Tazky teply start 2.0 D4D

vše ohledně modelové řady Verso
Odpovědět
viles
Člen Týmu

Tazky teply start 2.0 D4D

Příspěvek od viles »

Zdravim Toyotakov, uz to tu sice bolo preberane tak ma prosim neukrizujte :) , mam problem so svojou Corollou Verso, studeny start OK, po zohriati cca na 85 a viac a odstavke sa start neumerne predlzuje, trasie sa cele auto atd atd.. Zajtra davam prezriet starter. Auto ma 94tis. km, nepocitujem ziaden ubytok vykonu ani nic podobne, kebyze nieco ine ako starter bolo vadne (vstreky, cerpadlo...vsetko Denso) teda mi logicky vychadza podla toho co tu bolo pisane ze moze byt slabsi starter. Chem sa ale opytat, na inych forach napr. pre VW sa bezne s tymto problemom vysporiadaju tak, ze predradia do serie cidlu teploty chladiacej kvapaliny odpor, co ma za nasledok virtualne znizenie teploty motora a elektronika potom davkuje viac/inak palivo ako pri teplom motore. Zial toto som skusal (teplotu som akoze znizil o 30 st.) ale bezvysledne. Nevie nahodou niekto cim este v zavislosti od teploty moKvazitor, okolia a pod. a by mohla byt elektronika oklamana ? Kvazi nasimulovanie chladneho motora tak aby to zabralo. Dakujem.
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

toto chyba starteru nebude. ked tak, tak zhavenia. nemal si to napojene na PC?
Obrázek
viles
Člen Týmu

Příspěvek od viles »

Zhavenie ? To by imho zle startovalo aj ked je to zimne.
Diagnostika neukazala nic.
Čepo
Věčnej rejpal

Příspěvek od Čepo »

Toyota Corolla E 12, 1,6 VVTi, 5HB, 05/2006 ex
Toyota Auris 1,6 Valvematic Luna, VSC+TRC, 5HB, červená 3R3, 06/2010
Toyota Yaris III, 1,0 VVTi Active 5HB červená 3P0, 08/2012 "Mixérik"
viles
Člen Týmu

Příspěvek od viles »

Vyriesene. Bol to starter, opotrebovane puzdra....
Odpovědět

Zpět na „Verso“