Otázkou je, z jakého důvodu tam ten tablet někdo chce. Já u T25ky s origo rádiem neměl problém - changer na 6CD, MP3ky a originál repro hrají víc než dobře (na to že je to sériovka a žádný, Bose, JBL nebo Boston...).
Dovolím si subjektivní názor, že průměrný řidič Toyoty nehledá tunning, takže překopávat celej středovej panel kvůli integraci tabletu...?
Já měl v T25 tablet, iPad 2 a bylo to elegantní řešení. Mám někde i fotku, jak jsme jeli na hory, kamarád fotil v autě. Používal jsem ho jako navigaci (pouze proto jsem ho tam chtěl).
Uchycený jsem ho měl v odkládací přihrádce nad středovým panelem. T25ka před faceliftem tam má displej, některé po-faceliftové tam mají výklopné navigace, ale většina po-faceliftů má nahoře odkládací schránku - na její dno jsem vteřiňákem nalepil (ano, je to trvalé řešení) rovnou destičku (tenká, z laminátu, hlavní je naprosto rovná a hladká plocha), trochu upravil (pouze s použitím pilníku) držák na iPad 2 (do auta, na přísavku - doporučuji nekupovat v ČR, ale z dealextreme.com = v ČR za 500,-, z DXka za 160,-

) a bylo to. Nebylo to na skle, nevadilo při výhledu a jako navigace maximální luxus.
Když jsem dojel, odlepil jsem držák, šup s ním do přihrádky pod loketní opěrkou, zaklapnout víčko od přihrádky nad středovým panelem a bylo. Navíc na tu destičku šla dát i normální nevigace (v mém případě mobil).
Na skle stejně nemá - ne nemá, nesmí - dle předpisů nic být, tak to bylo příjemné s užitečným (btw. když někde na silnici vidím někoho, jak si tu přísavku s navigací nase.... pod zpětné zrcátko, tak mě vždycky napadá, co ten člověk asi vidí..., že by hov...? - výhled z auta je nejdůležitější).
Kdyby někdo chtěl fotku, můžu dodat. Auto už sice jezdí na olomoucku a já mám jinou značku, ale fotky ještě mám...
Toyota Avensis Combi 2.2 D-CAT 130kW r.v. 2006 - 05/2012 sold
Chrysler 300C 5,7 HEMI V8 - 04/2013 sold
Dodge Magnum 5,7 HEMI V8