Japan Camp, 20.-21.7.2012

vše ohledně modelové řady MR2
Odpovědět
marcelus
Věčnej rejpal

Japan Camp, 20.-21.7.2012

Příspěvek od marcelus »

kdyby se někdo z Vás chtěl přijet podívat.

http://www.japancamp.cz/
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

tak přátelé,
přijedete někdo i s toyotama na konopáč? Je to už tento víkend!!!
konečně máte možnost udělat mr2 sraz o počtu větším než dva kusy, tak vo tom jen neplácejte a taky jednou doražte, jinak si vážně začínám myslet, že ty auta ani nemáte na ježdění, případně je vůbec nemáte :-)
Já jedu a zatím jede ještě Pepa s mr-kou
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

takže jako vždycky-plná huba kidů kolem, jak by se mohl udělat nějakej sraz mr2, ale zásadní problém, že by to muselo bejt u každýho z Vás za barákem a bohužel nebydlíme v jednom baráku..., tudíž zase ticho po pěšině. Za předešlý čtyři ročníky, co jsem dle mne hodně jezdil po srazech jsem v podstatě na srazech viděl jen Invadera(ten už mr2 nemá), Pepumoto, Rendu alias Cipolliniho, pana Noska a jednou pravděpodobně Kolju, kterej asi občas jezdí s Pepou. Zbytek z Vás si vo mr2 víc dopisuje, než s ní jezdí-Hoši nemyslím to zle, ale ste fakt marný...
Jan Nosek
Člen Týmu

Příspěvek od Jan Nosek »

Všem se omlouvám, že nikam nejezdím. Koupili jsme starší domek s mega garáží a celé to předěláváme. Chci to dokončit k bydlení letos, takže příští rok se polepším.

Honza
honza
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

hmm to sou trochu silný slova :) Já třeba nevím kam dřív skočit, taky řeším bydlení atd takže pózovat někde s autem je to poslední na co mám čas. Bohužel sem ani nikdy nebyl příznivcem tuningu a srazů. Auto mám jenom na ježdění a moje potěšení...
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

hoši hoši,
za prvý-taky mám doma ročního haranta a rozestavěnej domek, ale alespoň jednou do roka si čas udělám a hlavně za druhý, tohle nebylo proti Vám, ale vůči lidem, který sem píšou, že by bylo hrozně supr udělat nějakej sraz a vidět i mr2 ostatních, ale když příjde na lámání chleba, jeden má rozestavíno, druhej nedodělaný auto, třetí musí zrovna ten vejkend do práce atd. atd.
mimochodem, myslim, že Vás už jsem oba dva viděl i s autama-jestli se nepletu tak jste byli oba mezi těma, kdo byl při tý největší účasti mr2 w2 v Brně před dvěmi nebo třemi lety-cca. 6 aut, byly tam stopro já, Pepamoto, pan Nosek, Invader a myslim že i ty Yokohamo, mluvim vo tom, že je tady dalších padesát lidí, který sem píšou, ale s mr2 je nikdo nikdy neviděl...
Pro tvoji představu tam s Pepou nejdeme pózovat, jako že bys přijel a byl tam celej den vopřenej vo auto s výrazem největšího boha, ale přijedem, něco vogrilujem, popijem, pokecáme a druhej den hurá domu, prostě relaxační půlvíkend, taky mi není dvacet, abych se někde vopíral vo svoje 17 let starý auto...
Odpovědět

Zpět na „MR2“