kupil som "novu" Carinu 2 1,6GLi motor 4A-FE, so systemom lean burn. Auto ma najazdene 270 tis. km, ale majitel sa o neho staral. Avsak hned pri jazde domov sa objavily nevidane ukazy. Po plnom zahriati motoru auto pri otackach do cca 3000ot. maximalne neochotne islo do otacok a sklbalo a cukalo /pri cca 2000ot. na 4. prevodovom stupni, rychlost cca 55km/h som sa v aute citil ako keby ma taha na lane vodic autoskoly, ktory sa prave uci rozbiehat, no proste des/. Jedina moznost ako sa toho zbavit podradit a zvysit otacky. Pri otackach cca 4000 dostalo ako keby auto kopanec od turba a vystrelilo ako raketa ale akonahle som pustil otacky... znova ten isty stav !

Dalsia vec, co som si vsimol po nastartovani malo cca 750-800 otacok - OK, ale ked som par krat pridal a pustil plyn padli tak na ani ne 500 ot. a auto malo ako keby nepravidelny chod...cele sa triaslo.
este doplnujuce info vstrekovace maju 2ks sedu farbu a 2ks taku jemne fialovu, takze predpokladam, ze uz ich niekto menil /teda aspon 2/
forum som sa snazil prestudovat a nasiel som podla vyjadreni kolegov 3 mozne priciny :
1. snimac otacok klukoveho hriadela
2. podtlakova klapka sania
3. vstrekovace
Mohol by mi niekto prosim poradit co je najrealnejsia varianta, pripadne co mam zacat prve robit prip. zhanat... napr. vstrekovace su dost palka tak by zaujimala kompatibilita napr. s vstrekovacmi z motoru 7A-FE...
Za vsetky rady a tipy vopred dakujem
P.S. ak by som nahodou prehliadol link, kde sa to este riesilo tak ma prosim nezmasakrujte... snazil som sa hladat vsetko co sa dalo.