Marcus

Nedavno jsem mluvil se "svym" dovozcem a ten tvrdi, ze uz to neni problem tedmarkus píše:Ahoj kluci, dnes jsem v ramci prevolebnich slibu mluvil s ministrem Simonovskym ohledne dovozu aut starsich 8 let.Tak me rekl nasledujici: unie nas kritizuje, ze diskriminujeme lidi dovozem do 8 roku, tak pry se chysta vyhlaska, ze budeme moci dovest vse co je v EU na znackach bez zkušebny coz me prijde super.Kdy presne to bude platit, si pan ministr nepamatoval, ale pry nekdy v pololeti...
Marcus
To je super a co se pro to musí udělat?...eSafa píše:Nedavno jsem mluvil se "svym" dovozcem a ten tvrdi, ze uz to neni problem tedmarkus píše:Ahoj kluci, dnes jsem v ramci prevolebnich slibu mluvil s ministrem Simonovskym ohledne dovozu aut starsich 8 let.Tak me rekl nasledujici: unie nas kritizuje, ze diskriminujeme lidi dovozem do 8 roku, tak pry se chysta vyhlaska, ze budeme moci dovest vse co je v EU na znackach bez zkušebny coz me prijde super.Kdy presne to bude platit, si pan ministr nepamatoval, ale pry nekdy v pololeti...
Marcus![]()
Asi čekat až tu vyhlášku schválí, ministr mě říkal, že mám zavolat na ministerstvo, kdy to bude, poněvadž si nemohl vzpomenout termín, ale prý někdy kolem června (a prý letošního roku...)ArnieGT píše:To je super a co se pro to musí udělat?...eSafa píše:Nedavno jsem mluvil se "svym" dovozcem a ten tvrdi, ze uz to neni problem tedmarkus píše:Ahoj kluci, dnes jsem v ramci prevolebnich slibu mluvil s ministrem Simonovskym ohledne dovozu aut starsich 8 let.Tak me rekl nasledujici: unie nas kritizuje, ze diskriminujeme lidi dovozem do 8 roku, tak pry se chysta vyhlaska, ze budeme moci dovest vse co je v EU na znackach bez zkušebny coz me prijde super.Kdy presne to bude platit, si pan ministr nepamatoval, ale pry nekdy v pololeti...
Marcus![]()