Avensis versus Verso
Avensis versus Verso
Jeden známý se teď taky rozmýšlí, že by šel do Toyoty.
A rozmýšlel by se mezi Avensis kombi(T25 FL, T27, T27 FL) nebo Verso(jaké jsou tady modelové řady?). V obou také benzín 1.8. O převodovce zatím neví(zda automat nebo manuál). Buď max. 4 roky staré, nebo zcela nové.
Je tu někdo, kdo zná dobře obě auta, má zkušenosti a dovede poradit, říct rozdíly?
Já jenom tady na foru vidím, že u Avensise je s přehledem nejvíce příspěvků, kdežto u Verso jen pár - čím to je? Není to dobré auto? Mě tedy připadá na první pohled docela slušné a přitom je levnější.
A rozmýšlel by se mezi Avensis kombi(T25 FL, T27, T27 FL) nebo Verso(jaké jsou tady modelové řady?). V obou také benzín 1.8. O převodovce zatím neví(zda automat nebo manuál). Buď max. 4 roky staré, nebo zcela nové.
Je tu někdo, kdo zná dobře obě auta, má zkušenosti a dovede poradit, říct rozdíly?
Já jenom tady na foru vidím, že u Avensise je s přehledem nejvíce příspěvků, kdežto u Verso jen pár - čím to je? Není to dobré auto? Mě tedy připadá na první pohled docela slušné a přitom je levnější.
Naposledy upravil(a) stani dne stř 08.08.2012, 07:20, celkem upraveno 1 x.
Avensis T25 FL kombi 1.8 VVTi automat(HDM)
Nejsem natolik bohatý, abych si kupoval předražené věci.
stani.1blog.cz
stani.1blog.cz
Ak sa nemylim, Verso je na tej istej platforme ako avensis a mam pocit, ze aj vela dielov bude identicka. Ked som menil predne brzdy na avensise, tak na krabici od prednych kotucov bolo napisane ze verso, ale pasovali aj na avensisa.
Co sa tyka modelovych rad, tak do urcitej doby to bola corolla verso, potom uz len verso. A samozrejme 5/7 miestne.
Co sa tyka modelovych rad, tak do urcitej doby to bola corolla verso, potom uz len verso. A samozrejme 5/7 miestne.
Avensis Kombi 6/2006 D-CAT 130kW facelift - ukradnuty
verso neni špatný ale co se týče kvality vnitřních plastů a potahovejch látek sedadel,tak je to katastrofa!!!! plasty se ihned poškrábou a potahy sedadel jsou opravdu hodně laciný,takže ani nevěřím,že vydrží 100tkm bez prošoupání,já bych šel do T25 z roku 2008 s menšim počtem km,je to tutová bezproblémovka+vychytaný mouchy.
tak ja neviem v akom verse si sedel a ci si to nemyslis s corolou verso ale verso ma makcene plasti a kvalita spracovania je spickova. ja jedno verso mam tak viem. co sa tyka kvality - tak je na tom istom podvozku ako avensis. to ze tam je malo prispevkov je sposobene tym, ze auto - modelovy rad-je ovela novsi a admin to vyclenil len tento rok ako samostany modelovy rad. tak preto tam je malo prispevkov. co sa tyka priestoru vo verse je tam neurekom a porovnavat s avensisom nema zmysel , pretoze kazde auto je ine . avensis je kombi a verso ve MPV (rodine auto). ja mozem povedat len za verso-parada. ak je nejaka otazka. kludne sa spytajavens píše:verso neni špatný ale co se týče kvality vnitřních plastů a potahovejch látek sedadel,tak je to katastrofa!!!! plasty se ihned poškrábou a potahy sedadel jsou opravdu hodně laciný,takže ani nevěřím,že vydrží 100tkm bez prošoupání,já bych šel do T25 z roku 2008 s menšim počtem km,je to tutová bezproblémovka+vychytaný mouchy.
Je samozřejmě třeba porovnávat Avensis kombi, s tím Verso.
I v tom kombíku je přeci místa dost.
Jinak by i mě zajímalo, jaké jsou rozdíly ve výbavě, v interiéru u obou aut?
I v tom kombíku je přeci místa dost.
Jinak by i mě zajímalo, jaké jsou rozdíly ve výbavě, v interiéru u obou aut?
stani.1blog.cz
stani.1blog.cz
- mrazik
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Ve versu je vice mista vzadu do sirky, jen o neco mene mista od prednich sedaku. Kufr me prijemne prekvapil, cekal jsem ho mensi, ale oproti aviku v kombiku neni o tolik mensi. Nekomu muze vice vyhovovat vzprimenejsi posez.
Ja mam Verso jako adepta jako nahrada avika.
Ja mam Verso jako adepta jako nahrada avika.
Toyota Avensis Kombi 2.0 D-4D 93kW - bejvávalo
Honda Jazz 1.4 CVT
Honda Jazz 1.4 CVT
Přijde mi to zvláštní. Chápu, že je to praktický pro rodinu atd. Ale Avensis je dost velký auto pro čtyřčlennou rodinu i tak. Osobně jsem o Versu neuvažoval ani vteřinu, protože to auto mi přijde doslova ošklivý (MPV jsou obecně proporčně nehezká auta), zatímco Avensis já osobně považuju za snad nejhezčí auto ve své třídě. Je mi jasný, že spousta lidí vzhled vozu neřeší, pro mě taky není tím nejdůležitějším kritériem, ale je dost důležitým na to, že odmítám investovat statisíce do něčeho, co považuju za ošklivý.
Ja nevim, mne tyhle maly rodinny auta prijdou uplne k nicemu. Sice to ma 7 sedacek, ale mista v tom moc neni. Kdyz uz rodinny auta, tak jedine neco jako Galaxy, Sharan, Voyager a kdyz jsme u Toyot, tak Sienna.
Jinak nas je 5 a do Avensise se kluci vzadu taky blbe skladaji. Nejmensi ma jeste sedacku, takze ti dva tam sedi jak sardinky.
Jinak nas je 5 a do Avensise se kluci vzadu taky blbe skladaji. Nejmensi ma jeste sedacku, takze ti dva tam sedi jak sardinky.
RAV4 HSD FWD
- mrazik
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Oni nejsou tak male, ne kazdy potrebuje verzi se 7 sedackama, ne kazdy potrebuje stehovat pulku baraku. Kdyz si vezmu, ze na dovolenou jidlo nevozime, takze v kufru jen obleceni, kola na strese nebo na kouli, pak ten kufr Versa je dostatecny. Neco jineho je, kdyz se jeste vozi hluboky kocar, ten zabere hodne mista.
Toyota Avensis Kombi 2.0 D-4D 93kW - bejvávalo
Honda Jazz 1.4 CVT
Honda Jazz 1.4 CVT
Takže tedy Verso má stejný podvozek, motory i převodovky jako Avensis. Je to tak?
Kde je "vzpřímenější posez", v Avensis nebo Verso?mrazik píše: Nekomu muze vice vyhovovat vzprimenejsi posez.
stani.1blog.cz
stani.1blog.cz
-
- Řidič
jeste jednou si to precti, protoze bys tu mohl byt za blbce. Tady neni rec o avensisu verso, ale o versu.die.catana píše:Omluvte prosím můj znevažující tón:
Co to tady melete za stračky?
Odkdy je Verso prostorný rodinný vůz????
A kde jste byli na tom, že Avensis Verso se dá koupit nový, nebo max 4roky starý??????
RAV4 HSD FWD
-
- Řidič