Rozebrání prdnich dveri

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
Andrew
Člen Týmu

Rozebrání prdnich dveri

Příspěvek od Andrew »

zdravim priznivce a majitele toyot. mam menší problem..nejaky dobrák mi pri vystupovaní třísknul dverma natolik,,že mi tam ted neco mlátí kdyz jedu po nerovnostech,,uz mi to leze na nervy.. Chtel sem poprosit,,zda nekdo nezna nejaky link,,kde by bylo zobrazeno jak se daji dvere rozebrat,sundat tapecírung.ci jesli to uz z vás nekdo nedelal.je to model 2003 hatchbak,prdni dvere u spolujezdce.
smutok
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smutok »

Mas tam srob na klucke pod takou krytkou a srob v madle zatvarania pod tou gumovou podlozkou. Oba vysrobujes a zacnes tahat tapacirung na spodku dveri kym nevycvakas vsetky plastove zapadky, su asi do polovice vysky dveri. Chce to trochu sily zo zaciatku. Samozrejme sa presuvas pri tom tahani tam kde to este nemas vycvaknute. Potom ten tapacirung nadvihnes merom hore a mas ho dole.
Pokial mas elektricke okna, tak nezabudni odpojit konektor, pokial mas manualne, tak otoc klucku smerom dole a pomocou handricky vytlac pruzinku co ju tam drzi, pozor nestratit.
Inak este som zabudeol, pred zaciatkum demontaze treba odmontovat kryt srobov zrkadielka, tam treba len spravne potiahnut ziadne sroby tam nie su.
Yaris II 1.0Obrázek
Corolla E12 1.4Obrázek
Andrew
Člen Týmu

Příspěvek od Andrew »

jj dekuji pujdu to zkusit rozebrat. díky
Odpovědět

Zpět na „Corolla“