Garancni prohlidka YARIS 2010 /rok vyroby/.
Garancni prohlidka YARIS 2010 /rok vyroby/.
Zdravim,jak presne nebo po kolika km se chodi na garancni prohlidku.? Abych neco nezpackal.Diky.
Re: Garancni prohlidka YARIS 2010 /rok vyroby/.
Každých 15 tis.km alebo každý rok - čo nastane skôr.Teda ak najazdíš 15tis.km za mesiac,tak každý mesiac
-ale ak najazdíš za rok len 1000 km,tak každý rok. 

Prohlidka po 30 litrech kilometrech
Nazdar, tak sem absolvoval prohlidku po 30 tis kil. no a výsledek se spojkou? To cvakani jak sem popisoval kdyz pustim spojku na volnobeh a auto stoji...tak je to normalni,borec mi ukazoval jak na novem yarisu 3 gen tak i na 2 gen. a rozdil v tom cvakani je ten ze ten kdo ma prevodovku s sesti kvalty tak to cvakani je trochen hlasitejsi, je tam pry o jakesi kolecko navic nez u peti kvaltu
u petiklvaltu jsou kolecka dve a u sesti tri.
Jinak sem se ptal proc mam vuli v prednich el. oknech, mate to take? kdyz vemete okno stazene tak do pulky ramu tak s nim klidne o pul centaku mozna i vic da posunout jak na jednu stranu tak na druhou, celkem me to sere kdyz jedu po né celkem pekne ceste a otviram okno, tak to sklo tak vyjebaně skace po ramu
? Mel to new yaris co mi ukazoval ale ne tak moc
Jinak me to vyslo na celkem 3954Kč....
co vy?

Jinak sem se ptal proc mam vuli v prednich el. oknech, mate to take? kdyz vemete okno stazene tak do pulky ramu tak s nim klidne o pul centaku mozna i vic da posunout jak na jednu stranu tak na druhou, celkem me to sere kdyz jedu po né celkem pekne ceste a otviram okno, tak to sklo tak vyjebaně skace po ramu

Jinak me to vyslo na celkem 3954Kč....
co vy?

Toyota Yaris Dream(2010) 1,33 Dual VVTi 74KW
Re: Prohlidka po 30 litrech kilometrech
Tu vôľu na kluke sťahovania okien nerieš.
Ja som to mal aj napr. na fieste a mám to na zadných oknách na yarise tiež.(predne mam v elektrike) . No ty píšeš,že ti to trhane sťahuje? To by sa tak nemalo.Mne to ide dole aj hore normálne. Len je tam tá vôla-ako píšeš na začiatku sťahovania.
Apropoo- prečo si platil tak vela? Prvá garančka je okolo +,- 115€ čiže na staré sk koruny cca 3400 Sk a u vás dokonca 2600 českých...

Apropoo- prečo si platil tak vela? Prvá garančka je okolo +,- 115€ čiže na staré sk koruny cca 3400 Sk a u vás dokonca 2600 českých...

Muco, tohle byla druha garancka
, za prvni jsem platil dva a pul litru jak si psal, nechal sem si tam dat i kabinovej filtr, proto tolik penazu. Jinak to okno ma nejakou vuli, ale jed po nerovnostech a otevri si okno...to okno tam nude krapek litat protoze je tam nejaka vule...

No ten šulcek v toyote mi rekl ze delal pres x rokama ve skodovce, a prvni generace oktavky s tim mela problemy jak svina, prave sem mu to rekl ze muj znamej z prace ma oktavku co ma najeto 190000 a s tim oknem ani nehnes, protoze je to natesno tak tam odchazeli motorky co pohani okna, klidne i 3x nez zkoncila zaruka. Rikal mi ze to menuzu srovnavat
Takze u techto nasich yarisu je vule aby to vydrzelo
a moturek se netrapil. Ukazoval mi jak yarisa 3gen tak druheho naseho, a ta vule tam je, ale ptal sem se at mi ukaze yarisa co ma 30000km..tak se usklibl ze takoveho tady nemaji.
Prosim Vas kdo mate yarisa 2gen po 30000km ? Mrknete se na okna jak vypadaji, kolik tam mate vule? diky

Prosim Vas kdo mate yarisa 2gen po 30000km ? Mrknete se na okna jak vypadaji, kolik tam mate vule? diky

Dokonce mi v Toyote rikal ze je to tak schvalne ze se to tak vyrabi, aby to okno litalo ´lehce´ v ramu. Takze se ses RX450h mozna blbe podival
pokud tomu neni tak tak sory
. Jinak se mi podarilo vytahnout tu gumu ve ktere jezdi sklo a opotrebovane vubec neni takze to bude asi okej .. nekdo dalsi se zkusenosti?