Majitelé celic

vše ohledně modelové řady Celica
Uživatelský avatar
uruem
Věčnej rejpal
Příspěvky: 901
Registrován: pon 04.04.2011, 14:22
Bydliště: Kladno
Kontaktovat uživatele:

Majitelé celic

Příspěvek od uruem »

Taky se vám zdá že celici maj smůlu na idioty, již nějaký měsíc prodávám přebytečné díly, každý den mi volá 3-5 lidí zamlouvají si díly popřípadě prosí o poslání na dobírku, za celou dobu z tak 40-70 objednávek se uskutečnili 3 a z 14 odeslaných balíčků se mi 6 vrátilo já opravdu žasnu. ( jo vím jsem blbej že na dobírku posílám)
Uživatelský avatar
Myfune
Věčnej rejpal
Příspěvky: 1205
Registrován: pon 28.12.2009, 00:29
Bydliště: Hradec Králové

Příspěvek od Myfune »

Jestli se ti prostě vrací nevyzvednuté zásilky, tak trvej na zaplacení poštovného dopředu jinak nic neposílej. Sice budeš vzbuzovat nedůvěru, ale když je situace taková, tak jinou variantu nemáš. Aspoň tě nebudou otravovat vysíráci. A nebo ať si pro to přijedou sami, zaplatěj si cestu, a pak pěkně z ručky do ručky.
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
Uživatelský avatar
uruem
Věčnej rejpal
Příspěvky: 901
Registrován: pon 04.04.2011, 14:22
Bydliště: Kladno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od uruem »

no už jsem se poučil ale je vtipný jen kolik lidí tady z fora umne mají zamluvený věci a když píšu co teda tak už neodepíšou ani po měsíci neřeknou sory už to nechci, většinou v sobotu si pro to přijedu prosím nějak to zabal, a od té doby konec komunikace,
Uživatelský avatar
biscuit
Věčnej rejpal
Příspěvky: 7648
Registrován: stř 05.09.2007, 12:24
Bydliště: Benátky v Podhůří

Příspěvek od biscuit »

klidne jmenuj, nevidim na tom nic spatnyho. jestli je to pravda, treba se aspon zastydej a dodatecne omluvej ;)
1992 AT180 coupé | 1997 AE101 GLi sedan | 1995 MX-3 V6 | 2017 M3 BN Revolution Top | 2020 CX-3 Takumi
...To auto neni naše ani cizí, to auto neni v realitě vizí. To auto neni to, na co si hraje. To je taková škoda...
Uživatelský avatar
garfielld
Věčnej rejpal
Příspěvky: 2185
Registrován: úte 07.06.2005, 19:31
Bydliště: Zbiroh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

osobně musim přiznat že takovou zkušenost mám jen minimální, jen jendou se mi vrátila spojka s přítlačákem až ze slovenska, nemluvim o tom že poštovný tam a zpět bylo na úrovni ceny za jakou sem to prodával :)
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Uživatelský avatar
stenky
Věčnej rejpal
Příspěvky: 776
Registrován: pát 15.05.2009, 19:07

Příspěvek od stenky »

mne raz sli z CR obe poloosi na MR2 a tiez sa takmer vratili lebo daka skebla na poste zle vypisala dodaci listok napriek tomu ze na krabici bolo spravne priezvisko. uplnou nahodou som ho nasiel pripnuty na domovej nastenke ked mi bolo podozrive ze dlho nic nechodi. cize taketo divoke navraty mozu, aj nemusia byt umyselne. ked ale potom pachatel neodpoveda, je to jasne :)
Obrázek
Uživatelský avatar
uruem
Věčnej rejpal
Příspěvky: 901
Registrován: pon 04.04.2011, 14:22
Bydliště: Kladno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od uruem »

Zatím jmenovat nebudu ale vzhledem k stupni na..ní už od toho nejsem daleko. Mimochodem dnes jsem dostal i jednu omluvu na balíček který leží již 11 dnů na poště

cituji "Ja nemam čas si ji vyzvednout protože sem na intru a v patek je statní svatek"

Jednalo se o poštovné 99Kč né že bych poté neměl na chleba ale spíš mne překvapil ten přístup.


A pokud si tohle někdo přečte z těch co mi psali soukromé zprávy, opravdu by bylo příjemné mi říct že jste si to rozmysleli a že díky zato že jsem se s..al s detailním focením.
Uživatelský avatar
Kenny
Manager Týmu
Příspěvky: 331
Registrován: čtv 11.10.2007, 11:57
Bydliště: Zlinsko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kenny »

kazdy dobry skutek je po zasluze potrestan.... seres se s tim fotis litas pak este jedes na postu a vysledek jeste chce posta prachy....ja bych nic uz takto neposlal a ani se nedivim ze se najdou taci kteri neposlou bez zaplaceni predem...
TeLe 1000R - rpm11200 :)


nejedno 3S-GE 4g vcetne cabria vlastne toho co z nej zbylo :)
1UZ-FE
H.-C32
Uživatelský avatar
destabilizator
Manager Týmu
Příspěvky: 458
Registrován: stř 17.08.2011, 18:39
Bydliště: Praha / Jablonec nad Jizerou
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od destabilizator »

Mi povidej, nejakymu bambusoj jsem vezl 4 kola do prahy (~200km pro me), ze si pro ne prijede... A samozrejme doted mi tam prekazej, teda ted chvili ne, pac jsem je dal na auto :D
(¨ `v´ ¨)
.`·.¸.·´
¸.·´¸.·´¨) ¸.·*¨)
(¸.·´ (¸.·´ Toyota Celica T23 TS Lambo Style Door
You know you own Celica when you roll into lift and have to say to the passengers SORRY I CAN'T HEAR YOU OVER THE SOUND OF HOW AWESOME MY ENGINE IS.
Uživatelský avatar
Myfune
Věčnej rejpal
Příspěvky: 1205
Registrován: pon 28.12.2009, 00:29
Bydliště: Hradec Králové

Příspěvek od Myfune »

No holt při obchodu s někým koho jsem v životě neviděl a o kom vím kulový je to prostě loterie. Bejt chytrej až po tom co je problém je samozřejmě snadný. Zbejvá to jediné, poučit se z toho a změnit postup prodeje.

S tím zveřejňováním tady bych byl opatrný, protože je to tu veřejné a tedy právně postižitelné. Dokonce i nick je osobní identita. A taky lze pochybovat o jednostranném prohlášení někoho o někom zda je to vůbec pravda. Takže ve výsledku by to ničemu ani nepomohlo.
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
Uživatelský avatar
MichalS
Manager Týmu
Příspěvky: 469
Registrován: sob 17.11.2007, 09:25
Bydliště: Blansko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichalS »

No jo, úplně vím jak se cítíš Urueme :).

Ne, taky jsem před časem HODNĚ různě inzeroval, abych vrátil moji Gti do původního stavu - spolkla celkem 3 různé havarované Gti. Vesměs jsem se zbavil všeho co jsem nespotřeboval.

Do inzerátů jsem i přidával "rád poradím", později vzniklnul miniweb s fotkama http://www.t18.wz.cz. Asi polovina lidí co mě volala se chtěla na něco zeptat. Bavili mě telefonáty od 10minut do rekordního času volání 35minut - pán byl ale s mými informacemi strašně spokojen a mohl se uděkovat. Dokonce někdo i volal že přestavuje MR2 a potřeboval rady co by tam z Celici mohlo pasovat. Myslím že jsem prodej ND vzal oproti vrakovištím docela dost "netradičně" /fotky/díly/vysvětlení co to má dělat/event. poradit kdo to má když já ne/ a mnozí lidé mě stále mailují nebo když mají problém zavolají. Škoda je že ve většině případů už nemám moc co nabídnout...

Od začátku roku 2012 mě volalo min 5 lidí co vlastní CarlosSainz a z toho 2 neměli ani internet... Takže CSka v ČR jsou ale jsou hodně poschovávaná (2 skutečně přiznali že s tím jezdí zřídka a mají to opravdu lidově "ve stodole").
Další skupinou byly GT4čkáři kterým něco nejelo nebo něco rozebrali a už neviděli jak to složit. Obvyklá otázka "a jste registrovaný na toyotaklubu ?" a na ni obvyklá odpověď "co/kde to je" :D.

Na množící se stejné dotazy jsem psal podle svého nejlepšího vědomí miničlánky co a jak udělat nebo spíš odkud brát informace.

Co jsem už v nabídce neměl tak jsem téměř vždy odkázal na lidi co to měli.

Z balíků se mě všeho všudy vrátil jeden. Spíš mě vadilo že jsem všechno ochotně fotil před odesláním, telefonoval kolem toho a pak z toho třeba nic nebylo. To ale k tomu holt patří :D, jsem rád že jsem lidem "zákazníkům" poskytnul jakési služby se kterými by se na jakémkoliv vrakovišti ani vzdáleně nesetkali.

Myslím si že majitelé v Celic u pánů XYZ (raději nebudu zle jmenovat) na VRAKOVIŠTÍCH neuspějí. Takže pokud někdo něco chce raději zkoušet týden hledat po inzerátech než jet za nějakým skrblíkem na vrakoviště který akorát ví "á tohle je nějaká krabička, to bude stát tak litr nebo raději dva" co to je, jak to funguje, proč to tam je, jak to odzkoušet nebo zapojit to už neví NIKDO. Jo a samozřejmě jako obvykle VŠE BEZ ZÁRUKY...

Dneska už skoro nic nemám, akorát nějaké plasty, okna, elektroniku... a už se tomu ani moc nevěnuju, zbytky odpočívají v poklidu na půdě. Sem tam někdo najde můj web a píše nějaký dotaz, pokud je obecný pošlu ho regnout sem na TF... a řeším spíš jen špeky kolem elektroniky.

Jak mnozí vím mám Gti na LPG. Koupil jsem je bez motoru před dvěma rokama (taky by skončila špatně). Postupně ji oživil a dnes je pro mě v úplně vynikajícím stavu. Když ke mě někdo přijel a domluvili jsme se na "sraz na benzínce" hodně lidí koukalo "ježišmááárja SPORÁK" že ti toho není líto to takhle kuXvit. A já na to říkám "jo kuXvím to, ale kdyby tam LPG nebylo asi bych se s tím tak neproháněl, takže bych s tím pravděpodobně vůbec nejezdil. Kdybych s tím nejezdil tak se o to nezajímám takže bych žádnému z těch 20 nefunkčních Celic co mě volali nic neporadil. A nakonec bych na dalších XY "vydechlých" Celic neprodal žádné ND takže by možná do těď ani nejeli a 100% některé z nich by skončili ve šrotě nebo na ND" Takže LPGéčkem si to třeba trochu kazím, zato jsem ale přes 20 Celic pomohl zásadním způsobem oživit (vyť jen s telefonem nebo nějakým ND), takže je to 1:20 - a mám z toho do teď dobrý pocit a jednou třeba budu říkat, jó když jsem měl Celicu kolika lidem jsem dobře poradil...

Takže prodejům zdar a přeju pevné nervy ať se daří.

:twisted: 8) :D
Uživatelský avatar
Doky
Věčnej rejpal
Příspěvky: 1163
Registrován: pon 02.01.2006, 18:15

Příspěvek od Doky »

Mně se přes fórum nepovedlo prodat témeř nic :-( a když ano tak mi ještě kupující nějakou tu korunu dluží protože prišel a neměl tolik peněz u sebe :-) a už nereaguje více jak rok.... doplatit zbytek.Já jsem nějak prodej těch dílů které mi zbyly ze 6 G nějak vzdal a jak se znám spíše někoho požádám ať se s tím pohraje a při cenách dílů je to napr. pro mně naprostá ztráta času.
A popravdě já mám stále u sebe palubku od Matese z fóra a zberám se k němu už 2 rokem.Ještě že mně za to neuhání tak když půjdu na Sk asi mu to budu muset odvézt .-) poštou ne :-) to mám jen zlé zkušenosti :-) a palubka je neforemná.
Nějaké ty auta doma jsou.
Uživatelský avatar
Kubrt
Věčnej rejpal
Příspěvky: 1559
Registrován: úte 27.11.2007, 11:19
Bydliště: Vyskov

Příspěvek od Kubrt »

Doky píše: a když ano tak mi ještě kupující nějakou tu korunu dluží protože prišel a neměl tolik peněz u sebe :-)
haha jako fakt jo. hnus jako.
"Jsem zly a zeru male deti"

Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
Uživatelský avatar
Doky
Věčnej rejpal
Příspěvky: 1163
Registrován: pon 02.01.2006, 18:15

Příspěvek od Doky »

Fakt tohle se vymyslet nedá.Prišel slušně řekl že tolik peněz teď nemá ale že auto potřebuje dokončit tak jsme řekl ať si dveře veme a pak ať mi doveze zbytek peněz.Ale asi na to zapoměl i když jsme mu poslal SZ :-) a auto jsem minule viděl před nemocnicí :-)Tak nevím :-)
Nějaké ty auta doma jsou.
Uživatelský avatar
Hoj@n
Navigátor
Příspěvky: 94
Registrován: sob 02.07.2011, 20:02
Bydliště: Zábřeh na Moravě / Zlín
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hoj@n »

Ma zkusenost z jinych for je takova, ze se udelalo tema se seznamem lidi, kteri jsou problematicti, jakasi cerna listina. kdo se na ni dostal, na toho si prodejci davali pozor...
Toyota Celica 6G, 1.8 7A-FE - "NATÁLKA"
Odpovědět

Zpět na „Celica“