brzdový buben??
brzdový buben??
Při STK mi technik řekl že mi málo brzdí pravé zadní kolo - asi přirezlé prasátko a tak se chci optat jestli při sundávání bubnu potřebuju nějaký stahovák a jestli někdo ví co mě tak zhruba může čekat?? děkuji za rady
YARIS 1999 1.0, Yaris Verso 2000 1.3 Yaris 2001 1.0
buben jsem sundal myslím že váleček chodí normálně ale pakna směrem k předku je víc sešouplá a tak přemýšlím o nových paknách. Ale zarazil mě docela složitý systém pružinek atd a rozpěrka nahoře mezi paknami má nějaký závit a jakoby matku . Může mi někdo písnout informace o demontáži a montáži?? popřípadě jesti je možnost seřízení atd Díky
YARIS 1999 1.0, Yaris Verso 2000 1.3 Yaris 2001 1.0
Pakna vepředu jede "proti srsti" a může být víc sjetá.
Ta tvoje "rozpěrka" je samoštel s pojistkou. Někdy ho není od věci vyčistit a rozhýbat.
Kup si knihu "Jak na to" nebo něco podobného a v pohodě to uděláš. Ale jestli tohle neznáš tak bez návodu se do toho nepouštěj. Je tam pár drobných záludností.
Pod paknami je také několik mazacích bodů, které se mažou teploodolnou vazelínou určenou pro brzdy. Jinak při výměně paken je dobrý vyměnit i tu konfekci pružinek a podložek pod nimi.
Ta tvoje "rozpěrka" je samoštel s pojistkou. Někdy ho není od věci vyčistit a rozhýbat.
Kup si knihu "Jak na to" nebo něco podobného a v pohodě to uděláš. Ale jestli tohle neznáš tak bez návodu se do toho nepouštěj. Je tam pár drobných záludností.
Pod paknami je také několik mazacích bodů, které se mažou teploodolnou vazelínou určenou pro brzdy. Jinak při výměně paken je dobrý vyměnit i tu konfekci pružinek a podložek pod nimi.