Corolla Trueno
Corolla Trueno
Zdravim vsechny pritomne. Krom toho, ze tu jsem novy, rad bych se zeptal na toto uzasne auto - corolla Trueno. Vite o nem neco vic? O par okamziku mi utekla moznost koupe tohoto auta a tak zacinam pidit co to je zac, bo se mi libi a rad bych se mu "dostal na kobylku".
Predem vsem diky za info
Predem vsem diky za info
- Dekker.dave
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
tak preci jen jsem nejake info uz ziskal...
spotreba je prijatelna, pokud se jezdi rozumne, da se jezdit do 7l/100km
nahradni dily jsou dostupne a za rozumne penize
porizovaci hodnota je jak uz napsal kolega dosti silena, pokud se porizuje kus v super stavu, ale ne vzdy cena odpovida realite, jako u kazde znacky a u vyjimecneho auta to obcas nekdo prepali. Auto se da poridit od 10.000Kc ve zbedovanem stavu s pohonem zadni napravy, ve slusnem stavu se cena pohybuje kolem 130 a vic tisic...
Snad tyto zakladni info vazeni staci
spotreba je prijatelna, pokud se jezdi rozumne, da se jezdit do 7l/100km
nahradni dily jsou dostupne a za rozumne penize
porizovaci hodnota je jak uz napsal kolega dosti silena, pokud se porizuje kus v super stavu, ale ne vzdy cena odpovida realite, jako u kazde znacky a u vyjimecneho auta to obcas nekdo prepali. Auto se da poridit od 10.000Kc ve zbedovanem stavu s pohonem zadni napravy, ve slusnem stavu se cena pohybuje kolem 130 a vic tisic...
Snad tyto zakladni info vazeni staci
- zmaxxx
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
AE92
http://www.sauto.cz/osobni/detail/toyot ... oFrom=list
ale zapomeň, že dát jí do dobrého stavu bude levné.
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
za tyhle ceny ( a výše ) se prodávají jen motoryzmaxxx píše:AE92
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Ber to takhle, ja ty motory potřebuji pro vlastní učely. Každy dorazil ke mě, nebo na místo kde sem si ho sám vyzkoušel a vyndaval z darcovského auta , po vlastní ose a motory prosly meřením komprese. ja ročne "odepíšu" 4-5 kousku. Takže ja je nenabízím k prodeji ale jak se říká, vše má svou cenu a když nekdo s ní souhlasí tak jdou dál, ale primárne je nemám na kseft a vždy si nechávám minimálne 2kousky v zásobe..19adelka84 píše:a ze by jsi byl nekdo jako zidak z audiklubu?V jakym stavu ty motory prodavas a jak si vedou se spotrebou?
židáka z audiklubu neznám ale znám dost jiných šmelinářů zde i na dalších forech kteří se nezdráhaj človeka podvest jen aby ho obrali.. Lide ode mne berou s tím že ví komprese ( případne je merím před nimi znovu, pokud je zájem ) ale nic víc k motoru nevím ( vetšinou anireálnej stav ) a pokud ten motor chtejí musejí se s tím smířit, nemažu jim med kolem huby jak jim jako kamarádum prodám motor s málo najeto