Rozbité zrcátko

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
Ahold
Věčnej rejpal

Rozbité zrcátko

Příspěvek od Ahold »

Zdravas, když jsem přišel k autu tak jsem našel vykloubené zrcátko s naprasklým sklem. Má to cena hlásit někde na PČR? Je šance že by mi to z povinného pojištění někdo zaplatil? Nějakej čurak mi do toho práskl a ujel a dávat 3tisíce za nové se mi ted moc nechce. Jde vyměnit jen to sklo, nebo musím celé i s plastem?
Jsem Zoofilní plyšomil a nestydím se za to.
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
Nohis
Řidič

Příspěvek od Nohis »

Hlásit to smysl nemá pokud nemáš například z kamery záznam s spz. Na pojišťovnu to by ses musel s někým domluvit... ale možná by ti na to napálili amortizaci (nevím jaký máš ročník) a to se pak nevyplatí a navíc ty komplikace. Pokud ti nezáleží na vzhledu, tak si kup jen sklíčko a je po problému, na allgeru by ho samotné mít mohli.
Ahold
Věčnej rejpal

Příspěvek od Ahold »

Nohis píše:Hlásit to smysl nemá pokud nemáš například z kamery záznam s spz. Na pojišťovnu to by ses musel s někým domluvit... ale možná by ti na to napálili amortizaci (nevím jaký máš ročník) a to se pak nevyplatí a navíc ty komplikace. Pokud ti nezáleží na vzhledu, tak si kup jen sklíčko a je po problému, na allgeru by ho samotné mít mohli.
plast je jen malinko odřeny, ten bych akorát něčím natřel na černo.
Ok zkusím se mrknout, v autokelly mají jen komplet. Jěště asi zkusím i obejít nějakej vrakáč.
Jsem Zoofilní plyšomil a nestydím se za to.
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
Maverik
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maverik »

Ahoj, mám toto zrcátko k prodeji.... Můžu ti nabídnou slušnou cenu.

Kód: Vybrat vše

http://www.autokelly.cz/#|Y33buV4cvEnkJxvjhfNBp8Hc4l9xPQ2hDVZRzCqyvah+LJpEniJ24wNnE0WM22pLBipOiS2PRgo1XB4aAqRO4LdjkOX1m3UsWnIgGnUIMm3jhqAWALh0bbi0vb9J7c50+7oZWX/p5ovBUBvqG2jj5AC4BvkUJDhX5s9T6FqJ8/t6qPGLmxMHWp53rEGlt9dp/USvbT7GsfEI+8/pJ4YjygQaQxHmeU2W1JwToYQhFvllNP21BlcD6qelBYnfWVO8zLT8bZfezoR4FVNqFPcEHIyK+55TlhcNBf2Nd0Ds+1s1GClwMBKkPoilErwnovc7nj71Kuj1KOiFpNSmkYGaUKWi1IfdaEXCTL7lItqCyIA=

je na Corollu E12. Tak pokud by jsi měl zájem napiš.
Toyota Corolla E12 1,4 D automat
Odpovědět

Zpět na „Corolla“