu Continetalu?
Hodně lidí mi říkalo že tz Barumky nejsou až tak špatný ale nikdo je nemá v rozměru na Ave T25 - nemáte s tou Polariskou někdo zkušenost oproti tomu Continetalu?
Avensis 2005, 2.2 d4d 110kw
O gumách je to tady...
Avensis T25 FL kombi 1.8 VVTi automat(HDM)
Nejsem natolik bohatý, abych si kupoval předražené věci.
stani.1blog.cz
Nejsem natolik bohatý, abych si kupoval předražené věci.
stani.1blog.cz
ja mám Continental, ale "T 830 P". Rozmer 205/55 R16. Som s nimi maximálne spokojný. Tichšie než letné Goodear. Veľmi dobre držia na všetkých povrchoch a tým že to nieje véčkový vzor, tak výborne sa hrabu v snehu. Na tieto gumy som reťaze ešte nenavliekal, a to chodím na chalupu kde prejde snežný pluh raz za týždeň. Môžem len doporučiť.
Toyota Avensis 2,2 D4D, 110kW, Wagon, r.v.2007
Toyota Yaris 1,3 VVT, 64kW, r.v.2007
ex:Ford KA City 1,3 44kW, r.v.2001
ex: Mitsubishi Carisma 1,6 16V, r.v.1999
Toyota Yaris 1,3 VVT, 64kW, r.v.2007
ex:Ford KA City 1,3 44kW, r.v.2001
ex: Mitsubishi Carisma 1,6 16V, r.v.1999
Souhlas Nokian Wr A3 mají asi nejlepší hodnocení podle EU testů získal znamky C C a jiní prední vyrobci C E nebo E E ci dokoce E D takze volba byla jasna. Mrknete na www.APNEU.CZ tam si vyberte prislusny rozmer a pak u kazde gumy budete mit pekne ukazane jak si kdo vedl ale objednal jsem si je jinde -podle ceny samozrejmě 

Avensis 2.2 D-cat
nemá zkušenost ani s jednou značkou. S Conti asi nelze šlápnou vedle, takže se spíše rohoduješ kvůli ceně ne? Táta má tuším ty barumky a bydlí v podkrkonoší,jezdí ostřeji a nevím, že by měl kdy problém,pokud teda jednou nezapadl.To jsem ho pak vytáhnul já s Goodeyearama
Já mám zkušenost jen s Goodyear UG a nemůžu si stěžovat,ve Špindlu na Sv. Petr úplně bez problémů,někdo jel raději s řetězy,někdo ani nevyjel-asi měl gumy z Lidlu.
A cenový rozdíl mezi Conti a GY už je minimální

Já mám zkušenost jen s Goodyear UG a nemůžu si stěžovat,ve Špindlu na Sv. Petr úplně bez problémů,někdo jel raději s řetězy,někdo ani nevyjel-asi měl gumy z Lidlu.
A cenový rozdíl mezi Conti a GY už je minimální
-
- Věčnej rejpal
díky za názory, asi nakonec půjdu do těch Barumek - nejezdím do hor víc jak 3x za zimu a těch ušetřenejch 2800 korun radši vrazím do lepšího oleje ... sice jsem ještě trochu na vážkách ale nemyslím si že ty Conti budou o tolik lepší než Barum v té ceně - Barumky jsou o cca 700 korun na gumu levnější..
Avensis 2005, 2.2 d4d 110kw
Za Semperit mohu lobovat, nikdy mě nenechaly ve štychu a překvapivě tiché,cena taky dobrá
spokojenost.

T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou

http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
když pijete se mnou pijete s Mírou

http://moje.auto.cz/m5t/avik.html